1. Не ми е странно.. просто повечето хора не са "добри и усложливи", защото така го чувстват, а играят някаква роля- било то защото " така трябва/ така е прието" или защото очакват нещо в замяна.
2. Ами.. аз говоря още руски и английски. Английският ми е по-скоро наложително да го знам, но не питая някаква голяма любов към него. Виж руският ми е любим.. но пък трябва да си го възстановя, защото съм го позабравила
3. Най-романтичен като звучене.. Винаги съм мислела, че не езикът е романтичен, а начинът, по който ти говорят на този език. Най-вече тембърът на гласа ми звучи секси

Така например еднакво привлекателно са ми звучали и немският, и английският, и руският..
Но чисто като език- италианският ми се струва секси
За най-груб.. не мисля, че мога да определя. Имам най-неприятен: френският

Просто ми е ... отблъскващ

4. Не съм горделива- горда съм

Но в премерени стойности. Обиковено знам кога трябва да си преглътна гордостта, за да не усложня нещата

5. Изкуството за мен е един от начините за себеизява. Обичам да рисувам ( предимно графики.. но не претендирам да съм кой знае колко добра

), пиша поезия от време на време и, естествено, танцувам ( и това го броя за изкуство

)
Но, ако трябва да съм честна, на този етап от живота ми, вниманието ми е насочено към други дейности и за горните не остава много време.. Въпреки че ми се е случвало да ставам в 3 часа през нощта, за да пиша ( рисувам) нещо
И.. благодаря за поздравленията :*