Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
avocat_du_diable написа:Още отсега смятам да си попълня и специалността и образователната степен - с бал 27.00 правото няма как да ми избяга, колега.
Иначе благодаря за информацията. Беше добре някой, който вече е участвал в подобно записване, да посъветва бъдещите студенти да си купят необходимите документи предварително, защото не са малко, а попълването им и изрязването и лепенето на снимките на крак на 25-ти няма да бъде особено лесно и приятно. За съжаление работната седмица свърши, а не знам дали книжарниците в СУ работят и през уикенда.
Малко офтопик
Аз днеска в банка ДСК внасям 231 лева и две служителки ми викат-ама господине, класирането не е излязло, вие откъде такова голямо самочувствие, че ще влезете? Викам балът ми е 28.43, отлични матури и5.50 на изпита. Аааа, ще ни извинявате тогава, няма проблем да ги внесете :D:D
Заклевам се в името на
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и
ме постигне най-тежкото
божие наказание!
интересно ми е ,ако искам да участвам на 2-ро класиране,защото не ме удовлетворява специалността от 1-во документите на място в СУ ли се подават или може в града,в който живея ?
За съжеление не може в града, в който живееш. Трябва да ходиш до СУ, да подадеш една декларация за участие във второ класиране и да си оставиш дипломата там.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Днес си купих документитееееее! Вече имам студентска книжка!
П.п: Светльо, ти си злато! Днес ходих през 272 да видя примерните листчета за попълване на документи! =)) Мерсиииииии!
Последно промяна от _Stella_ на 23 Юли 2010, 22:03, променено общо 1 път.
тъй като явно дори събота и неделя ще обработват резутатите, за да могат да ги изнесат на 25и, дали пък книжарницата също няма да работи,за да мога да си взема документи?
Не се притеснявайте за попълването- има си столчета, даже няколко чина, така че няма да се налага да си пишете първата страница от книжката на крак
Общо взето попълването няма да ви отнеме повече от 10 минути -
@Stella Честито Още 1-2 стъпки и всичко най-накрая приключва.. Нз, дали си 100% сигурна, дали ще влезеш в първо желание, но ако не си сигурна, пожелавам ти успех, дано неделя първото ти желание е с удебелен шрифт
@Eleanor най-вероятно ще можеш, но нека да отговори и някой друг, не искам да се разкарваш заради мен (или само заради мен)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
През всички дни на записването, както на първо, така и на второ ще има сътрудници към най-големите отдели Студенти, които ще разясняват как се попълват документите, ще отговарят на въпроси на бъдещите си колеги и ще помагат да служителите на съответния отдел Студенти, като допускат до кабинета само студентите с напълно попълнени документи и по реда на тяхното пристигане до съответния отдел!
По този начин ще е по-лесно и за студентите, които се записват и за служителите от отделите Студенти на съответния факултет!
П.С. Тези сътрудници ще се обръщат към новоприетите студенти с обръщението: колега!
Не, тази година са други! Нищо общо нямат с миналогодишните!
Миналата година са викани хора без никакви критерии, а сега тези хора, които ще помагат са изявили сами желание да помагат при записването на новоприетите студенти, никой не е каран на сила!
П.С. Поне милата година аз не съм се занимавал с това, нито съм организирал хора, а тази година организацията е по-добра, относно подбора на тези хора! Дори днес минаха инструктаж при г-жа Жулиета Атанасова - началник на отдел "Студенти" в СУ, какво трябва да вършат и как да помагат.
От твоята уста в божиите уши
А дано са по-кадърни наистина, че иначе ще трябва да идвам лично да обяснявам кое-как
Ти там ли ще си? Че гледам, по-наясно си с нещата от миналогодишните колеги.
Да и аз ще съм там! Ще съм координатор на всички други по факултетите!
Ще има такива сътрудници в ЮФ, ФФ, БФ, ФМИ и ФКНФ!
Ако някой от тях има проблеми или въпроси ще трябва да ми се обажда и своевременно да информиране налачника на отдел Студенти! Под проблеми разбирам, както с записващите се, така и със служителите в съотвения отдел Студенти на дадения факултет!