е то аз теб по принцип не възнамерявам да те режа от първата реплика, даже ми е любопитно да се запознаемПаган написа:В отговор на това аз бих отвърнал:
"Ами хайде да се запознаем тогава"
п.п. подписът ти от песен ли е?!?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
е то аз теб по принцип не възнамерявам да те режа от първата реплика, даже ми е любопитно да се запознаемПаган написа:В отговор на това аз бих отвърнал:
"Ами хайде да се запознаем тогава"
ааа, тогава не само няма да го откажеш, ами и ще подскочи от радост два метраCrematory написа:може и с анален да пробваш тая репликаpora_e_priqtel написа:Ами предлагам ви:
"Не, благодаря" или "мама ще ме чака" или "става, надявам се, че обичаш садо-мазо" (шансът да обича е под 50%)
"жалко че някои мъже никога няма да го видят отблизо, поне не отново след като са надраснали възрастта 1 година" и е в шах-матCrematory написа:Онзи ден пробвах една, ама да видите как ме затапиха...
Той: "Като за гърди без сутиен твоите изглеждат много добре" (облечена съм с блузка, не съм гола, да не си помислите нещо...)
Аз:" Чакай да ги видиш след 3 години, когато ще съм кърмила една година например"
Той: "ААааа, на някои жени им се отразява много добре кърменето"
И аз останах такаи се чудех как да се измъкна...
Ти: "Да, например на щастливо омъжените като мен..."Crematory написа:Онзи ден пробвах една, ама да видите как ме затапиха...
Той: "Като за гърди без сутиен твоите изглеждат много добре" (облечена съм с блузка, не съм гола, да не си помислите нещо...)
Аз:" Чакай да ги видиш след 3 години, когато ще съм кърмила една година например"
Той: "ААааа, на някои жени им се отразява много добре кърменето"
И аз останах такаи се чудех как да се измъкна...