Кандидати за Психология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: Кандидати за Психология 2010
Какво означава "наново се подават документи". Какви документи (*уондър*)(*затъпяв*)?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: трети
Я и мен ме вълнува малко въпросът за Трето класиране, с незапълнените места. Ако участва човек на първо, приет е 5-то желание (примерно), но не направи нищо по въпроса (не се запише и не подаде документи за участие на второ класиране), може ли да участва на трето с нова подредба на желанията?
- abbie
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Цък тук.Mackle написа:Я и мен ме вълнува малко въпросът за Трето класиране, с незапълнените места. Ако участва човек на първо, приет е 5-то желание (примерно), но не направи нищо по въпроса (не се запише и не подаде документи за участие на второ класиране), може ли да участва на трето с нова подредба на желанията?
Или:
Чл. 35. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 26 до 28 юли включително имат възможност:
1. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
2. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
3. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
4. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
(2) Некласиралите се от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
Чл. 38. В срок до 10 август 2010 г. се обявяват незаети след класиранията места за прием, като се дава възможност за пренареждане на желанията от некласиране дотогава кандидат-студенти и за подаване на документи от нови кандидати.
Айде, къде сте :д Питайте стига ли ви бала и дали сте вътре, аз ще казвам да, и ще спим спокойно :д
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
таааа.... като за балове се заговорихмеchill написа:Айде, къде сте :д Питайте стига ли ви бала и дали сте вътре, аз ще казвам да, и ще спим спокойно :д
да ми разбиеш и ти надеждите за влизане в психология
23.8 много много малко ли е или имам някакъв миниатюрен шанс да се класирам????
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
ар ю инсейнннннннн? ВЪТРЕ СИ С ТОЯ БАЛ СТО ПРО! ГОДИНАТА Е СЛАБА, НЕМА КАНДИДАТИ, ИНТЕРЕСА КЪМ СПЕЦИАЛНОСТТА Е МНОГО СЛАБ, А ВСИЧКИ ПРИЕТИ НА 1ВО КЛАСИРАНЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ.Anabel_Rose написа:таааа.... като за балове се заговорихмеchill написа:Айде, къде сте :д Питайте стига ли ви бала и дали сте вътре, аз ще казвам да, и ще спим спокойно :д
да ми разбиеш и ти надеждите за влизане в психология
23.8 много много малко ли е или имам някакъв миниатюрен шанс да се класирам????
Честито, колеги сме
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
абееее...... сериозно ли ми говориш????? нали знаеш че макс бала е 30?
НУПЧЕ, 2 курс
знам, знам. опитвам се бъда оптимистикккккк ;д
-
Blackhearted_
- В началото бе словото
- Курс: първи
Лееле не издържам вечее..колкото и да съм сигурна, че съм приета, просто искаам да го видя с очите си..
Няма да се спи тая нощ..айдее успех на всичкиии

Кои всички... само ние 2мата сме най-големите ненормалници да стоим до тоя час. х-а-аах-ах + някой друг анонимник с 30/30 бал, който ни се присмива ;д
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
и аз стискам палци ама лошото е, че почва да не ме свърта на едно мястоBlackhearted_ написа:Лееле не издържам вечее..колкото и да съм сигурна, че съм приета, просто искаам да го видя с очите си..Няма да се спи тая нощ..айдее успех на всичкиии
![]()
НУПЧЕ, 2 курс
- abbie
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ХАхах точно преди класиранията почнахте да пишете по-редовно
blackhearted, щом си сигурна, че си приета, значи всичко точно. Аз съм почти сигурна, стига да не се вдигне прекалено много балът. С 28.43 съм сега... Но, ако на първо не вляза, ще тръпна много на второ. А дано да сме колеги по-скоро... Мисля си, ако ме приемат, ще се разходя утре из Славейков да си купя някоя книжка като скромна наградка. Може би на тематика близка до някой предметите от първия семестър... ух
стига, бе! то ти ако с 28+ бал не влезеш, ние да си слагаме въжето :д
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
ами нали знаеш, тръпката си е тръпка, по-добре да споделиш с някой, който е на същата вълна в момента
да, съгласна chill
да, съгласна chill
НУПЧЕ, 2 курс