Записване 26-28 юли 2010 г.

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
fullcontact
В началото бе словото

Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.

Мнение от fullcontact »

Само да проверя дали съм разбрал правилно .. Таксата се внася в паричен салон в ректората (един. там може да стане тоя номер ) след което трябва да се ходи до отдел "студенти" в желания факултет , и там вече попълваш всякакви работи дет има за попълване ...

и относно самото класиране ... на 1-во класиране ме приемат 3-тото ми желание , за да се боря за по-горно желание в 2-ро класиране си предоставям дипломата , и евентуално ако ме приемат по-желана специалност автоматично ме прехвърлят в нея .. но ако на 2-ро не ме приемат по-желана спец. си оставам в тази от 1-во класиране ?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

На първия въпрос:
fulcontact, понеже ние сме за ФМИ, а там има паричен салон, можем да свършим цялата работа във ФМИ.

На втория:правилно си разбрал.
Компютърни науки 1 курс
fullcontact
В началото бе словото

Мнение от fullcontact »

Ахм.. успех на всички тогава в неделя :D
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Дам, късмет :) Той май ще ни е по-нужен сега, отколкото като бяха изпитите. С толкова документи, опашки и т.н. :lol:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Мнение от Elitsa Abstract »

О-о, в сравнение с чакането на 25-ти, чакането на една опашка, когато вече знаеш, че си приет, е нищо!!! :)
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 21:00, променено общо 1 път.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Е да, но като се изнервяш от чакането и тук да не объркаш нещо, там да не объркаш нещо... става напрегнато :lol: Ще минем и през това, лесна работа :mrgreen:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Мхм...така е. :D
Аватар
ghost.dog
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от ghost.dog »

Благодаря за хубавата тема и разясненията, които са нужни за кандидат-студентите. :)
Аватар
MPony
В началото бе словото

Мнение от MPony »

"Ако сте приети на по-задно желание, трябва да депозирате дипломата си и да попълните молба за участие на II класиране или да се запишете в специалността, за която са ви приели."

1.Къде трябва да отида да депозирам дипломата си и да си подам молба за участие на II класиране?

2. А после ако реша да си изтегля дипломата, ще ми я върнат 3 дни след обявяване на 2-ро класиране или 3 дни след приключване на 2ро класиране?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Facebook
Изображение
Аватар
avocat_du_diable
В началото бе словото

Мнение от avocat_du_diable »

Днес минах през университета и си взех т.нар. "комплект документи за новоприети студенти", който включва именник (по-глупаво име не можаха ли да измислят :) ), уверение (4бр.?!? :shock: ), студентска книжка и студентска лична карта. Въпросът ми е кои от тези документи трябва да попълня сам предварително и кои се попълват на място от служителите, както и дали аз трябва да изрежа и залепя снимките в студентската книжка и картата (обявеният размер 4х6 е прекалено голям).

P.S. Успех в записването на всички бъдещи юристи, като гледам първият ни урок по боравене с документи и обикаляне по канцеларии ще се състои още в понеделник. :D
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Попълваш всичко. Ако имаш въпроси, питай тук.
Уверенията са 2 бр. - те са двойни (индигирани). Едното листче остава в университета, а едното си го отнасяш към БДЖ или там за каквото ти трябва.
За снимките - правилно.
Facebook
Изображение
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Ами ти откъде знаеш, че си приет, нали класирането не е излязло още? Е, може би си с много висок бал, но все пак как още отсега "студентска книжка", "студентска лична карта"??? :shock:
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 09:13, променено общо 1 път.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Е то там се попълва лична информация - име, егн, адрес, цвят на очите, къде си завършил, номер на диплома... Само специалността и образователната степен остава да си попълни на 25-ти :)
Facebook
Изображение
Аватар
avocat_du_diable
В началото бе словото

Мнение от avocat_du_diable »

Още отсега смятам да си попълня и специалността и образователната степен - с бал 27.00 правото няма как да ми избяга, колега. :wink:

Иначе благодаря за информацията. Беше добре някой, който вече е участвал в подобно записване, да посъветва бъдещите студенти да си купят необходимите документи предварително, защото не са малко, а попълването им и изрязването и лепенето на снимките на крак на 25-ти няма да бъде особено лесно и приятно. За съжаление работната седмица свърши, а не знам дали книжарниците в СУ работят и през уикенда.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”