Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
qbox написа:Объркали са ми състезателния бал. На кратко: имам 5.00 на сесия 2 по математика, 4.80 на сесия 3.
В училище имам 6 по математика от диплома и 5.88 от матура.
Бала не трябва ли да ми е 27.00? Пресметнали са ми бала на 26.76.
Към кого да се обърна, помооооощ?
Няма грешка смятам:
2х5,88+3х5 = 26,76
Точно толкова е.
The_Soldier написа:Толкова много коментари писах, в които казах на другите да не съжеляват за минали грешки, а сега моите мисли за от рода: "Колко съм тъп, можех да спечеля още еди колко си точки..." Броя на оценките по-високи от моята от 3те изпита доста ме притесняват. Не знам какво да правя, ако от първо класиране не влезна в една от 4те " компютърни" специалности, дали да продължа във второ класиране или да се запиша КСТ в ТУ.. ФМИто е много пред ТУто за мен, но не искам да остана на сухо, ако не се запиша в ТУ и от 2ро класиране не стане нищо. Идеи? (между другото участвам с бал 25,2)
Не съжалявай за нищо. Вътре си, според мен. Аз съм с 27 бал, но няма да запиша. Има и др. като мен.
хах, ще видим.. А тази година изпита във УАСГ съвпадна с последния изпит в СУ... Доста хора са отишли само на изпита там, и за Су участват с най-високата си оценка от 2 изпитни сесии.. Може и това да намали бала малко
bggashnik написа:Виждам, че това,което искаш да стане и твоите прогнози не се разминават
haha дам, "wishful thinking"
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
На какво се хващате на бас, бирички нещо? Да пусна и аз един фиш? Мързи ме да гледам статистики и ще стрелям на сляпо.
КН - 25.40
СИ - 26.40
Инф - 26.00
Това след 2-ро.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
MalUmKo написа:На какво се хващате на бас, бирички нещо? Да пусна и аз един фиш? Мързи ме да гледам статистики и ще стрелям на сляпо.
КН - 25.40
СИ - 26.40
Инф - 26.00
Това след 2-ро.
На 2 бири на бас, че аз ще съм по-близо, отколкото тебе.