Калинките на Пежо.
Иии, пуловерът на татко аз обичам...
Наааааййй-..........ненужна вещ от нашето ежедневие.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
А, никаква идея. Някъде към 10км май, едно време в Рибарица.
Най-любим хранителен продукт за зобкане така между другото?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Хм, не знам как да го нарека...тоя тип, който не се притеснява да си прави та*ак с учениците и въпреки че е на 50, примерно, може да бъде и точно на твоя акъл. Такъв ми беше учителят по италиански в гимназията, уан льов, Бате Весо
Най-най-най-омразен предмет в гимназията?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Пфффф... География и история. Винаги преподавани без да се вкарват каквито и да е логически връзки в изучавания материал; единствено зубрене на суха материя и фактология. Нищо не ми е останало в главата от тях.
Най-безполезния факт, който сте научили в училище, но въпреки всичко така ви се е забил в главата, че изобщо не дава признаци някога да се изтрие оттам, ако ще да става въпрос за заемане на последното жизненоважно пространство в паметта ви.
Ако причислим "Sin City" към екшъните, значи казвам "Sin City". В противен случай трябва да кажа "Самоличността на Борн".
Най-най-най-тъпата комедия евър?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...