НеSunnySummer написа:Видях,че преди около седмица сте обсъждали въпроса,но все пак искам да попитам - нормално ли е това,че все още ми изписва "Некоректно въведени данни.Моля повторете!"?
[КСК 2010] История vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: [КСК 2010] История vol.2
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: първи
пробвай тука http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/SunnySummer написа:Видях,че преди около седмица сте обсъждали въпроса,но все пак искам да попитам - нормално ли е това,че все още ми изписва "Некоректно въведени данни.Моля повторете!"?
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
lordivan,много благодаря

Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
-
BlagovestHristov
- Драскач
И на мен от тук ми се отваря.lordivan написа:пробвай тука http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/SunnySummer написа:Видях,че преди около седмица сте обсъждали въпроса,но все пак искам да попитам - нормално ли е това,че все още ми изписва "Некоректно въведени данни.Моля повторете!"?
Ами след като всичко е готово,очаквам утре класирането
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
Добре, защо смятате, че ще излезе утре?
Класирането не излиза ли заедно с минималният бал? Аз смятам, че не става толкова бързо...има доста неща да се изчисляват според мен... а може и да бързам. Щом на 25-ти е обявено, би трябвало чак тогава да излезе... не че и аз не искам утре да излезе =)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
извинявай, све, заради емоцията беше, иначе почитам кирилицата 
Another heartache, another failed romance. On and on...
-
BlagovestHristov
- Драскач
След като на всички е изчислен бала,какво още има да се смята ?_Stella_ написа:Добре, защо смятате, че ще излезе утре?Класирането не излиза ли заедно с минималният бал? Аз смятам, че не става толкова бързо...има доста неща да се изчисляват според мен... а може и да бързам. Щом на 25-ти е обявено, би трябвало чак тогава да излезе... не че и аз не искам утре да излезе =)
А и мисля,че подреждането го прави компютър ,а не човек
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Да, но сега се сетих, че все пак има хора, чиято информация е сгрешена и трябва да бъде поправена. Така, че отпишете петък като евентуална дата. В събота никой няма да се занимава, така че явно неделя ще да е....
Последно промяна от morfei на 22 Юли 2010, 23:08, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
Изчислен е бала на всеки, но сега трябва да изчислят и общият минимален бал за всяка специалност. Като се замислиш не е толкова лесноBlagovestHristov написа:След като на всички е изчислен бала,какво още има да се смята ?_Stella_ написа:Добре, защо смятате, че ще излезе утре?Класирането не излиза ли заедно с минималният бал? Аз смятам, че не става толкова бързо...има доста неща да се изчисляват според мен... а може и да бързам. Щом на 25-ти е обявено, би трябвало чак тогава да излезе... не че и аз не искам утре да излезе =)
Последно промяна от _Stella_ на 23 Юли 2010, 00:55, променено общо 1 път.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
- what_is_love
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: трети
В петък или събота,или в неделя-няма значение кога ще излезне класирането.Въпреки това , дори да е по-рано,няма да променят дните за записване.
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
-
BlagovestHristov
- Драскач
Всичко го прави компютър._Stella_ написа:BlagovestHristov написа:След като на всички е изчислен бала,какво още има да се смята ?_Stella_ написа:Добре, защо смятате, че ще излезе утре?Класирането не излиза ли заедно с минималният бал? Аз смятам, че не става толкова бързо...има доста неща да се изчисляват според мен... а може и да бързам. Щом на 25-ти е обявено, би трябвало чак тогава да излезе... не че и аз не искам утре да излезе =)
Изчислен е бала на всеки, но сега трябва да изчислят и общият минимален бал за всяка специалност. Като се замислиш не е толкова лесноЗа да кажат неделя, явно да предвидили, че ще имат още работа... Поне така аз мисля. =)
Ако мислиш,че някой ще тръгне да си пише кой колко има на едно листче и да пише 1,2,3 се лъжеш.
И на кого точно е сбъркан бала ?
Според мен стига да искат още утре ще излезе класирането,но дали искат е друг въпрос
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Абе това е СУ все пак.Трябва малко да се помъчим иначе няма да бъде същото . . .
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
А как се пресмята минималният бал за всяка специалност?
Радост, свобода, щастие и смях !
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
@tedipr http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane
Едит: Имай в предвид, че ако в балообразуването участва оценка от дипломата (по който и да е предмет) и ако по този предмед си държал матура, взима се оценката от матурата.
Едит: Имай в предвид, че ако в балообразуването участва оценка от дипломата (по който и да е предмет) и ако по този предмед си държал матура, взима се оценката от матурата.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Всичко се прави от програма, която би трябвало за секунди да извърши цялата операция, така че може и утре да излезе класирането. Още повече, че кой ще се занимава в неделя да ги качва тея работи? Поне за изпитите досега не показаха такава извънредна трудолюбивост.