[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от bggashnik »

Вторият ти шанс са тъй наречените "повишителни" изпити, при които се отказваш от оценката си през годините, и се явяваш на изпит да я повишиш(възможно е и да я намалиш :roll: )Защо не се яви на повишителен изпит, а се оплакваш сега, а? :scratch:
Компютърни науки I курс
dani_california
В началото бе словото
Специалност: ЖУРНАЛИСТИКА
Курс: кандидат-студент

Мнение от dani_california »

А и не си мислете, че кой знае какво са ни подготвяли на курсовете - ползата беше единствено, че се запознахме с повече хора, които споделят журналистическите ни страсти и че видяхме отвътре факултета преждевременно. Малко лекции бяха полезни за културата ни.
Bezumie
В началото бе словото

Мнение от Bezumie »

bggashnik написа:Вторият ти шанс са тъй наречените "повишителни" изпити, при които се отказваш от оценката си през годините, и се явяваш на изпит да я повишиш(възможно е и да я намалиш :roll: )Защо не се яви на повишителен изпит, а се оплакваш сега, а? :scratch:
Някои осъзнават по-късно с какво искат да се занимават наистина. :D
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Затова е важно да се мисли отрано :mrgreen: Нищо, пожелавам ти успех, дано се намери местенце и за тебе :cheers: :albino:
Компютърни науки I курс
smile_faaace
В началото бе словото

Мнение от smile_faaace »

bggashnik написа:Вторият ти шанс са тъй наречените "повишителни" изпити, при които се отказваш от оценката си през годините, и се явяваш на изпит да я повишиш(възможно е и да я намалиш :roll: )Защо не се яви на повишителен изпит, а се оплакваш сега, а? :scratch:

Не се оплаквам, а споделям. И не исках да отегчавам никого, а просто мнение за оценките, които имам.
Приемам и положителни и отрицателни мнения,както и критики.
Хубав ден! :flower:
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Може би малко грубо се изразих...Есенцията на мнението ми беше, че втори шанс сте имали :wink:
Компютърни науки I курс
Bezumie
В началото бе словото

Мнение от Bezumie »

Хм, сещам се за двама души, които даже са завършили определена специалност, но истинското има щастие дошло с работа, доста далечна от първоначалните им виждания. Едната е козметичка, завършила Гръцка филология.
Затова е хубаво да си "винаги готов картоф". :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Bezumie написа:истинското има щастие дошло с работа, доста далечна от първоначалните им виждания. Едната е козметичка, завършила Гръцка филология.
земи това щастие :lol:
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Bezumie написа:Хм, сещам се за двама души, които даже са завършили определена специалност, но истинското има щастие дошло с работа, доста далечна от първоначалните им виждания. Едната е козметичка, завършила Гръцка филология.
Затова е хубаво да си "винаги готов картоф". :lol:
Това ме подсеща за лафа: 'Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да ида на лекар' :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Bezumie
В началото бе словото

Мнение от Bezumie »

Eми, да... какво?
Самата тя ми сподели, че тази работа й харесва много повече и се чувства щастлива от нея. :wink:
А най-важното е да си харесваш бачкането. Дори да чистиш обществена тоалетна, ако те радва, лошо нЕма. :lol:
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от easy »

Хм. Teenage bride with a baby inside от Благоевград го е измислил хитро. Фентъзи частта е ненужна, в смисъл, колкото по-абстрактно и криво, толкова по-добре, за мен, де, и за моят крив вкус, но все пак -- kudos to you, bitch. За пръв път виждам нещо тук, което наистина да ми допадне като идея. Fair 'nough -- и аз имах една бегло подобна идея, но не ми се пишеше и сега малко ме е яд, но... Е, не чак толкова. Просто мразя да пиша на ръка, болят ме ръцете и се потя много, а и предпочитам да пиша постоянно докато измисля нещо, вместо да седя и да мисля, а това е неудобно да се прави на ръка bla-bla-bla--wha-wha-wha...

За това със "втория шанс" в гимназията -- тъпо. Аз все още не знам какво искам, така че идеята още в осми клас да знам какво искам да уча след като завърша ми се вижда идиотска. Предполагам, че поне още пет-шест години също няма да имам ясна предства, така че ми се налага да действувам "на сляпо". Big fuckin' deal.

Appendix:
Ох, ох, ох. Сега се разчетох назад и гледам какъв сочен разговор се е получил. Каква конспирация, какви "ключови думи" какви пет (или триста, доколкото разбирам) лева, о, вии, пишещи машини (това го отркаднах от един от тук (форума), ама е яко много )? Вместо да се концентрирате върху това има ли/няма ли конспирация, защо не се замислите, че ако напишете един добър текст, в който сте показали, че има защо да ви приемат и оценките ви са наред, тогава всичко ще е наред. Тези самоотбранителни теории, които развивате, вероятни или невероятни - няма значение, само вредят.
F for fake.
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

dani_california , аз също, донякъде, съм фенка на фентъзито, дори есето ми беше общо взето фантасмагории :lol: , но при мен липсваше онази оригиналност, която на теб ти е изкарала 5,75 /ако не се лъжа/. Докато го пишех, си мислих ''трябва да е оригинално, оригинално и итересно'', а когато си го прочетох накрая имах чувството, че чета научнопопулярна статия.
Понякога в стремежа ни есето да бъде харесано от проверяващите, започваме да използваме глупави клишета, термини, които се очаква да се използват. Общо взето се получава скучно есе. Някой го беше написал преди мен и съм напълно съгласна с това.
П.С. Честито за хубава оценка! :cheers:
Еasy , на 1000% съм съгласна с теб. Все пак на 27 юни /а и на 28 март/ ние стояхме на онези столове и си писахме есетата.
You can never go too far...
Becksy
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование

Мнение от Becksy »

Когато почета повече за психологията,ще разбера кой е по-комплексиран-аз или вие...От 2 години следя форума и съм разбрала,че щом някой се опита да ви каже нещо,веднага го поставяте под въпрос...Тая мнителност върши ли ви работа? :bigsmurf: каквото искате си говорете,има хора между вас,които съм оценила по ум,интелект(Easy,Kinda like...),но ако и по широкоскроеност ми бяхте направили впечатлениеее (като Далаверата),нямаше да имате равни...Kакто и да бъде,в момента съм на половин шише ракийка,сцепваме се с една приятелка и фактът ,че въобще пиша в тоя форум и то се опитвам да го правя без особени правописни грешкиии,ме прави големец хахаххаха....Затовааааааааа...радваайте се,аз ще съм щастлива някога да се сцепиме "по студентски" дори и да не съм имала същото мнение като вас по разните "фооооруми" .. :joker: :geek:
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Личи ти, че си пил/а.

Не знам защо пишете кой какво е писал, сякаш има значение. Ако сте пълни некадърници и блъснати в лицето няма да сте журналисти. Твай.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Все 1 не е пълно с блъснати и некадърни "журналисти"... Точно тва е, че всякакви ще влезнат . Относно форумите - колкото и да се пише тук или някъде другаде , истината ще излезе наяве в Неделя, другото е въздух под налягане. Пожелавам успех на всички ви !
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”