[КСК 2010] Математика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Математика vol.2
Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак.. 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ти си сигурна за Стопанския, не ни залъгвай тука

Компютърни науки I курс
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Честито,но то класирането не е излязло официално още май.Сигурно от статистиката си го гледалrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак..
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
хахаха смятайййййййййййййййййййй мен не се ме приели КСТ бала ми е 22.70 минималния е 22.80 хахаха ама поне ж СУ бала мие 27.10 дано да ме приематrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак..
Софтуерно инженерство 1 курс
Не знам, в профила ми пише специлноста в класиране и ми е добавено все едно съм приет.zmeqt написа:Честито,но то класирането не е излязло официално още май.Сигурно от статистиката си го гледалrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак...Иначе и аз съм приет кст в техническия,ако може да се разчита на тази статистика,но се чака СУ и тва е...
Минималния е 22.86,а моят е 22,9Plchee написа:хахаха смятайййййййййййййййййййй мен не се ме приели КСТ бала ми е 22.70 минималния е 22.80 хахаха ама поне ж СУ бала мие 27.10 дано да ме приематrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак..
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
Аз имам 5.60 на изпита :Д ама имам 5 по физика и затова ми е така ама боли ме шнапса :Д аз в ТУ писах просто ей така :Д Важното е в неделя какво ще ме приематrounders написа:Не знам, в профила ми пише специлноста в класиране и ми е добавено все едно съм приет.zmeqt написа:Честито,но то класирането не е излязло официално още май.Сигурно от статистиката си го гледалrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак...Иначе и аз съм приет кст в техническия,ако може да се разчита на тази статистика,но се чака СУ и тва е...
Минималния е 22.86,а моят е 22,9Plchee написа:хахаха смятайййййййййййййййййййй мен не се ме приели КСТ бала ми е 22.70 минималния е 22.80 хахаха ама поне ж СУ бала мие 27.10 дано да ме приематrounders написа:Да се похваля,че са ме приели на 1 класиране в ТУ - КСТ.. не че ще го пиша ама все пак..
Софтуерно инженерство 1 курс
И аз съм така, иначе аз кандидатствах с матурата,че имам 6,00 и се равнява на 5,70 на изпита,а имам и 5,50 по физка през годините
Все тая както каза, чакаме неделя!
- Eleanor
- Летящите Пръсти
никога не можеш да бъдеш сигурен, всичко става... мога да съм сигурна единствено ако имах 6.00 и по двете, ама нямамbggashnik написа:Ти си сигурна за Стопанския, не ни залъгвай тука![]()
Последно промяна от Eleanor на 22 Юли 2010, 17:49, променено общо 1 път.
Eleanor,колко ти е балът и за каква специалност си? 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
1то желание ми е с немски, нататък почват с английски, спокойно
П.П. сега колкото и да се чудим и да се маем, остана още съвсем мъничко, а тези нерви няма да помогнат
П.П. сега колкото и да се чудим и да се маем, остана още съвсем мъничко, а тези нерви няма да помогнат
ох ,като каза немски наистина се успокоих
аз съм за стопанско с английски и бала ми е по-висок с единица от миналогодишния на първо,но вече така съм се панирала,какво ли не ми минава през главата.....Няма да спя до неделя !
))))
- Eleanor
- Летящите Пръсти
затова го и казах (в смисъл наистина си е така деLina__ написа:ох ,като каза немски наистина се успокоих
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Споко, ако не от първо, от второ 10000000% си вътре.Lina__ написа:ох ,като каза немски наистина се успокоихаз съм за стопанско с английски и бала ми е по-висок с единица от миналогодишния на първо,но вече така съм се панирала,какво ли не ми минава през главата.....Няма да спя до неделя !
))))
За Eleanor същото се отнася.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- lipgloss
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски
- Обратна връзка:
ЕЕ аз изобщо не съм доволна,ама карай...бала ми се получава 29.29 за стопанско с немски,как мислите дали ще е достатъчно,за информация,миналата година на първо класиране за жени бала е бил 25 горе долу.
Стопанско управление с немски език - първи курс