Проблем с персоналната информация

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
soulmate_
В началото бе словото

Re: Проблем с персоналната информация

Мнение от soulmate_ »

Разчитам на отговор по проблема след като провериш! :)
Ще съм ти много задължена, въпреки че в неделя ще видим какво е дереджето...
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

На всички кандидати, които не са подали искане (чрез ограждане на позицията в карето с държавните зрелостни изпити) оценката от матурата няма да се признава за резултат от кандидатстудентски изпит, въпреки че има такава в дипломата за средното образование.
Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
soulmate_
В началото бе словото

Мнение от soulmate_ »

bggashnik написа:Има разлика дали кандидатстваш с матура или с изпит. Винаги оценката от матурата замества тази от задължителната подготовка(през годините)
Абе не е така, нали миналата година кандидатствах и знам как ми се образуваше бала. Взеха ми оценките от дипломата, а не от матурите.
И можеха да са малко по-внимателни, при положение, че плащаме 30 кинта само за въвеждане на информация, която се въвежда за има няма 5-6 минути.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Тази година е различно...
Facebook
Изображение
Аватар
soulmate_
В началото бе словото

Мнение от soulmate_ »

svetlio.varna написа:Тази година е различно...
Просто чудесно. Думи нямам.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

soulmate_ написа: Просто чудесно. Думи нямам.
и аз .. как може да кандидатстваш и да не седнеш да прочетеш за какво иде реч .. това нещо не знам колко пъти е писано тука
Изображение
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

тия хора защо са писали че матурата по бел не е балообразуваща :? при положение че на мене ми е :? оф дано да е нещо объркано...
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Такаааа, за да е ясно на всички за какво иде реч ще обясня набързо:

Където пише :"Зачита се за оценка от съответния конкурсен изпит при балообразуване" това значи дали кандидатствате за някои специалности с оценката от матурата вместо изпит. Това е "Да", когато сте маркирали в Картона с желанията тази опция. Съответно "Не", когато не сте. Иначе матурата се взима НАВСЯКЪДЕ вместо диплома, това е нововъденение от тази година. Капиш?
Компютърни науки 1 курс
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

сега видях че са сметнали и бала в персонална информация...съответно няма място за притеснение...смята се оценката от матурата :lol:
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Аватар
soulmate_
В началото бе словото

Мнение от soulmate_ »

invisible написа:
и аз .. как може да кандидатстваш и да не седнеш да прочетеш за какво иде реч .. това нещо не знам колко пъти е писано тука
ех, винаги ще се намери някой, който да разбира повече от всички простосмъртни. Нали за това е този форум, или аз нещо съм се объркала? И за какво да чета отново всичко, при положение, че би трябвало да ми е ясно от миналата година. Пък вече за тези нововъведения, винаги може да има недоразбрали. Голяма работа.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

никой не е казал да четеш и да се интересуваш .. никой не е казал да кандидатстваш даже .. всичко е по желание .. но в случай че не си разбрала и не е кой знае какво защо
:roll:
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

svetlio.varna написа:Гъгъл ис юър френд: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17672
Това да не е Гъл-гъл, който си изпил преди да прочетеш проблема. Той няма проблем, че му изписва "Некоректно въведени данни", защото влиза с входящия за класиранията, а се е записвал повече от веднъж за изпит и има повече от един вх.номер за изпитите. И при влизането с единия, ЕГН-то, което вижда е различно. Вярно е, че има 1000 теми за едно и също, но си направете труда да видите дали е същият проблема, преди да използвате "гъгъл"
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
soulmate_
В началото бе словото

Мнение от soulmate_ »

invisible написа:никой не е казал да четеш и да се интересуваш .. никой не е казал да кандидатстваш даже .. всичко е по желание .. но в случай че не си разбрала и не е кой знае какво защо
:roll:
Явно не разбираш иронията от написаното.
Ядосвам се, защото по този начин бала ми пада с няколко стотни, които може да са решаващи. Ядосвам се, че една седмица живях с мисълта, че аз ще имам един бал, а сега хоп ИЗНЕНАДА - друг. Какво толкова. Не може ли човек да се ядосва на прецакващите някои хора нови въведения и на кожудерството от тяхна страна?!
Нищо лично, просто 'разни хора, разни идеали'... (:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

rogertaylor написа:
svetlio.varna написа:Гъгъл ис юър френд: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17672
Това да не е Гъл-гъл, който си изпил преди да прочетеш проблема. Той няма проблем, че му изписва "Некоректно въведени данни", защото влиза с входящия за класиранията, а се е записвал повече от веднъж за изпит и има повече от един вх.номер за изпитите. И при влизането с единия, ЕГН-то, което вижда е различно. Вярно е, че има 1000 теми за едно и също, но си направете труда да видите дали е същият проблема, преди да използвате "гъгъл"
Аз отговарях на този пост:
nelliot написа: ЗДРАВЕЙ , понеже и при мен се появи проблем в "персонална информация" искам да споделя .Ходих до учебен отдел и от там ми казаха ,че на 25.07. щели да въведат резултатите и ще поправят евентуалните пропуски и грешки, а иначе сега нямали достъп до системата . Нещо, май не вярвам и се притеснавам. Пиши ако са ти оправили объркването и как. Благодаря ,предварително!
Ти ми говориш за по-старо запитване, много добре чета проблемите на всички, колкото и да е странно, дори и след една година все още не отговарям механично на въпросите.
Facebook
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Който пък се отнася към първоначалното запитване(грешка във въвеждането на данните за изпитите, не за класирането). Все тая.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”