[КСК 2010] Математика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Математика vol.2
Благодаря за бъразата помощ
Да дам и аз статистика за някой, може да му е полезна: Математика - сесия 3 4.90 33 ( 6.5 %) 5 ( 1.0 %)
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
На 1 приятел:
Математика - сесия 2 5.00 78 ( 13.9 %) 11 ( 2.0 %)
Математика - сесия 3 5.05 22 ( 4.3 %) 3 ( 0.6 %)
И при него има разминаване.
Математика - сесия 2 5.00 78 ( 13.9 %) 11 ( 2.0 %)
Математика - сесия 3 5.05 22 ( 4.3 %) 3 ( 0.6 %)
И при него има разминаване.
Компютърни науки 1 курс
Относно бала за КН. Моят бал е 26,7 и по това, което ми дадоха като информация около 250 човека имат повече от мен,а приемат 95. От тези 250 вероятно някои като morfei се припокриват,а като махнем и тези, които ще ходят по други факултети общо взето си мисля,че това ще е горе доли минималния бал, повече абсурд да падне, но е по-вероятно да е към 27,0
- morfei
- Форумно зомби
Това, което ме учудва е защо има разминаване в статистиката при класирането и оценките от предните сесии. Доколкото разбрах, на всички има разминаване, което ме навежда на мисълта, че в класирането е вярно, но все пак не можем да си направим сметка колко различни човека има над нас. Абе няма какво да се прави, ще се чака неделя.
Компютърни науки 1 курс
Така е, дано само излезнат и класиранията по бал за да можем да си направим някаква сметка и ние надяващите се за КН 
- Fen_mz
- В началото бе словото
- Специалност: Устремен към Софтуерно Инженерство
- Курс: кандидат-студент
Здравеите и от мен. Реших да се регна във форума, за да завържа някое и друго приятелство с хора, които ще изучават специалността която и мен вълнува - "Софтуерно инженерство". Също така искам да попитам дали БАЛ 28,20 ще стигне на първо класиране за тази специалност. Питам понеже ми казаха, че поради многото отлични оценки тази година Баловете щели да бъдат по - високи от предходната, също така отправям този въпрос към вас понеже ми изглеждате доста по - запознати от мене в тази област 
Нямаш грижи, вътре си 
- morfei
- Форумно зомби
В никакъв случай няма да бъдат по-високи, а ще паднат. Това,естествено, не важи за Информатика.
Компютърни науки 1 курс
- Fen_mz
- В началото бе словото
Благодаря за бързите отговори. Вече спокойно мога да си пия бирата. Вие какви специалност сте записали - търся си бъдещите колеги.
- morfei
- Форумно зомби
Plchee и жълтия сняг(потребители от форума) ще са ти колеги, ако искаш им пиши.
Компютърни науки 1 курс
Евентуално и аз. 1. КН 2. СИ 3. Информатика. Ако не ме приемат КН още се чудя кое да пиша СИ или Информатика.. до последно ще се колебая май..
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
И аз най-вероятно. Шанса да ме приемат КН е стабилно малък :Д А ти защо си писал СИ на първо желание, доколкото разбрах в КН е повече програмиране, а в СИ има и мениджърски неща.. Или не е баш така?
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- Fen_mz
- В началото бе словото
Питам се само, защо наплива за КН е толкова голям. Аз си взех листовки за всички специалности и говорих с хора, който са вече втори курс в нея и ми казаха нещо доста странно. Посъветваха ме, че ако искам да уча повече информатика да записвам особено Инфорамционни системи, защото там се учело най - много програмиране. Говорех с още един, който е точно в тази специалност, и той го потвърди и добави, че в КН се учело повече математика и по - малко информатика. Каза ми, че същото се отнасяло и за СИ. Което много ме обърка. 
-
vicho_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
браво, morfei, ще играем явно наесен баскетmorfei написа:..... му мръснаааааа!!! Не знам, но определено мноооого са рязали на този изпит! Очаквах 5.50, а кво гледам:
Математика - сесия 3 5.25 12 ( 2.2 %) 3 ( 0.5 %)
Има само 12 човека над 5.25, явно са рязали за щяло и нещяло. Определено оценката ми се разминава бая с това, което очаквах. Остава да се надявам, че бал 27.90 ще ми стигне за КН.
- morfei
- Форумно зомби
Пиша го още първи, ама чакай да излезе класирането и да се запиша КН
Компютърни науки 1 курс