Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
robben по-горе беше нашисал , че балът ти е 28 и нещо , от 30 , как може да ти е "не много убедителен" ?Не мога да повярвам , че има хора , които смятат , че с 28-29 бал няма да ги приемат , какво остава за нас с 24-25 ? Мислете преди да пишете !
-
severalthings
- В началото бе словото
- Специалност: Vias TS
ми и аз имам според зависи как се смята бал или 28.76 или 29.82 но не мога да кажа че ще бъда приет не се знае колко ще имат повече и разбира се дали ще има прието през задната врата ...
-
robben
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ами ако се смята така както казват другите с вземане на оценката от дипломата значи ми е толкова... ако не, значи ми е 26,17, а и идея си нямам дали не е пълно с 29-30 бал... което майче е така 
щом вече всичко е готово с класирането и дне се ден за недоволства на математиците, дано да няма недоволни
и в края на работния ден да качат класирането или поне утре... че събота и неделя бавно минават... 
А кое ви кара да мислите, че след като има обявени дати за класиране и записване нещата ще се обявят 3-4 дена по-рано. В смисъл други години е имало такава практика или какво?
Караме това, че си мисля, че нищо не им пречи да го направят...вУк написа:А кое ви кара да мислите, че след като има обявени дати за класиране и записване нещата ще се обявят 3-4 дена по-рано. В смисъл други години е имало такава практика или какво?
-
jori
- В началото бе словото
- Специалност: друг
Никой ли не знае минималния бал на приетите.
Не е възможно никой да не знае!
ми явно тук не го знаем иначе все някой щеше да го каже, : )jori написа:Никой ли не знае минималния бал на приетите.
Или по - точно ни кара онази мисъл, според която щом ние сме кандидатите, видиш ли тази година ще направят изключение и ще ни кажат по - рано...вУк написа:А кое ви кара да мислите, че след като има обявени дати за класиране и записване нещата ще се обявят 3-4 дена по-рано. В смисъл други години е имало такава практика или какво?
-
jori
- В началото бе словото
- Специалност: друг
Утре е часът на истината!
Приет в полицията и пожарната. (party) Има ли още бъдещи колеги тук?
Приет в "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред"
Цяла година чаках този ден! 
-
EmptyHead
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Имам един въпрос
Задължително ли трябва приетите от първо класиране да се запишат на 27 или 28, защото се получава много тъпо когато класирането в УНСС излиза на 31 ??? По тая причина направо ми иде да си заблъскам главата някъде.
Задължително ли трябва приетите от първо класиране да се запишат на 27 или 28, защото се получава много тъпо когато класирането в УНСС излиза на 31 ??? По тая причина направо ми иде да си заблъскам главата някъде.
честито на печелившите
и аз съм бъдещ полицай