Относно общежитията

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Re: Относно общежитията

Мнение от Morgenrot »

Варненец написа: Аз имам въпрос, ако ми удобрят молбата и остана в общежитието и лятото и съм класиран на 2 класация има ли шанс да остана в същата стая?

Ако в тази стая е имало някой през 2009/2010 година на мястото, на което ще си ти сега,
и ако той е отметнал, че иска същата стая, но не му е стигнал успехът за първа класация.. а за втора му стига - ще я дадат на него.
Ако не си желае стаята, или ако е нямало такъв човек там.. имаш шанс :D
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
zick.dsk
В началото бе словото

Мнение от zick.dsk »

55 блок как е?
Много ли е долно или става?
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Да се разпиша и днес :) Имате ли идея за следното: приета съм на 1ва класация за общежитие,но ще се явявам август на 1 изпит за повишаване на оценката;след като си изкарам по-високата,нужно ли да подавам декларация за променен успех в СБО...смисъл знам,че не ги грее успехът ми за стипендии и тн ,а и вече съм класирана... Та ,нужно ли е изобщо или да не го мисля?
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

само ако оценката се промени надолу :lol:s
Изображение
Аватар
Velsssy
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Няма,няма :P
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Velsssy написа:Да се разпиша и днес :) Имате ли идея за следното: приета съм на 1ва класация за общежитие,но ще се явявам август на 1 изпит за повишаване на оценката;след като си изкарам по-високата,нужно ли да подавам декларация за променен успех в СБО...смисъл знам,че не ги грее успехът ми за стипендии и тн ,а и вече съм класирана... Та ,нужно ли е изобщо или да не го мисля?

За стипендии, като подаваш молба, там си пиши новия успех. Като са те класирали на общежитие, не ти трябва повече успеха...

Пък 1.08 - на изпит... звучи ми като проклятие... :|
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Velsssy
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

не е 1.08,а 25.08 :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Morgenrot написа:
Варненец написа: Аз имам въпрос, ако ми удобрят молбата и остана в общежитието и лятото и съм класиран на 2 класация има ли шанс да остана в същата стая?

Ако в тази стая е имало някой през 2009/2010 година на мястото, на което ще си ти сега,
и ако той е отметнал, че иска същата стая, но не му е стигнал успехът за първа класация.. а за втора му стига - ще я дадат на него.
Не ме разбра правилно ;) Мисълта ми беше, че аз през 2009/2010 живеех в тази стая, но не съм класиран на 1 и междинна класация.... Отметнах, че искам да остана в тази стая, няма класиран от горен курс в моята стая и, ако остана и лятото мисълта ми е дали имам шанс на 2 класация да запазя стаята :?
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .

Мнение от Morgenrot »

Варненец написа:
Morgenrot написа:
Не ме разбра правилно ;) Мисълта ми беше, че аз през 2009/2010 живеех в тази стая, но не съм класиран на 1 и междинна класация.... Отметнах, че искам да остана в тази стая, няма класиран от горен курс в моята стая и, ако остана и лятото мисълта ми е дали имам шанс на 2 класация да запазя стаята :?
Щом няма никой друг класиран там, и ако ти бъдеш класиран на 2ра класация.. и ако от КН не объркат нещо - ще си я запазиш, защото си го отметнал.
Този отговор го имаше и в предишното ми мнение, просто не знаех, че става въпрос за твоята стая .. :)
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
NightDeSiRe
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от NightDeSiRe »

От учебния отдел ми допуснаха грешка при формирането на оценката за кандидатстване в общежитие. Трябва да имам 5,55, а вместо това те писаха 4,44. За съжаление със закъснение разбрах как се формира тази оценка и не можах да отреагирам на време. Сега, когато се свързах с тях, те ми игнорираха проблема, като само казаха "да, всичко е оправино". При положение, че нито ме питаха за име, нито за някакви други данни, как може всичко да оправят. За някои хора е от значение общежитието, ако нямаш възможност да си на квартира, цялото следвани може да си замине :?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Аз пък въобще не съм въвел успех. Според мен, няма значение колко си въвел( щото аз мога да въведа и 6.00) те си го смятат със техните данни и бала ти, който имат в ПИ. Така че не се притеснявай.
Компютърни науки 1 курс
NightDeSiRe
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от NightDeSiRe »

Дано да е така и дано не разчитат на тази документация, защото лелките, които записваха, бяха доста отвеяни
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Един приятел пък е записал реалния си бал без да го раздели на 5, но едва ли ще е проблем, щом вече си в базата данни..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Аз пък нищо не съм написал, че забравих. И да си кажа честно, не ме притеснява.
Компютърни науки 1 курс
misspapazova
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Обратна връзка:

Мнение от misspapazova »

Ами да се намеся и аз :D , зависи ли от това с какъв бал се класираш, в какво общежитие ще бъдеш, по-лошо или не чак толкова лошо, и да попитам намира ли се някакво общежитие без смененна дограма, и съквартирантката ми с близък до моя бал ли ще бъде или равен примерно, или няма значение, ако съм калсирана и аз ? :D
Me gustaría inventar un paí­s contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”