Варненец написа:
Аз имам въпрос, ако ми удобрят молбата и остана в общежитието и лятото и съм класиран на 2 класация има ли шанс да остана в същата стая?
Ако в тази стая е имало някой през 2009/2010 година на мястото, на което ще си ти сега,
и ако той е отметнал, че иска същата стая, но не му е стигнал успехът за първа класация.. а за втора му стига - ще я дадат на него.
Ако не си желае стаята, или ако е нямало такъв човек там.. имаш шанс
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Да се разпиша и днес Имате ли идея за следното: приета съм на 1ва класация за общежитие,но ще се явявам август на 1 изпит за повишаване на оценката;след като си изкарам по-високата,нужно ли да подавам декларация за променен успех в СБО...смисъл знам,че не ги грее успехът ми за стипендии и тн ,а и вече съм класирана... Та ,нужно ли е изобщо или да не го мисля?
Velsssy написа:Да се разпиша и днес Имате ли идея за следното: приета съм на 1ва класация за общежитие,но ще се явявам август на 1 изпит за повишаване на оценката;след като си изкарам по-високата,нужно ли да подавам декларация за променен успех в СБО...смисъл знам,че не ги грее успехът ми за стипендии и тн ,а и вече съм класирана... Та ,нужно ли е изобщо или да не го мисля?
За стипендии, като подаваш молба, там си пиши новия успех. Като са те класирали на общежитие, не ти трябва повече успеха...
Пък 1.08 - на изпит... звучи ми като проклятие...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Варненец написа:
Аз имам въпрос, ако ми удобрят молбата и остана в общежитието и лятото и съм класиран на 2 класация има ли шанс да остана в същата стая?
Ако в тази стая е имало някой през 2009/2010 година на мястото, на което ще си ти сега,
и ако той е отметнал, че иска същата стая, но не му е стигнал успехът за първа класация.. а за втора му стига - ще я дадат на него.
Не ме разбра правилно Мисълта ми беше, че аз през 2009/2010 живеех в тази стая, но не съм класиран на 1 и междинна класация.... Отметнах, че искам да остана в тази стая, няма класиран от горен курс в моята стая и, ако остана и лятото мисълта ми е дали имам шанс на 2 класация да запазя стаята
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Варненец написа:
Ако в тази стая е имало някой през 2009/2010 година на мястото, на което ще си ти сега, и ако той е отметнал, че иска същата стая, но не му е стигнал успехът за първа класация.. а за втора му стига - ще я дадат на него.
Не ме разбра правилно Мисълта ми беше, че аз през 2009/2010 живеех в тази стая, но не съм класиран на 1 и междинна класация.... Отметнах, че искам да остана в тази стая, няма класиран от горен курс в моята стая и, ако остана и лятото мисълта ми е дали имам шанс на 2 класация да запазя стаята
Щом няма никой друг класиран там, и ако ти бъдеш класиран на 2ра класация.. и ако от КН не объркат нещо - ще си я запазиш, защото си го отметнал.
Този отговор го имаше и в предишното ми мнение, просто не знаех, че става въпрос за твоята стая ..
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
От учебния отдел ми допуснаха грешка при формирането на оценката за кандидатстване в общежитие. Трябва да имам 5,55, а вместо това те писаха 4,44. За съжаление със закъснение разбрах как се формира тази оценка и не можах да отреагирам на време. Сега, когато се свързах с тях, те ми игнорираха проблема, като само казаха "да, всичко е оправино". При положение, че нито ме питаха за име, нито за някакви други данни, как може всичко да оправят. За някои хора е от значение общежитието, ако нямаш възможност да си на квартира, цялото следвани може да си замине
Аз пък въобще не съм въвел успех. Според мен, няма значение колко си въвел( щото аз мога да въведа и 6.00) те си го смятат със техните данни и бала ти, който имат в ПИ. Така че не се притеснявай.
Ами да се намеся и аз , зависи ли от това с какъв бал се класираш, в какво общежитие ще бъдеш, по-лошо или не чак толкова лошо, и да попитам намира ли се някакво общежитие без смененна дограма, и съквартирантката ми с близък до моя бал ли ще бъде или равен примерно, или няма значение, ако съм калсирана и аз ?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí