Какво ви натъжи днес?, номер 8
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8
12 лева за подстрижка в на пръв поглед най-обикновено фризьорско салонче
Егати града, честно.
Strength and honor.
ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал 
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Ами явно за тукашните е нормално, а аз като съм си свикнал на 5 лева в моя град... ужас.invisible написа:ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал
Strength and honor.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Лелеее, аз се подстригвам за 6!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не. Но съм чувала за 8-10лв. За момиче.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Аз затова не се подстригвам тук и досега не са ми взимали повече от 7 лв.Bagatur написа:Ами явно за тукашните е нормално, а аз като съм си свикнал на 5 лева в моя град... ужас.invisible написа:ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал
Иначе по темата - пътувах в адската жега в кола без климатик. И не можеше да се разбере дали е по-добре с отворени или със затворени прозорци... сварих се просто.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.
Излезе един съсед от въпросния блок да им направи забележка, те намалиха музиката за 2 минути и после - наново. С тати се хванахме на бас кой съсед ще извика полиция - към този двор гледа 8-етажен блок с 2 входа и 2 блокчета от по 4 етажа. А и кварталчето ни е тихо.
Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай.
Такива са идиоти, че дори не мога да им се ядосам.
Излезе един съсед от въпросния блок да им направи забележка, те намалиха музиката за 2 минути и после - наново. С тати се хванахме на бас кой съсед ще извика полиция - към този двор гледа 8-етажен блок с 2 входа и 2 блокчета от по 4 етажа. А и кварталчето ни е тихо.
Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
Hah, аз пък се подстригвам за 3 кинта като дори поскъпна. преди беше 2.50
А салончето си е съвсем прилично.
Сори, ама в 10 без 15, когато си писала, все още не нарушават никой законТърговецът на кристал написа:Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.
Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай.Такива са идиоти, че дори не мога да им се ядосам.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Или твоят часовник на форума не е в час, или моя. Писах в 10:45. Сега минава 11 и са надули "баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз". 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И какво ако извикат полицаи? И те са хора - те ше празнуват редом с тях...Търговецът на кристал написа:Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.
Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай.Такива са идиоти, че дори не мога да им се ядосам.
Най-лесно е: намираш трафопост и вадиш кабелите на целия квартал...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Явно куките в Меден рудник процедират по друг начин.
Тукашните първо предупреждават, после разтурват купонЯ (ако се наложи да ходят втори път да ги мъмрят).
А това с трафопоста го бяха приложили съседите на един познат, но в по-олекотен вариант. Шалтера - и целият блок бил тъмен и тих за една нощ.
Любопитно ми е докъде ще стигне толерантността на комшиите. Засега търпят дори и Слави, а утре е работен ден.
Х'атмосферата е кат' на сиганска сватба, батеееее...
А това с трафопоста го бяха приложили съседите на един познат, но в по-олекотен вариант. Шалтера - и целият блок бил тъмен и тих за една нощ.
Любопитно ми е докъде ще стигне толерантността на комшиите. Засега търпят дори и Слави, а утре е работен ден.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Каква студентка си, ако не можеш да издържиш многочасово купонястване под прозореца ти....Търговецът на кристал написа:Явно куките в Меден рудник процедират по друг начин.Тукашните първо предупреждават, после разтурват купонЯ (ако се наложи да ходят втори път да ги мъмрят).
Любопитно ми е докъде ще стигне толерантността на комшиите. Засега търпят дори и Слави, а утре е работен ден.Х'атмосферата е кат' на сиганска сватба, батеееее...
През зимната сесия в общежията имаше купон всеки ден т.е. всяка нощ. Имах малшанса да съм сред малкото учещи в тоя блок, който никак учудващо беше пълен с хора от фжмк...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...