Както и да е.
5.50
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
angeloff написа:От 5. до 11. април, пари се внасяха до 26. март
![]()
![]()
![]()
Както и да е.
5.50
Недей така с рогата срещу СУ и тиThe_iMMortal_f написа:^ Ама айде моля ти се, че не ми се изгрубява. Важното е , че са ходили на КУРсовете. НА мен примера ми беше пресен.На първия изпит видях една от моето даскало, която беше ходила на тез измислици и ей така от нямане какво да си кажем я питам "Кфо мислиш, че ще се падне" и тя каза "Дупки" .. СТранно, Уау , но темата беше абсолютно същата и понеже седнахме една до друга ясно можех да чета в листа и поредица от сложни думи , които аз самата трудно бих си обяснила значението им.Имам и други познати, но не ми се коментира. Все пак живеем в България.Не искам да бъда разбрана погрешно.Аз съм си абсолютно удовлетворена от оценката си и не ламтя за повече и съм далеч от превземски изказвания от сорта на " имам 5,50 ще ми стигне нали? " Просто изказвам позицията си, че имаш ли поне малко дар слово и със съвсем малко насоки срещу 300 лева си осигуряваш място в Sofia University .Със здраве
Не знам тогава кой повече да съжалявам...Тебе ли,проверяващите ли,народа ли...kalioo написа:На мен първото изречение на есето ми е "Светът е вувузели! " .Признавам си на курса ми го казаха и то ми изкара 5.5
Това беше иронияBecksy написа:Не знам тогава кой повече да съжалявам...Тебе ли,проверяващите ли,народа ли...kalioo написа:На мен първото изречение на есето ми е "Светът е вувузели! " .Признавам си на курса ми го казаха и то ми изкара 5.5
Можеш да си я платиш и по банков пътICouldNeverHad написа:само някой да ме светне в паричен салон на 4 етаж ли ше трябва да си платя семестриалната такса?