[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от angeloff »

:scratch: От 5. до 11. април, пари се внасяха до 26. март
:scratch: :scratch: :scratch:

Както и да е.

5.50 :bom:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Summer_Girl
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от Summer_Girl »

angeloff написа::scratch: От 5. до 11. април, пари се внасяха до 26. март
:scratch: :scratch: :scratch:

Както и да е.

5.50 :bom:
:bigsmurf: :brilsmurf: Честито... значи е имало полза от курса ;) :faroah:
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
silicone_soul
В началото бе словото

Мнение от silicone_soul »

The_iMMortal_f, аз не ходих на предварителен изпит и ходих на курса,който беше СЛЕД предварителния.Но знаех със абсолютна сигурност,че темата ще бъде "Дупки".Трябва да си малоумен да не се сетиш,че може да е като вариант темата "Дупки",при положение,че миналата година беше "Боклуци".Като кандидатстваш тая специалност не си ли загледала статистиката от предните години.Темите винаги са по наболели въпроси,по които много се щуми.И за боклуците,и за дупките се говореше супер много.Както и за този изпит предполагах,че може да е свързано с прайда и то се падна точно тва.И въпреки че бях убедена кви ще са темите,и въпреки че ходих на курса,изкарах 4.Което ще рече,че тъпия курс въобще не ти осигурява място във ФЖМК.А да не говорим,че повечето,с които бях на курса изкараха 3ки.Така че с курс или без курс,важно е написаното на изпита!
silicone_soul
В началото бе словото

Мнение от silicone_soul »

angeloff, след нашия курс е имало още един,на който явно се е паднала различна тема!
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_iMMortal_f написа:^ Ама айде моля ти се, че не ми се изгрубява. Важното е , че са ходили на КУРсовете. НА мен примера ми беше пресен.На първия изпит видях една от моето даскало, която беше ходила на тез измислици и ей така от нямане какво да си кажем я питам "Кфо мислиш, че ще се падне" и тя каза "Дупки" .. СТранно, Уау , но темата беше абсолютно същата и понеже седнахме една до друга ясно можех да чета в листа и поредица от сложни думи , които аз самата трудно бих си обяснила значението им.Имам и други познати, но не ми се коментира. Все пак живеем в България.Не искам да бъда разбрана погрешно.Аз съм си абсолютно удовлетворена от оценката си и не ламтя за повече и съм далеч от превземски изказвания от сорта на " имам 5,50 ще ми стигне нали? " Просто изказвам позицията си, че имаш ли поне малко дар слово и със съвсем малко насоки срещу 300 лева си осигуряваш място в Sofia University . :) Със здраве :)
Недей така с рогата срещу СУ и ти :) Няма да ти останат сили за по-късно, през следването... :lol:
Аз пък мога да кажа, че есето ми беше доста богато на нестандартни словосъчетания и изрази, за разлика от предварителния, където наивничката ми работа не предизвикваше кой знае каква мисловна дейност: , но явно проверяващият е бил в мензис, и е имал нужда да му се сдъфче всичко... и 3.75 :) Жив и здрав да е :)

ПП: не се сравнявам с никого, сравнявам единствено работата си от предварителния, която беше пълна простотия, подобна на простотийките по някой амбалажен вестник, и беше по-високо оценена от работата ми на редовния :) Та така си направих една сметка за себе си що е то субективизъм :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Becksy
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: първи

Мнение от Becksy »

Не съм ходила на курса,но знам,че и на интензивния ,и на обикновения (не знам как да го нарека) ,хората се разделят на две групи.Затова е мега ,хипер,много възможно просто да сте били на един курс ,но в различни групи и да са ви дали различни теми.
Относно "специалните" думи...Това се знае от години и даже не мисля,че е необходимо да спорите.Дават се думи,които а)някои може да ги сметнат за знак; б)просто така-е-добре да се пише,тези думи е добре да използвате;
Съжалявам за тези,които са ходили на курса и не са изкарали хубави оценки,но НЯМА КАК ДА НЯМА такива случаи...просто защото може да стане ПРЕКАЛЕЕНО СЪМНИТЕЛНО...То си се знае,че курсовете,протичащи в университетите,са "ЛЕГАЛНОТО" плащане ,за да влезеш...Това си е действителността и не знам защо се правите ,че не е така...?! :cyclops:

п.с: Само да си кажа....Дори и да бях ходила на курса,дори и да бяха ми дали есе за отличен,което само да науча или да препиша,кълна се,че никога нямаше да използвам някоя дума само защото ТАКА-ТРЯБВА и ТАКА-БИХ -СИ- ПОДСИГУРИЛА място в СУ.Наречете ме "принципна",не съм,но...Просто би ме било гнус от мене си да си моделирам така мнението,че да използвам думи,които не са ми в "плана" за есето.

п.с.2: Anyway...Anyhow...
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

На мен първото изречение на есето ми е "Светът е вувузели! " .Признавам си на курса ми го казаха и то ми изкара 5.5 :lol:
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

кажи паролата :lol:
Изображение
Becksy
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование

Мнение от Becksy »

kalioo написа:На мен първото изречение на есето ми е "Светът е вувузели! " .Признавам си на курса ми го казаха и то ми изкара 5.5 :lol:
Не знам тогава кой повече да съжалявам...Тебе ли,проверяващите ли,народа ли... :)
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
ICouldNeverHad
В началото бе словото

Мнение от ICouldNeverHad »

айде айде 5.88 на предварителен изпит...никви курсове три години поред....предните години 3ки - 4ки :) а преди дни на редовния разбрах, че имам 3.13 - всичко зависи от нас и от настроението на главните заподозрени - проверяващите :)))))) ключови думички винаги е имало и ще има....но и други хора успяват :))) сега си чакаме неделята с класирането :))) успех на всички
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
ICouldNeverHad
В началото бе словото

само някой да ме светне в паричен салон на 4 етаж ли ше трябва да си платя семестриалната такса?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Becksy написа:
kalioo написа:На мен първото изречение на есето ми е "Светът е вувузели! " .Признавам си на курса ми го казаха и то ми изкара 5.5 :lol:
Не знам тогава кой повече да съжалявам...Тебе ли,проверяващите ли,народа ли... :)
Това беше ирония ;)

П.П. Колкото и да иронизирате и да се опитвате да пренебрегнете истината, факт е, че е поне леко съмнително да ти дадат думички, които е препоръчително да използваш :roll: :roll: Доста съмнително :scratch: :scratch:
Компютърни науки I курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

ICouldNeverHad написа:само някой да ме светне в паричен салон на 4 етаж ли ше трябва да си платя семестриалната такса?
Можеш да си я платиш и по банков път ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Абе не знам ама аз като бях миналата година на курса такива думички не са давали.Слезте на земята моля ви се.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
ICouldNeverHad
В началото бе словото

да ама пак трябва да мина през паричен салон да ми ударят печат, че сичко е ок. Поне така чух.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”