Какво ви натъжи днес?, номер 8

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8

Мнение от Bagatur »

12 лева за подстрижка в на пръв поглед най-обикновено фризьорско салонче :shock: Егати града, честно.
Strength and honor.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал :lol:
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

invisible написа:ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал :lol:
Ами явно за тукашните е нормално, а аз като съм си свикнал на 5 лева в моя град... ужас.
Strength and honor.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Лелеее, аз се подстригвам за 6!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

в сф? ....
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Не. Но съм чувала за 8-10лв. За момиче.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Bagatur написа:
invisible написа:ъмм аз от години не са ми вземали под 10 .. чувал съм че в стгр имало по 7 ама не съм виждал :lol:
Ами явно за тукашните е нормално, а аз като съм си свикнал на 5 лева в моя град... ужас.
Аз затова не се подстригвам тук и досега не са ми взимали повече от 7 лв.

Иначе по темата - пътувах в адската жега в кола без климатик. И не можеше да се разбере дали е по-добре с отворени или със затворени прозорци... сварих се просто.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

официално оставам сам в идните два месеца :/
memento mori
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.
Излезе един съсед от въпросния блок да им направи забележка, те намалиха музиката за 2 минути и после - наново. С тати се хванахме на бас кой съсед ще извика полиция - към този двор гледа 8-етажен блок с 2 входа и 2 блокчета от по 4 етажа. А и кварталчето ни е тихо.

Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай. :bounce: Такива са идиоти, че дори не мога да им се ядосам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Hah, аз пък се подстригвам за 3 кинта като дори поскъпна. преди беше 2.50 :D А салончето си е съвсем прилично.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Търговецът на кристал написа:Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.
Излезе един съсед от въпросния блок да им направи забележка, те намалиха музиката за 2 минути и после - наново. С тати се хванахме на бас кой съсед ще извика полиция - към този двор гледа 8-етажен блок с 2 входа и 2 блокчета от по 4 етажа. А и кварталчето ни е тихо.

Обаче много ме забавляват - редуват техно с чалга, Шърли Беси и "за милиони няма закони". И не изкарват нито една песен докрай. :bounce: Такива са идиоти, че дори не мога да им се ядосам.
Сори, ама в 10 без 15, когато си писала, все още не нарушават никой закон :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Или твоят часовник на форума не е в час, или моя. Писах в 10:45. Сега минава 11 и са надули "баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз". :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Съседите ми са идиоти - направили са си някакъв пуберски купон в двора на съседния блок (към който двор гледат и нашите прозорци). Надънили са музиката на макс (аааааама на макс) - и то каква музика! Минаха през "О, колко си прост!" (която намирам за много забавна, ама все пак...), малко балади, малко чалга (в момента някаква вие "Палиш, палиш мойто тяло, щом го погалиш"), а сега пуснаха и някакво техно.

И какво ако извикат полицаи? И те са хора - те ше празнуват редом с тях...

Най-лесно е: намираш трафопост и вадиш кабелите на целия квартал...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Явно куките в Меден рудник процедират по друг начин. :) Тукашните първо предупреждават, после разтурват купонЯ (ако се наложи да ходят втори път да ги мъмрят).
А това с трафопоста го бяха приложили съседите на един познат, но в по-олекотен вариант. Шалтера - и целият блок бил тъмен и тих за една нощ.
Любопитно ми е докъде ще стигне толерантността на комшиите. Засега търпят дори и Слави, а утре е работен ден. :) Х'атмосферата е кат' на сиганска сватба, батеееее...
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Явно куките в Меден рудник процедират по друг начин. :) Тукашните първо предупреждават, после разтурват купонЯ (ако се наложи да ходят втори път да ги мъмрят).
А това с трафопоста го бяха приложили съседите на един познат, но в по-олекотен вариант. Шалтера - и целият блок бил тъмен и тих за една нощ.
Любопитно ми е докъде ще стигне толерантността на комшиите. Засега търпят дори и Слави, а утре е работен ден. :) Х'атмосферата е кат' на сиганска сватба, батеееее...
Каква студентка си, ако не можеш да издържиш многочасово купонястване под прозореца ти....

През зимната сесия в общежията имаше купон всеки ден т.е. всяка нощ. Имах малшанса да съм сред малкото учещи в тоя блок, който никак учудващо беше пълен с хора от фжмк...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Други”