fak написа:Аз няква весела го питам дали си има ново гадже, а той вика - ''Да, Мартина се казва'' Аз му се хиля, че името й е като на мойто котенце и той отговаря '' Ми аз на него я кръстих''![]()
Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Шантави сънища
напоследък се хващам че сънувам почти всеки ден но после забравям какво е било .. и по добре 
днес светльо ме гонеше из накакъв кораб .. бях .. невидим .. само той разполагаше със специално фенерче на чиято светлина се "проявявах"
днес светльо ме гонеше из накакъв кораб .. бях .. невидим .. само той разполагаше със специално фенерче на чиято светлина се "проявявах"
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ох.. покрай КСК-то сънувам доста, ама снощи беше по-логичен.. С моите шматета си се разхождаме край Велико Търново и майка ми ми звъни и казва "Влез в ПИ, излязло е класирането". Незнайно как аз се озовавам пред компютър, пиша си номерчето и с уголемен шрифт BOLD ми пише Книгоиздаване (първо желание) и Психология (Трето желание).Което е странно само по себе си да съм приета в две специалности
Казвам на майка ми как стоят нещата и после я виждам пред мен как ми се моли да запиша психология, защото я побиват тръпки от "библиотечната ми специалност" .. И аз записвам Психология и после се виждам как държа студентската си книжка и се кефя на снимката си и казвам, че съм излязла много хубаво на нея
На сутринта се събуждам и си вадя книжката за сънища .. Пише, че каквото се сънува в Сряда, след 4 дни се сбъдва, което прави точно Неделя - 25.07- Първо класиране.. Което пък води до логиката , че най-вероятно ще е еедна от двете специалности
ама не се знае .. Искам още пророчески сънища!!!!
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Сънищата винаги са били сред най-големите мистерии за мен.. Защо сънуваме, защо сънуваме точно съответния сън, каква е функицията на съня и т.н. Знам някои основни неща, като това, че мозъка работи и когато спим, и това най-често се явява под формата на сън, но все пак за мен си остава сред най-любопитните неща свързани с човека.. Според мен, човек сънува неща, за които напоследък мисли често, и които обикновенно за важни за него и пораждат някаква емоция (най-често тревога), поне при мен е така. А когато сънувам нещо, което не отговаря на това, като се събудя (ако си спомням съня си) се замислям, дали подсъзнателно не мисля/не ме тревожи, това нещо, което съм сънувал.
@The_iMMortal_f мисля, че твоят сън също потвърждава това, което от друга страна е показател, че си притеснена за КСКто. Препоръка ти ми е, просто да се оставиш на течението, изпитите минаха, времето не може да се върне назад, каквото си направила това е. Един от любимите ми цитати от песен е: "You can make the future, but you have the start with leaving the past". Накратко вземи урок от минали грешки, но не живей в миналото. Съжелявам, ако случая при теб не е такава и аз просто си разсъждавам върху хипотезата си без да знам истината, но препоръката не е зле все пак
Успех, дано да учиш това, което искаш най-много!
@The_iMMortal_f мисля, че твоят сън също потвърждава това, което от друга страна е показател, че си притеснена за КСКто. Препоръка ти ми е, просто да се оставиш на течението, изпитите минаха, времето не може да се върне назад, каквото си направила това е. Един от любимите ми цитати от песен е: "You can make the future, but you have the start with leaving the past". Накратко вземи урок от минали грешки, но не живей в миналото. Съжелявам, ако случая при теб не е такава и аз просто си разсъждавам върху хипотезата си без да знам истината, но препоръката не е зле все пак
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- FightForFreedom
- Паисий
Мозъкът преработва спомените в удобна форма, за да може той да няма проблеми с тях и да мисли каквото си иска. "Гладна кокошка просо сънува" е принципът - създава се спомен, че гладът е потушен, за да може умът да се освободи от мислите за глада.
Разбира се, че момичето ще сънува, че класирането й е излязло, за да не мисли толкова много за него. Тъй като "фабриката за спомени" работи под нивото на съзнаваните процеси, ние не улавяме съзнателно нейната дейност, но ако се поставим на големи изпитания на тялото и духа, ще започнем системно да сънуваме и да си фантазираме, че определени потребности по един или друг начин биват задоволявани.
Разбира се, че момичето ще сънува, че класирането й е излязло, за да не мисли толкова много за него. Тъй като "фабриката за спомени" работи под нивото на съзнаваните процеси, ние не улавяме съзнателно нейната дейност, но ако се поставим на големи изпитания на тялото и духа, ще започнем системно да сънуваме и да си фантазираме, че определени потребности по един или друг начин биват задоволявани.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- сър Прах
- Пишете, о, братя
- Адрес в галерията на СУ: night_rain13
Сънувам, че ме застрелват, че се губя във влакове. Сънувам двуметрови пингвини превръщащи се в торнада... или само торнада, които унищожават квартала. Извънземни с танкове, принцеси, дракони, сменям тоалетна хартия в обществена тоалетна... сънувам, че съм господар на света и мога да контролирам лавини, които да смажат разни момичета. Веднъж сънувах нещо като рая... един човек разкриваше на мой приятел смисъла на живота, а аз подслушвах в храстите. След това изпаднах в... нещо като нирвана и се събудих О.о
Най-култовият ми сън беше един безкраен екран, на който имаше безброй анимирани багери. Цветовете на всичко постоянно се сменяха, а багерите не престанаха да повтарят "Аз съм 'бати пича!" О.о...
Най-култовият ми сън беше един безкраен екран, на който имаше безброй анимирани багери. Цветовете на всичко постоянно се сменяха, а багерите не престанаха да повтарят "Аз съм 'бати пича!" О.о...
I have seen the truth and it makes no sense...
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Спомням си един кошмар от детството - конци излизащи от едни ролки и вплитащи се в други, хаос от цветове, гаден, постоянен, скърцащ звук, всичко извън пропорция (включително и аз)
Не може да се опише (или аз не мога) - много хаотично беше всичко
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
сър Прах написа:Най-култовият ми сън беше един безкраен екран, на който имаше безброй анимирани багери. Цветовете на всичко постоянно се сменяха, а багерите не престанаха да повтарят "Аз съм 'бати пича!" О.о...
Моят най-голям кошмар също всъщност не е нещо конкретно, а просто смесица от хаос, неопределен ритъм, промяна на обеми и бумтенеЕгасиКостов написа:Спомням си един кошмар от детството - конци излизащи от едни ролки и вплитащи се в други, хаос от цветове, гаден, постоянен, скърцащ звук, всичко извън пропорция (включително и аз)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
летящи котки ме носят в една рибарска мрежа 
- Sunbeam
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика на масовата и худ. комуникация
- Курс: трети
А аз сънувах пеещи котки онзи ден...
Педагогика на масовата и художествена комуникация, 4 курс
- Angel
- Живее, за да пише
- Специалност: Информационни системи
- Обратна връзка:
След като преди няколко часа гледах Inception на кино, мисля, че ще сънувам, как сънувам, че сънувам

A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
Така. Бисерите край нямат
Работя в Мол ъф Бобовдол (
), който е всъщност една средно голяма готическа църква, разположена в центъра на град Бобовдол. Какво работя? Ами решавам задачи по математика
Точно съм се вглъбил в една геометрична задача за намиране на лицето на делтоид с параметрично уравнение, когато чувам противопожарната сирена. Излизам аз и тръгвам към реката - от реката се носят ухания на джибри и фекали - да се изкъпя, защото се имам за супер мръсен
На слизане се разминавам с една група японски туристи, като един от японците ми прави оня номер да ми дръпне изненадващо каскета връз очите
Аз се ядосвам и почвам да го пържа на български. Решавам обаче, че това видиш ли, не му е достатъчно, и тръгвам към колата си с намерението да го прегазя
Толкова съм се ядосал, че давайки на заден, блъскам колата на Мила
На секундата Мила идва при мен, направо бясна, а пък аз, за да й се извиня й давам полурешената задача по математика. Тя дръпва листа, гледа го две-три секунди и ми казва (нещо от рода на): "Чакай сега, тука трябва да спуснеш перпендикуляри, да докажеш, че делтоида е равностранен и да използваш теоремата на Боил-Мариот за логаритъм от дължината на ъглополовящата"

Работя в Мол ъф Бобовдол (
На слизане се разминавам с една група японски туристи, като един от японците ми прави оня номер да ми дръпне изненадващо каскета връз очите
Толкова съм се ядосал, че давайки на заден, блъскам колата на Мила
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Аз оня ден сънувах, че съм във Властелина и май съм Арагорн (в смисъл него го нямаше, а аз си бях аз, така че да речем, че съм Арагорнка
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
chaplata написа:Така. Бисерите край нямат![]()
Работя в Мол ъф Бобовдол (![]()
![]()
), който е всъщност една средно голяма готическа църква, разположена в центъра на град Бобовдол. Какво работя? Ами решавам задачи по математика
Точно съм се вглъбил в една геометрична задача за намиране на лицето на делтоид с параметрично уравнение, когато чувам противопожарната сирена. Излизам аз и тръгвам към реката - от реката се носят ухания на джибри и фекали - да се изкъпя, защото се имам за супер мръсен
![]()
На слизане се разминавам с една група японски туристи, като един от японците ми прави оня номер да ми дръпне изненадващо каскета връз очитеАз се ядосвам и почвам да го пържа на български. Решавам обаче, че това видиш ли, не му е достатъчно, и тръгвам към колата си с намерението да го прегазя
![]()
Толкова съм се ядосал, че давайки на заден, блъскам колата на Мила![]()
На секундата Мила идва при мен, направо бясна, а пък аз, за да й се извиня й давам полурешената задача по математика. Тя дръпва листа, гледа го две-три секунди и ми казва (нещо от рода на): "Чакай сега, тука трябва да спуснеш перпендикуляри, да докажеш, че делтоида е равностранен и да използваш теоремата на Боил-Мариот за логаритъм от дължината на ъглополовящата"
![]()
![]()
I wanna fall from the stars straight into your arms
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
Така. Сънувам аз, че съм в трети клас (детенце!)
Имаме час по родна реч и учителката нещо си бърбори. Аз си играя с един пумпал
Добре ама пумпалчето пада на земята под чина (а чиновете са от онея общите, дето двете седалки се свързват отдолу със стоманена тръба). За да го вдигна, пъхам си ръката между стомамената тръба и седалката и го хващам. Добре, обаче ръката ми се заклещва
И почвам да вдигам гюрунтия, че не мога да си измъкна ръката. Идва учителката - дърпа, бута - няма мърдане
После вика "А, дай да я намажем с НАФТАЛИН
, ще излезе". Тича да вземе нафталин, който в съня ми мирише на печени чушки, и маже, и пак дърпа, и пак маже, и пак дърпа. Е не ще - яко съм се заклещил
Но изведнъж се появява дядо ми, с един трион, вика дай да го срежем (чина де
) Идва при нас и почва да реже стоманената тръба. Но тя не се реже
И дядо ми като се ядоса, вика "Ах дееба, вие от WS Teleshop, трионите ви нищо не струват"