Кога ще излязат резултатите от ГЕОГРАФИЯ-предварителен? `06

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

N
В началото бе словото

Мнение от N »

Ахам, по-полека с такива изказвания!!
и мен ме разкара за зален хайвер. Вместо да си подремна.. :sleepy2:
:}
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

ProvideR написа:
treisy написа:а вие знаете ли че резултатите са на стената на плача на химическия още от 25. В интернет ще излязат най-вероятно в понеделник.
не шашкай народа, защото заради тебе ходих до там и нищо нямаше...освен миналогодишните резултати !!!
с такова нещо майтап не се прави !!! :?
ами съжалявап, просто една позната ми каза че там ги има и тя си е проверила резултата и има 3. Та и аз отидох за зелен хайвер. Просто се зарадвах като ми каза и споделих с вас :lol:
Сорка още веднъж
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

По география още ли нямате резултати :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

ххх
Последно промяна от Edno_momi4e на 15 Юни 2006, 15:07, променено общо 1 път.
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Edno_momi4e написа:сериозно сме го закъсали с тия резултати... но да бъдем оптимисти, има време -другата година, по-другата , може и 2009 ..
оф не знам вече, аз ги чакам днес да се появят, но нищо чудно чак в края на седмицата :?
това чакане е нечовешко - а да не говорим, че не сме били чак толкова много :roll:
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

ххх
Последно промяна от Edno_momi4e на 15 Юни 2006, 15:08, променено общо 4 пъти.
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Edno_momi4e написа:ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕЛЕФОНИТЕ НА УЧЕБНИЯ ОТДЕЛ!!! НОКТИТЕ ЛИ СИ ПИЛЯТ ИЛИ ЗАМЕЗВАТ С РАКИЯ?
Tи за резултатите ли искаш да питаш? Абе я кажи кой е тоя номер да звънна и аз
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

ххх
Последно промяна от Edno_momi4e на 15 Юни 2006, 15:10, променено общо 1 път.
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Edno_momi4e написа:Виж линка към учебен отдел , има 2 телефона, съмнявам се, че ще ти отговарят, в момента са заети да си правят маникюр или да плюскат. Не усещаш ли за какво става въпрос. Значи аз вече се чудя дали да не звънна на ректора проф. Биолчев, въздържам се, защото го уважавам и не ми се иска да го безпокоя за глупости, но....търпението ми се изчерпва. Явно не е минавал наскоро през учебния отдел да види каква анархия е там :evil:
еми не знам какво си правят, обаче повечето от нас вече са изнервени!
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Много гадно, големи мързели са тея в СУ явно:( Дано по-скоро излязат вашите резултати, стискам палци на всички и особено на най-добрата ми приятелка, която също кандидаства с География и се надявам да е изкарала мн добра оценка, доколото разбрах доста е написала :)
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Sally написа:Много гадно, големи мързели са тея в СУ явно:( Дано по-скоро излязат вашите резултати, стискам палци на всички и особено на най-добрата ми приятелка, която също кандидаства с География и се надявам да е изкарала мн добра оценка, доколото разбрах доста е написала :)
абе да ти кажа писането на доста не ти гарантира оценката - аз изписах 60 страници :shock: , но въобще не знам каква ще е оценката. А и е нормално да се напише повече, все пак е голяма тема.... :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

60!!! Трябва да има грешка!!! Толкова бързо пишещ човек не съм скивал!
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

А вие започнахте ли вече да преговаряте темите отначало
или все още не сте?
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

явор написа:60!!! Трябва да има грешка!!! Толкова бързо пишещ човек не съм скивал!
..ако пишеш по 6-7 реда на страница може и да напишеш 60 страници 8)
Последно промяна от RuseF на 29 Май 2006, 15:32, променено общо 1 път.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

явор написа:60!!! Трябва да има грешка!!! Толкова бързо пишещ човек не съм скивал!
Хм, има има... заповядай с мен да видиш :lol: и това са страниците без плана с плана 65 :D . просто като ти тече мисълта и глей кво става, а и като пишеш по-бързо почеркът малко или много си е по-разчекнат...

Мойте теми са по около 60-90 страници. И мога да пиша наистина бързо стга да не се замислям - тоест да съм поназубрила темата. Това е... И определено не съм писала по 6-7 реда.... далеч повече са. Но както казах количеството не е гаранция за висока оценак... ще видим. То нека само излязат тия резултати, че вече....
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”