[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от Далавера »

morfei написа:2 страници? Никъв шанс!
6 без малко...намирам се зад Су при кафето. Излиза.
"- Е-е-е-е-е-е, к'во направи ти бе? Колко писа?
- Еми един лист. Като цяло всяко изречение ми започваше с ние, следващото беше с те. Абе нещо от рода на Ние се изакахме. Те ни го изметоха."

И не съм съгласен за обема. Обем не прави работа. Със 2 странички ЛИС изкарах 4.75 при кандидатстването след 7 клас.
Далавера ли е?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Едно е след 7 клас, друго е на изпит по Журналистика в СУ. Просто според мен, не можеш да изложиш теза и доказателство в обем от 2 страници. Или, ако си прав, проверяващите са били на силни наркотици... :lol:
Компютърни науки 1 курс
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

morfei написа:Едно е след 7 клас, друго е на изпит по Журналистика в СУ. Просто според мен, не можеш да изложиш теза и доказателство в обем от 2 страници. Или, ако си прав, проверяващите са били на силни наркотици... :lol:
ти не кандидатстваше ли с математика :mrgreen:
Изображение
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

5.25 изкарах с текст, който едвам изпълних 3 страници и то при моят "разкрачен" правопис.
http:\\bsskg.wordpress.com
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Лелеее, сериозно, останалите, които нямат хубави оценки как да реагират на такива изказвания. :| Аз ако кандидатствах с Журналистика щях да напсувам проверяващите и да се откажа от този факултет. :salute:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

morfei написа:Лелеее, сериозно, останалите, които нямат хубави оценки как да реагират на такива изказвания. :| Аз ако кандидатствах с Журналистика щях да напсувам проверяващите и да се откажа от този факултет. :salute:
Защо обемът да е определящ? Може да се изложи теза и изложение в 1 страница. Въпросът е как. На 3 страници 5.25 или на 2 страници 5.75 аз му викам майсторство.
Далавера ли е?
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

"Може да се изложи теза и изложение в 1 страница." - тука се разминаваме бая. :lol:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Diegooo
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Diegooo »

morfei e прав...Кадърна теза в рамките на половин страница е напълно допустимо,но теза+изложение е направо немислимо.Ако казвате истината този пич с 2 страници и 5.75 е подходил наистина оригинално към зададената тема.Според мен дори неговото есе е било съставено от страшно много подтези търпящи доказателство с няколко изречения.Иначе просто няма начин...А оригиналността е била на 1000 %.Ако този пич е из форума нека сподели какво е написал.Би ни било интересно да чуем...
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
Аватар
Summer_Girl
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от Summer_Girl »

Ще се намеся в темата относно обема на есето...

Ходих на интензивния 5-дневен курс през юни и преподаватели бяха именно тези, които проверяват и оценят работите на кандидат-студентите. Общо взето всички даваха различни съвети, често абсолютно противоположни и взаимно изключващи се, но мнението им за количеството текст в есето бе единодушно: "И на един лист есе сме писали 6,00!". Така че според мен размерът на писанията няма никакво значение :) Аз лично съчиних точно 3 страници, а почеркът ми е едър. Доволна съм от оценката си и се надявам, че ще ми достигне за желаната специалност :)
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ ама разбира се....
Ти си сигурно петия човек, който казва че е ходил на курсовете им ... От тях по-малка оценка от 4,88 не чух.. Смятайте, батки, далавера си е да им ходиш на интензивнуту курсчи ... И аз се чудя що имам 4,00 :) Успех :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

The_iMMortal_f написа:^ ама разбира се....
Ти си сигурно петия човек, който казва че е ходил на курсовете им ... От тях по-малка оценка от 4,88 не чух.. Смятайте, батки, далавера си е да им ходиш на интензивнуту курсчи ... И аз се чудя що имам 4,00 :) Успех :)
Ти ни разкри. Аз ходих също на курс. Ама не беше интензивния, а през януари-февруари. На курса ни казаха да използваме някои "специални думи" като "псевдо-демокрация" и аз на първия изпит дето писах футболния коментар, който няма нищо общо с дупките, на най-последното изречение включих "псевдо -демокрация." Е аз нямам 4, 88. Имам 4.75. Явно са ме надушили, че съм бездарен.
Далавера ли е?
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

mina_k , какви други специалности писа?
И кандидатства ли във ВТУ :?:
You can never go too far...
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология

Мнение от vladiboy »

Тези конспицарии са ми любими :) Те, общо взето, се свеждат до две точки:

1. Сортиране по купчинки;
а) 2-ки
б) 3-ки
в) 4,5 - според вкуса на кафето и заглавието на вестника

2. Кодови думи;
а) "заклах прасето" - за 3
б) "удри уйно" - за 4
в) "гепи, батка" - за 5

Както виждате 6-цата отсъства. Тя вероятно е за празен лист с точна сума, подпис на чек и т.н.

Е, аз се радвам, че не съм ходил на курс. Тези мои познати, които ходиха имат с 2 единици по-слаба оценка. Сигурно имам късмет със сортирането. Все е успех, нали?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Класирането за ФЖМК излиза на 26-ти юли. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

The_iMMortal_f написа:^ ама разбира се....
Аз миналата година като набутах 300 лв ,много приятно ми стана като изкарах 3.1 и 3.13 :).Ама сега си ги осребрих :bounce:
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”