ушитеПаган написа:И какво си преправила по себе си?
Пластичната хирургия
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ми аз пък бих
не виждам нищо лошо в това да се промениш било то и драстично - в крайна сметка това ще повиши самочувствието ти, което никак и никога не е лошо... в крайна сметка диетите, боядисването, ходенето по фитнеси и пр. е същото като пластичната хирургия - само дето хирургията е по-трайна, по-бърза и да си го кажем направо по-мързелива:)
не виждам нищо лошо в това да се промениш било то и драстично - в крайна сметка това ще повиши самочувствието ти, което никак и никога не е лошо... в крайна сметка диетите, боядисването, ходенето по фитнеси и пр. е същото като пластичната хирургия - само дето хирургията е по-трайна, по-бърза и да си го кажем направо по-мързелива:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Мадлен..
- В началото бе словото
Аз лично съм абс. ЗА хирургичните намеси!
Ако някога проимам нужда(ми увиснат циците, сбръчкам се и тн... такива работи) - веднага бих се изпоизкълцала
..иначе засега оплаквания от себе си нямам почти: )))
когато имаш възможност да поправиш нещо, заради което не се чувстваш добре в кожата си и ти докарва някакъв комплекс/и(примерно) - защо да не не го направиш?
Ако някога проимам нужда(ми увиснат циците, сбръчкам се и тн... такива работи) - веднага бих се изпоизкълцала
..иначе засега оплаквания от себе си нямам почти: )))
когато имаш възможност да поправиш нещо, заради което не се чувстваш добре в кожата си и ти докарва някакъв комплекс/и(примерно) - защо да не не го направиш?
Аз умрях... да живея Аз!
^PrincessA^ написа:И по-скъпа, и по-опасна....cappuccino написа: само дето хирургията е по-трайна, по-бърза и да си го кажем направо по-мързелива:)
фитнеса също излиза доста скъпо, да не говорим разни "треньори" до какви травми могат да те докарат...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
точно за това като избираш някой който ще се занимава с тебе и с външният ти вид трябва да важи максимата "парите нямат значение", щото нали знаеш, че има и една друга - за толкова пари, толкова работа.
Аз например по абсолютно никакъв начин не мога да пазя диети.. през цялото време си мисля, за нещата, които не бива да ям, за това как умирам от глад
а на всичкото отгоре мразя спорта във всичките му форми, така че съм с две ръце и един крак за пластичната хирургия 
Аз например по абсолютно никакъв начин не мога да пазя диети.. през цялото време си мисля, за нещата, които не бива да ям, за това как умирам от глад
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Красиви жени
Момичета, защо така завиждате на красотата на поп-фолк изпълнителките? Че са красиви, красиви са. Да, имат някакви пластични операции и какво? То всяка жена би си направила.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нима? Явно познаваш само жени с твърде сериозни дефекти или твърде сериозни комплекси. Кофти.ники написа:Да, имат някакви пластични операции и какво? То всяка жена би си направила.
Аз пък се сещам за една, която не би. Всяка сутрин лицето й ме гледа от огледалото и, честно казано, не намирам поводи за притеснение. Да не кажа и че харесвам отражението, което виждам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Подкрепям Търговеца
Може да си имам много недостатъци, но при положение, че се харесвам, че мъжът, когото обичам, ме харесва такава, за какво са ми операции?
ПОнякога дори ми се струва, че съм си секси. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Да бе, айде. Сигурно и не се сресвате сутрин и не се гримирате. Те нещата са същите бе, момичета. Гримирането е като пластичните операции. Пак се опитвате да изглеждате красиво и това е супер и съвсем в реда на нещата.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
За пластичните намеси: не знам дали съм съгласна. Т.е. съм съгласна 50/50.
Пояснявам: БИХ направила по себе си ДОСТА корекции, но след тях (евентуално), УВЕРЯВАМ ВИ, НЯМА да заприличам на ФОЛК певица.
Просто при тях естетичното е някак си погрешничко реализирано и леко надскочилко допустимите граници
Твърде Барби, да го наречем. Подозирам, че всички са чаровни момичета и биха изглеждали добре с техните си коси, с по-плътни вежди, по-неелектричен грим, бе по-малко тюнинг като цяло (и повечко дрехи) 
Пояснявам: БИХ направила по себе си ДОСТА корекции, но след тях (евентуално), УВЕРЯВАМ ВИ, НЯМА да заприличам на ФОЛК певица.
Просто при тях естетичното е някак си погрешничко реализирано и леко надскочилко допустимите граници
-->