Размисли и страсти: Sonrisa

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Размисли и страсти: Sonrisa

Мнение от _sonrisa_ »

Scorpion написа:
На този етап каква е идеята ти за развитие в правната професия? Малко се дублира въпросът с един на форумеца по-горе, но понеже и двамата сме прависти можеш да си колкото искаш конкретна и изчерпателна :D

Затова ще отговоря само веднъж :lol: :
Обичам, когато правя избор, да познавам максимално добре възможностите, за да може решението ми, ако не най-правилното, да бъде поне най-компететно взетото.
В случая съм завършила едва първи курс, а възможностите за избор съвсем не са малко.
За мен решението в момента, е да се опитам да натрупам колкото се може повече стаж по специалността си, за да мога един ден да бъда сигурна в избора си и да знам, че ще върша нещо, което обичам.
Така че на въпроса " каква искам да стана" - ще ти отговоря след някоя друга година :lol:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Опа :mrgreen: Ми аз знам отговорите, които ме интересуват, ма все пак ето някои неща :mrgreen: - Ето ти целувка в замяна :* :lol:

1. На колко години беше като тренира карате? На.. 16-17(18)
2. Любим испански автор? Исабел Алиенде :) Иначе харесвам и поезия на испански.. но пък тя е на латиноамерикански автори главно :mrgreen:
3. Колко пъти те е хващала контрола без билет освен оня път за който знам (дето си им говорила на испански :mrgreen: ) Миии май с него- 2-3 пъти :lol: Ама никога не съм плащала глоба- обиковено усмивката ми и, евентуално, някой тъжен поглед вършат работа :lol:
4. Ще ходим ли на руски пак? :P :oops: Естесвено! Аз не се отказвам туко-така от разни начинания. Особено, когато с свързани със себеосъвършенстване :mrgreen:
5. Съжаляваш ли за нещо което си/ не си направила/постигнала? Не. Всеки избор, който съм направила и всяко решение, което съм взела, са били сериозно обмислени и преценени. А дори и някой път да не е било така, имам навика, когато реша нещо, никога да не се питам "какво би било, ако..". Такива въпроси не са градивни. Каквото било, било- има път само напред :) ( и да речем-нагоре ) :mrgreen:

А с'я ти довърши изреченията :mrgreen:
Аз мога... да постигна всичко, което си поставя за цел :)
Аз искам... стаж! Ама много.. :( Стискай палци :lol:
Аз трябва... да отида да направя най-накрая тортата за рождения ден на сестра ми ( която ти праща поздрави бтв :!: )
В себе си аз виждам... устремен човек и .. влюбено момиче :oops:
Колкото и да мисля не мога да... си представя живота си без човека до мен

:)
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Без да съм чел темата ще задам някои въпроси. Извинявам се предварително, ако някой е вече задаван.
1. Коя е първата ти асоциация, когато чуеш името "Камен Донев"?
2. Коя е втората ти асоциация, когато чуеш името "Камен Донев"?
3. Има ли значение колко е осем по седем?
5. Харесва ли ти как броя до седем?
4. Ако тати извади един сопол от 86-та и го премести в другата ноздра, и пийне една тънка мастичка, какво ще му купи на детето тати за Коледа?
6. Къде има налегали китове, къде има налегал морж?
7. Кое е то, което който го открие първи, той самият ще се учуди колко неща се е учудил да не се разбере?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Аз имам 2 въпроса:
1.Защо не си постнала снимка в "Снимки на потребители"?
2.Ще сгреша ли, ако кажа, че не се вписваш с очертанията за типичния средностатистически човек, изваян в медиите и нашите представи?(малко странен въпрос ама...:lol: )
Компютърни науки 1 курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Без да съм чел темата ще задам някои въпроси. Извинявам се предварително, ако някой е вече задаван.- Предвид естеството на въпростите ти.. не мисля, че някой някога би му хрумнало да ми зададе подобни :lol:
1. Коя е първата ти асоциация, когато чуеш името "Камен Донев"? - актьор
2. Коя е втората ти асоциация, когато чуеш името "Камен Донев"? - режисьор :?
3. Има ли значение колко е осем по седем? - зависи за какво ще ти трябва информцията :mrgreen: Но пък.. обикновено има :P
5. Харесва ли ти как броя до седем? Щом е до 7.. значи ми харесва :lol:
4. Ако тати извади един сопол от 86-та и го премести в другата ноздра, и пийне една тънка мастичка, какво ще му купи на детето тати за Коледа? Тоя въпрос е от типа " Днес е 30 градуса, вчера валя дъжд- какво ядох онзи ден? " :lol: Като отговор.. явно ще е нещо ретро и не много ценно.. дъвка Турбо? :lol:
6. Къде има налегали китове, къде има налегал морж? :roll: "налегал" ?
7. Кое е то, което който го открие първи, той самият ще се учуди колко неща се е учудил да не се разбере? Ти този въпрос разбра ли си го :lol:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

morfei написа:Аз имам 2 въпроса:
1.Защо не си постнала снимка в "Снимки на потребители"?
2.Ще сгреша ли, ако кажа, че не се вписваш с очертанията за типичния средностатистически човек, изваян в медиите и нашите представи?(малко странен въпрос ама...:lol: )
1. Ами.. по принцип не обичам да пиша в кой знае колко теми.. особено в тези, които са просто за спам или нещо такова :mrgreen: Гледам да се ограничавам в КСК и учебния рездел :)

Но ако изявяваш желание- нямам нищо против да постна някоя друга снимка- специално в твоя чест :mrgreen:

2. Първо- дефинирай " средностатистически човек" :mrgreen: После ще ти кажа дали се вписвам :lol:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Да, и мен това ме дразни, че доста се спами в темата за снимки, но все пак я проверявам редовно, защото ми е интересно как изглеждат потребителите на форума. И да, ако може постни една снимка в моя чест :D , предполагам и всички други ще й се зарадват. :)

Средностатистически българин имах предвид. Опиши твоята представа за средностатистическия българин(предполагам съвпада с моята) и сподели дали се вписваш в нея. Тенк ю. :D
Компютърни науки 1 курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

O също редовно разглеждам темата.. просто все не се решавам да сложа някоя снимка :lol:

Иначе по другата тема:

Аз съм добронамерен човек, усмихнат, винаги съм готова да помогна, гледам позитивно на живота и се стремя да не се държа преднамерено лошо с никого; и отказвам да повярвам, че съм една от малкото. Така че предпочитам в тези отношения да съм 'средностатистически българин".. въпреки че ежедневно виждам доста анти-примери :)

П.П. Снимката - след малко ( отивам първо на празничен обяд :lol: )
Хм нещо не се справям с качването на тея снимки :( Помощ! :oops:
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Тунис това лято?
Докараха ли ролерите?

Животът ти перфектен ли е, поне за теб? Липсва ли ти нещо/би ли променила нещо в живота си?
Имаш ли любим цитат/мисъл/мото (извън това във фейсбук)

Ако измисля нещо интересно, ще питам :wink:

ПП: http://imageshack.us/
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

8. Какви цели има твоят живот?
9. Какви действия те правят хармонична с целите на живота ти?
10. Имаш ли навици, които ти пречат да преследваш целите на живота си и на какво мислиш се дължи тяхната устойчивост, въпреки че осъзнаваш тяхната зловредност?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

За колко интересен човек се имаш от 0 до 10?
А за добър?
Какво дефинира добрия човек според теб?
Според теб възможно ли е човек да е готов 'винаги' да помага? А целесъобразно и рационално ли е?
Политическа принадлежност и възгледи?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Исабел Алиенде е чилийка, кето е прави латиноамериканка, а не испанка ;)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ето обещаните снимки ( Благодаря, Крумчик :) )
http://img269.imageshack.us/gal.php?g=4 ... 153960.jpg
Ksto написа:Тунис това лято?
Докараха ли ролерите?

Животът ти перфектен ли е, поне за теб? Липсва ли ти нещо/би ли променила нещо в живота си?
Имаш ли любим цитат/мисъл/мото (извън това във фейсбук)

ПП: http://imageshack.us/
Мии Тунис.. май по-скоро не :( Както и офертата за Барселона, която пропадна днес.. май не ми върви на чуждестранни екскурзии нещо :lol:

Ролерите.. не ги поръчах :lol: Сестра ми нещо се отказа и нямаше да имам компания в резила :lol:

Животът не е перфектен- би бил прекалено скучен, ако беше. Въпросът е как гледаш на несполуките- от теб зависи дали ще се отчаяш, или ще ти действат като засилка :) Аз съм избрала втория път за себе си :)

За любимите мисли- имам си цяла тетрадка с такива :oops: Мога да ти покажа като се видим следващия път :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

FightForFreedom написа:8. Какви цели има твоят живот?
9. Какви действия те правят хармонична с целите на живота ти?
10. Имаш ли навици, които ти пречат да преследваш целите на живота си и на какво мислиш се дължи тяхната устойчивост, въпреки че осъзнаваш тяхната зловредност?
8. В професионален план- в момента искам не просто работа за лятото, искам да е нещо по специалността ми. Въпреки че много хора ми казват, че имам още 5 години да трупам стаж ( преди да завърша) аз предпочитам да почна от рано :)
В личен план- искам да живея с приятеля си, искам семейство и тн.. Само че съм реалист.. има поне още 5-6 години докато дойде този момент...

9. Аз съм доста праволинеен човек. Т.е., когато си поставя нещо за цел отдавам изцяло мислите и действията си в тази посока. И цялото ми поведение е подчинено на това начинание :)

10. Откровено казано.. не :lol: Може би единствено, че трудно се доверявам на хората.. въпреки че това досега не е било причина да пропускам възможност ;)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

1. Коя е най-дебелата книга, която си прочела?
2. Храна, която не понасяш?
3. Какво те дразни в съвременните тийнейджърки?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”