Размисли и страсти: Sonrisa
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Размисли и страсти: Sonrisa
Нека въпросите започнат сега... ако някой може, да уведоми Сон, че е нейн ред... и не само
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти: Sonrisa
"Сон" видя.. и беше изненадана
Благодаря за вниманието
Благодаря за вниманието
- Scorpion
- Легендарен флуудър
А сега де
Първи въпрос: какво да те питам?
Първи въпрос: какво да те питам?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- _sonrisa_
- Флъдзила
Помощ от публиката ли търсиш 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Не, обади се на приятел
Он топик: Колко си висока?
Он топик: Колко си висока?
- _sonrisa_
- Флъдзила
173 см - без токчетатаScorpion написа:Он топик: Колко си висока?
Писах тиПлазмодий написа:Ще ми пишеш ли на ЛС?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Какво да не те питам?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Дали имам любим актьор/актирса/филм/ и тн.
Не съм киноман- винаги ми отнемат много мислене тези въпроси
Общо взето харесвам филми с танци.. друго по тази тема компетентно не мога да кажа
Освен това.. въпроси, свързани с политика.. Не обичам да навлизам в спорове в тази насока. Да не говорим, че не се чувствам кой знае колко разбираща от политическата проблематика.. а никак не обичам да се изказвам неподготвена
Не съм киноман- винаги ми отнемат много мислене тези въпроси
Общо взето харесвам филми с танци.. друго по тази тема компетентно не мога да кажа
Освен това.. въпроси, свързани с политика.. Не обичам да навлизам в спорове в тази насока. Да не говорим, че не се чувствам кой знае колко разбираща от политическата проблематика.. а никак не обичам да се изказвам неподготвена
- Scorpion
- Легендарен флуудър
1. На колко години се научи да четеш?
2. Кой чужд език не владееш, а много искаш да научиш?
3. Носиш ли очила/лещи?
4. По колко сън на нощ ти е достатъчен?
5. Какви вредни навици имаш?
2. Кой чужд език не владееш, а много искаш да научиш?
3. Носиш ли очила/лещи?
4. По колко сън на нощ ти е достатъчен?
5. Какви вредни навици имаш?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
А, ето я и sonrisa, помощничка/приятелка номер 1 на кандидат-студентите (зайците) 
Няколко въпроса и от мен:
1. Колко често спортуваш?
2. Кои са любимите ти спортове (първо кажи, тези които обичаш да практикуваш, после тези, които обичаш да гледаш, ако са различни) ?
3. В случай, че спорта не ти е след първите интереси (дори да е) , какви хобита имаш, с кое прекарваш най-много време и с какво/как се забавляваш най-много?
4. Каква музика слушаш - жанр/и, любими изпълнители от тези жанрове?
5. Защо Право? Какво те влече в тази специалност и за в бъдеще, в професията, която искаш да имаш?
6. Имаш ли домашни любимци (какви) ?
7. И за последно, любим цвят?

Няколко въпроса и от мен:
1. Колко често спортуваш?
2. Кои са любимите ти спортове (първо кажи, тези които обичаш да практикуваш, после тези, които обичаш да гледаш, ако са различни) ?
3. В случай, че спорта не ти е след първите интереси (дори да е) , какви хобита имаш, с кое прекарваш най-много време и с какво/как се забавляваш най-много?
4. Каква музика слушаш - жанр/и, любими изпълнители от тези жанрове?
5. Защо Право? Какво те влече в тази специалност и за в бъдеще, в професията, която искаш да имаш?
6. Имаш ли домашни любимци (какви) ?
7. И за последно, любим цвят?
Последно промяна от The_Soldier на 19 Юли 2010, 22:56, променено общо 2 пъти.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- _sonrisa_
- Флъдзила
1. На колко години се научи да четеш? - На 4. Баба ме научи да чета - сричах "Пипи дългото чорапче"
2. Кой чужд език не владееш, а много искаш да научиш? Бих учила италиански
Звучи ми красиво.. Пък и ми напомня на испанския 
3. Носиш ли очила/лещи? Никога, да чука на дърво- нямам проблеми със зрението
4. По колко сън на нощ ти е достатъчен? - около 6-7 часа. Но и с по-малко издържам
5. Какви вредни навици имаш? Ами.. не пия, не пуша.. по жени не ходя ( много много
).. Имам навика да се опитвам да помогна на всекиго за всичко.. което осъзнавам, че често пъти не е нужно и после ми излиза през носа.. ама .. трудно е човек да се променя 
2. Кой чужд език не владееш, а много искаш да научиш? Бих учила италиански
3. Носиш ли очила/лещи? Никога, да чука на дърво- нямам проблеми със зрението
4. По колко сън на нощ ти е достатъчен? - около 6-7 часа. Но и с по-малко издържам
5. Какви вредни навици имаш? Ами.. не пия, не пуша.. по жени не ходя ( много много
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И аз на 4 се научих_sonrisa_ написа:1. На колко години се научи да четеш? - На 4. Баба ме научи да чета - сричах "Пипи дългото чорапче"![]()
На този етап каква е идеята ти за развитие в правната професия? Малко се дублира въпросът с един на форумеца по-горе, но понеже и двамата сме прависти можеш да си колкото искаш конкретна и изчерпателна
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Опа
Ми аз знам отговорите, които ме интересуват, ма все пак ето някои неща 
1. На колко години беше като тренира карате?
2. Любим испански автор?
3. Колко пъти те е хващала контрола без билет освен оня път за който знам (дето си им говорила на испански
)
4. Ще ходим ли на руски пак?
5. Съжаляваш ли за нещо което си/ не си направила/постигнала?
А с'я ти довърши изреченията
Аз мога.......
Аз искам......
Аз трябва.........
В себе си аз виждам......
Колкото и да мисля не мога да........
1. На колко години беше като тренира карате?
2. Любим испански автор?
3. Колко пъти те е хващала контрола без билет освен оня път за който знам (дето си им говорила на испански
4. Ще ходим ли на руски пак?
5. Съжаляваш ли за нещо което си/ не си направила/постигнала?
А с'я ти довърши изреченията
Аз мога.......
Аз искам......
Аз трябва.........
В себе си аз виждам......
Колкото и да мисля не мога да........
- _sonrisa_
- Флъдзила
А, ето я и sonrisa, помощничка/приятелка номер 1 на кандидат-студентите (зайците) -
1. Колко често спортуваш?- Последните 2 години излизам да тичам вечер, когато имам време. Може да е всяка вечер, може и да е веднъж седмично. Иначе ако навия баща ми ходим да играем тенис на корт 2-3 пъти в седмицата
Или ако съм в мързеливо настроение- карам колело
2. Кои са любимите ти спортове (първо кажи, тези които обичаш да практикуваш, после тези, които обичаш да гледаш, ако са различни) Спортове.. аз съм тренирала 2-3 художествена гимнастика, 9 години класически балет и 3 години карате. Плюс- ходила съм на аеробика, тае-бо, играя тенис от 7-годинишна, ходила съм на плуване (но не е моят спорт
) и на още няколко неща
За гледане- харесвам зимните дисциплини; волейбол; последно време и футбол
3. В случай, че спорта не ти е след първите интереси (дори да е) , какви хобита имаш, с кое прекарваш най-много време и с какво/как се забавляваш най-много? Обичам да чета
Сега покрай сесията бях почти издивяла, че нямам време да си прочета някоя книжка за мене
Иначе.. ми е приятно да изляза да се разходя някъде на въздух, по възможност с не много голяма компания
Друго като хоби.. обичам да пътувам 
4. Каква музика слушаш - жанр/и, любими изпълнители от тези жанрове? (май трябваше да включа и този въпрос в нежеланите
) Общо взето не се ограничавам до един стил. Зависи в какво настроение съм. Принципно слушам рок, метал ( по възможност немски..
), но пък не се отказвам и от разните там комерсчета; + латино ( все пак пеят на испански
). Не понасям хаус, техно и тн от този тип.. 
5. Защо Право? Какво те влече в тази специалност ? Първо да уточня, че дори не познавам, човек, завършил тази спациалност, така че решението си беше изцяло мое
Искам това, което уча, да бъде предизвикателство. Да е трудно, да не е за всеки. Искам да се налага всеки ден да се доказвам, да се боря да успявам и да имам с кого да се съревновавам. Искам да имам избор накъде ще потръгне живота ми във връзка със специалността ми, а не просто да имам хубава работа, без значение какво съм учила. За мен беше важно да уча нещо, което после ще ми даде професия. И.. не на последно място- просто чувсвтам, че е за мен!
6. Имаш ли домашни любимци (какви) ? Не
Но много искам куче- лабрадор 
7. И за последно, любим цвят? ммм може би лилаво.. и черно.. Общо взето само оранжево не харесвам- с всечки друг се разбираме
1. Колко често спортуваш?- Последните 2 години излизам да тичам вечер, когато имам време. Може да е всяка вечер, може и да е веднъж седмично. Иначе ако навия баща ми ходим да играем тенис на корт 2-3 пъти в седмицата
2. Кои са любимите ти спортове (първо кажи, тези които обичаш да практикуваш, после тези, които обичаш да гледаш, ако са различни) Спортове.. аз съм тренирала 2-3 художествена гимнастика, 9 години класически балет и 3 години карате. Плюс- ходила съм на аеробика, тае-бо, играя тенис от 7-годинишна, ходила съм на плуване (но не е моят спорт
За гледане- харесвам зимните дисциплини; волейбол; последно време и футбол
3. В случай, че спорта не ти е след първите интереси (дори да е) , какви хобита имаш, с кое прекарваш най-много време и с какво/как се забавляваш най-много? Обичам да чета
4. Каква музика слушаш - жанр/и, любими изпълнители от тези жанрове? (май трябваше да включа и този въпрос в нежеланите
5. Защо Право? Какво те влече в тази специалност ? Първо да уточня, че дори не познавам, човек, завършил тази спациалност, така че решението си беше изцяло мое
Искам това, което уча, да бъде предизвикателство. Да е трудно, да не е за всеки. Искам да се налага всеки ден да се доказвам, да се боря да успявам и да имам с кого да се съревновавам. Искам да имам избор накъде ще потръгне живота ми във връзка със специалността ми, а не просто да имам хубава работа, без значение какво съм учила. За мен беше важно да уча нещо, което после ще ми даде професия. И.. не на последно място- просто чувсвтам, че е за мен!
6. Имаш ли домашни любимци (какви) ? Не
7. И за последно, любим цвят? ммм може би лилаво.. и черно.. Общо взето само оранжево не харесвам- с всечки друг се разбираме