Кандидати за Психология 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Re: Кандидати за Психология 2010

Мнение от Brizeida »

FoxyGirl написа:Ние приключихмее :cheers: И вече не сме зайци,а цели второкурсници!!! :flower: Пожелавам ви моят късмет!!! :cheers: :mrgreen: :geek:
Йеееей! Всичко е добре, като завършва добре! Смачкахме Невербалната комуникация, а, Блага :mrgreen: :cheers: :faroah:

Хайде сега да ни зарадват и нашите протежета, кхъкхъкхъ (това беше майтап последното, не се взимаме толкоз насериозно :colors: )

:rabbit:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Екзалтирани сте, добре е :rr:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
abbie
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от abbie »

Brizeida написа: Хайде сега да ни зарадват и нашите протежета, кхъкхъкхъ (това беше майтап последното, не се взимаме толкоз насериозно :colors: )
Нищо лошо не виждам в това:) Бих се радвала някой да ме вземе под крилото си и да ме напътства :)
Аватар
fedora
В началото бе словото

Мнение от fedora »

Искам само да кажа,че се учудвам,че все още има кандидат-студенти,които не разбират че бала се определя от кандидатстващите и ако всички са с по-ниски резултати на изпитите балът ще падне.Минималният бал може да се каже едва когато кандидат-студентската кампания приключи и всъщност минималният бал-това е бала на последният влязъл в дадена специалност.И престанете да говорите,че има дискриминация,защото такава няма.Това,че момчетата са с по-нисък бал е,защото са с по-слаби оценки и няма нищо общо с момичетата.Извинявам,се че го пиша защото предполагам,че повечето хора са запознати,но се ядосах че имаше такива,които пишат и се вижда че не знаят изобщо за какво става въпрос.Аз също съм кандидат-студентка и всичките тези неща ги обяснявам и на някои от моите приятели и също се учудвам,че не знаят.Иначе и аз искам да уча психология,но все пак балът от мин година е висок и само ако падне тази година имам шанс,но все пак ще опитам :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

abbie написа:
Brizeida написа: Хайде сега да ни зарадват и нашите протежета, кхъкхъкхъ (това беше майтап последното, не се взимаме толкоз насериозно :colors: )
Нищо лошо не виждам в това:) Бих се радвала някой да ме вземе под крилото си и да ме напътства :)
Ела под моето крило, ще го измия :salute:
Аватар
helluser
В началото бе словото

Мнение от helluser »

Здравейте, малко късно се включвам в темата, но аз също съм кандидат-студентка в СУ с първо желание психология. Кандидатствам с оценката си от матурата по английски език, която е 5.74, другите ми балообразуващи оценки за 6- ци. Не знам дали имам реални шансове да ме приемат, но това е специалността, която най- много ме влече. Ще опитам на второ класиране и на трето, ако трябва даже. Пожелавам успех и на всички други, въпреки че те са силна конкуренция :) :salute:
think green
Аватар
The_Vicodin_Timelord
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от The_Vicodin_Timelord »

Само две класирания са тази година, а балът за момичета на последно класиране миналата година е точно 27.15 :roll: Твоя бал сама можеш да го сметнеш колко е.
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология
Курс: първи

Мнение от FoxyGirl »

Кога приключва първото класиране? :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

1во класиране е на 25ти. Записването и подвърждаването след 1во са 26-28.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология

Мнение от FoxyGirl »

Просто ми беше интересно мерси :)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

The_Vicodin_Timelord написа:Само две класирания са тази година, а балът за момичета на последно класиране миналата година е точно 27.15 :roll: Твоя бал сама можеш да го сметнеш колко е.

Добре де, но тази година доста хора ще кандидатсват с матурите си, което малко или много, да не кажа доста, ще повлияе на бала, поне според мен.. Аз кандидатствам също за тази специалност, но при мен е на трето желание с оценка от матурата 5,92, което според груби изчисления измества 4,95-5,00 на изпит..По български- окей, не са чааак толкова много 5,00- та, но по английски оценките им са страшно високи.. През пост четох 5,50, 5, 60 и тн.. остава последна надежда ВТУ.. Отчаяна съм :lol: И тъй като май с Книгоиздаването няма да ме бъде, поне тук да се нахендря....
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Според мен ще стане така, както го казвах преди. Ще приемат всички кандидати на първо класиране в специалностите с матурите , които имат 6.00 и въобще всички силни оценки. Пък на второ класиране ще са тея, дето имат ниски оценки от калибъра 3.00-4.00 и 4.00-5.00 :mrgreen: Малий, и мен ме бива за човек, който да пише балове и да класира студентите :mrgreen:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ Пък дали ще е така един ректор знае :lol:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

Абе, хораа, бе. Знам, че това е начин за разпускане и успокояване преди Голямото класиране, ама спрете да си губите времето в опити за изчисляване или познаване на бала тази година. Още няколко дена и те ще се покажат сами и доброволно.

:flower: Излезте навън и спрете да мислите за глупости, времето е страхотно!
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

И да не ви приемат в Психология не е чак такава голяма драма, не вярвам да очаквате това, което всъщност ви предстои :shaking2:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”