Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Престанете да използвате темите във форума за лични нападки и оправий.Темата е за излизането на резумтатите,което е много по-вайно от това кой как пишел и кой какъв бил....Има "изпрати лично съобщение" за тези работи.
Кога подяволите ще ги проверят тия работи пфуууу взе да ми писва от това чакане
Picklenose написа:Престанете да използвате темите във форума за лични нападки и оправий.Темата е за излизането на резумтатите,което е много по-вайно от това кой как пишел и кой какъв бил....Има "изпрати лично съобщение" за тези работи.
Кога подяволите ще ги проверят тия работи пфуууу взе да ми писва от това чакане
След дъжд качулка ли се явяваш ? Както виждаш се разбрахме с нея ... и аз самия отбелязах ,че флууудим ? Еииии да не се обадите значи ... симпатягите ми те
...аз се обаждах в СУ в Учебен отдел и един чичко каза,че излизат утре, ама "утре" беше онзи ден.../изглежда и той не беше наясно човека кога/...,така че ще почакаме още известно време...