[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Vicodin_Timelord
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от The_Vicodin_Timelord »

А на мен тази цялата работа ми прилича на абсолютен протекционизъм, който ограничава правата ни на европейски граждани. В този си вид този проектозанон никога няма да мине, гаранция! Има прекалено много слаби места, където може да бъде атакуван. Помага единствено на частните университети, все едно ни казват - като искате навън плащайте си отсега :blackeye:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

cinderellaaa написа: По тази логика ако не смучем ние - държавата смуче ... и то 20 години погледнете си сметките за ток например,за парно и т.н ..... мислите ли,че наистина сте изразходвали толкова?????
епик :lol: :mrgreen:
Изображение
cinderellaaa
В началото бе словото
Специалност: ne se znae oshte

Мнение от cinderellaaa »

kinda like you crazy написа:Идеята с това "да направим НЕЩО" винаги ми е звучала много мило. Кое е това "нещо"? Защото аз знам какво искам да направя - завършване и нормално платена работа, която да харесвам, докато се смазвам от нея. И толкова, нали, когато нещата в малкия свят на всеки са наред, реално нещата на всички са наред. Индукция. Но когато хората започнат да се грижат за държавата, вместо държавата за хората... еми, не. Не е яко.
Колкото повече мълчим толкова повече ни се качват на главата ... всички помним комунизма .... някои де ... други са чували .... държавата слага синджири около хората и дет се вика ако гъкнеш си out .... трябва ли и това сега да е така .... не мисла .........

П.п. ИСКАМ СИ РЕЗУЛТАТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛОУМНИЦИ БАВНИИИИИ (за проверяв. става дума)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

mushichka написа:Колеги, туко що се обадих. Жената даже не изчака въпроса ми, а каза : "Всеки момент ще излязат, проверявайте в сайта!" .... дано днес е краят на мъките ни!!!!!!!

Ш'и'гуаш ли Съ ?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
cinderellaaa
В началото бе словото
Специалност: ne se znae oshte

Мнение от cinderellaaa »

АААААААА ще хода и ще ги набия някраяяяяяя !!!!
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Алекс, с теб сме водили този разговор много пъти и никога не постигаме съгласие...:)
Който иска да се махне от тук, още като си завърши средното образование да се маха, от такива хора България няма нужда, да не заемат местата на другите...
Че има подобрение - има, ама не е достатъчно. Трябва да си покажем исканията и да си извоюваме добри условия за учене и работа след това, защото никой няма да ни ги даде даром...
Skuipi
В началото бе словото

Мнение от Skuipi »

Ама дори и да останем, никой не може да ни осигури работни места. За какво да стоим? Да сме безработни ?
mariaa
В началото бе словото

Мнение от mariaa »

Deschain написа:Алекс, с теб сме водили този разговор много пъти и никога не постигаме съгласие...:)
Който иска да се махне от тук, още като си завърши средното образование да се маха, от такива хора България няма нужда, да не заемат местата на другите...
Че има подобрение - има, ама не е достатъчно. Трябва да си покажем исканията и да си извоюваме добри условия за учене и работа след това, защото никой няма да ни ги даде даром...
Тук не си прав :) Бих ти казала и защо, но не ми се хаби време да обяснявам. Държавата трябва да привлича младите хора. Ние трябва да работим за бъдещето й - това е вярно, но за съжаление тя ни третира като кучета, давайки път на мутрите и мутресите :))))
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Deschain написа:Алекс, с теб сме водили този разговор много пъти и никога не постигаме съгласие...:)
Какви места на другите?
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

Deschain написа:Който иска да се махне от тук, още като си завърши средното образование да се маха, от такива хора България няма нужда, да не заемат местата на другите...
Така не се говори. Освен, ако не си Божидар Димитров. Той знае какви хора ѝ трябват на България.
F for fake.
NiamaZnachenie
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от NiamaZnachenie »

Skuipi написа:Ама дори и да останем, никой не може да ни осигури работни места. За какво да стоим? Да сме безработни ?
Ако бъде приет, то най-вероятно ще са помислили и за работните места, защото щом го гласуват, значи че искат да задържат младите кадри в България. Щом искат да ги задържат, значи че ще осигурят работни места ( логически развивам мисълта си, времето ще покаже какво ще стане ) :) Не са толкова прости, колкото мислите.
Не бе крава като крава,
а бе, пустата, двуглава!
Спра се аз, и тя се спира,
казах си: ще се умира!
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Затова трябва да си търсим правата, да настояваме да закрият повечето университети например, да настояваме да оправят Студентски град и т.н. ...
А работа до няколко години ще има, просто е криза сега...

mariaa, никога не съм имал предвид че ние трябва да работим за бъдещето на държавата. Трябва да я накараме тя да работи за нашето бъдеще, да й покажем, че не сме кучета, а най-важната част от нея!

Алекс, на тези, които не им стига балът за да влязат, но имат желание (може би не достатъчно явно де)...

easy, фен съм му аз на него, голям човек!

NiamaZnachenie, работни места пак ще има, ама да мине тая криза, ще излезем по-силни от нея!
mariaa
В началото бе словото

Мнение от mariaa »

Deschain написа:Затова трябва да си търсим правата, да настояваме да закрият повечето университети например, да настояваме да оправят Студентски град и т.н. ...
А работа до няколко години ще има, просто е криза сега...

mariaa, никога не съм имал предвид че ние трябва да работим за бъдещето на държавата. Трябва да я накараме тя да работи за нашето бъдеще, да й покажем, че не сме кучета, а най-важната част от нея!

Алекс, на тези, които не им стига балът за да влязат, но имат желание (може би не достатъчно явно де)...

easy, фен съм му аз на него, голям човек!
Съгласна съм. Но все пак ми се струва, че ние сме последните с глас, и го казвам, защото аз самата 1000 000 пъти съм се опитвала да променя нещо тук, но уви...
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

@Deschain Това последното ("Алекс, на тези, които не им стига балът за да влязат, но имат желание (може би не достатъчно явно де)...") какво трябва да значи? На когото най-много му се иска, него да го приемат ли? Питай "Далавера" да ти обясни каква е далаверата със справедливостта в живота, или се върни цифра страници назад. Знам, че си му фен. Да, дебел е, и това го знам; диша тежко, говори тежко и ме дразни безобразно.
Deschain написа:NiamaZnachenie, работни места пак ще има, ама да мине тая криза, ще излезем по-силни от нея!
Винаги се усмихвам, когато някой използва израза "ще излезем по-силни от "инсърт шит хиър".
F for fake.
NiamaZnachenie
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от NiamaZnachenie »

Deschain, прав си за това, че държава трябва да работи за нашето бъдеще, но нещата не са ли взаимно свързани? Ако ние не работим за бъдещето на държавата, как тя ще работи за нашето и обратно? Ако ние не спазваме законите, не си плащаме данъци, осигуровки и т.н., как държавата ще ни осигури добро бъдеще? Ако ние си плащаме всичко, а държавата не ни се отплаща за нашия труд, то тя работи против нас. Всичко е обвързано.
Аналогия с Възраждането - българските дейци на националноосвободителното движение са работили за бъдещето на държавата ( за да съществува ) и след това да се развиват българите. Не е много точен примера, но мисля, че разбра идеята.
Не бе крава като крава,
а бе, пустата, двуглава!
Спра се аз, и тя се спира,
казах си: ще се умира!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”