Имаше един прекрасен хумористичен антивегетариански и антивегански материал, който ако го намеря, ще ожесточи страстите тук.
Открих го!
http://baidalai.org/?p=707
Into the endless we ride... 
За което, разбира се, ще съм ти благодарен до гроб!alter ego написа:Имаше един прекрасен хумористичен антивегетариански и антивегански материал, който ако го намеря, ще ожесточи страстите тук.
Открих го!Вегетарианство, веганство и права на животните: критика
Преди две години в "Ловния" беше 20 лв. Сега не знам как е, но едва ли има значително повишение на цените. Най-добрият дивечов ресторант беше този на Ловно-рибраския съюз на бул. Витоша. Там приготвяха най-добрата еленска кавърма и всичко беше на народни цени. Уви, преди няколко години го закриха и сега там има някакво друго заведение, в което няма дивеч.Zahariev написа: Колко върви еленското ? Сериозно.
Жокере, много дълъг този мат'риал, бе!alter ego написа:Вегетарианство, веганство и права на животните: критика
ПИШЕШ АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ, ЧОВЕК!! абе ти от къде си паднал, бе?!FightForFreedom написа: НЯМА ДОСТАТЪЧНО ХРАНА, ЯДЕМ КАКВОТО ИМА!
Няма как веганистчета, ако искате равенство – трябва и секс.
Отказвайки месо, дори и домашното месо, те казват на бабата: ‘ти си масов убиец за мен, който печели милиони от смрътта на животните’.
Те мразят всички хора (това се нарича мизантропия) и се организират в безумни “движения” за “доброволно” унищожение на човечеството. Като това http://en.wikipedia.org/wiki/Voluntary_ ... n_movement.
Тоест хората, които не са чували за “киноа, амарант, камут” и други супер скъпи специалитети от биошопа за по 50-100 лева килото, не заслужават да оцелеят на “естевествения подбор”.
Това е така, защото за тях хората и цацата са същностно еднакви, защото и двата вида имат ‘централна нервна система’, следователно няма друга съществена разлика между тях.
всяка крайна форма на каквато и да е идея е деструктивнаВторо, потапянето в ‘централната нервна система’ и отказът от човешки разум не позволява на да разграничават между разумно и неразумно.
ама мече месо не си ялвечен студент написа:Айде, някой път да направим форумна среща в ресторант "Ловен парк" (намира се в гората, след завоя на 94 към Дианабад). Ще поканим и Фак, да ни гледа как ручаме еленчета и сърнички и да й текат лигите, докато си рови в салатата...
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!fak написа:Те мразят всички хора (това се нарича мизантропия) и се организират в безумни “движения” за “доброволно” унищожение на човечеството. Като това http://en.wikipedia.org/wiki/Voluntary_ ... n_movement.
Ако животните не разбират какво е жестокост, защо тогава всички викат да не сме жестоки към тях? Те нали и без тва не го осъзнават? Нали не разбират, че са жертва на жестокост, защо да е проблем, ако умират за да станат на пастет? Това, че хората го осъзнават, значи, че не бива те да стават на пастет, а не че не трябва да правят пастет. Тънка, но важна разлика.fak написа: Христо, мнението ми, за месоядните животни и за всички животни въобще е, че те не са разумни същества и не могат да изпитват чувствата по начина, по който те се проявяват у мене! те не осъзнават какво е жестокост, за разлика от хората.
Десет пъти го повторих! Маму му стара, малоумен да си ше го разбереш! Котката ми като и се скарам два пъти за нещо и спира да го прави, на вас по хиляда пъти ше ви обяснявам и пак ше питате тия абсурдни и глупави неща
хм, направи проучване Ти и ми докажи, че бъдещето ти дете има нуждата от химиите, антибиотиците и хормоните в месото!
докажи ми, че бременните имат нужда от месо!
дай ми един жизненоважен елемен, който се съдържа само в месото!
аз казвам, че няма!
aбе, случва се и да млъкна... ама тогава почвам да бия и се опасявам, че точно на тебе въобще няма да ти харесаThe_Viper написа:fak... ти никога ли не млъкваш, бе?
мда... ама изпитват болкаKristo написа: Ако животните не разбират какво е жестокост, защо тогава всички викат да не сме жестоки към тях? Те нали и без тва не го осъзнават? Нали не разбират, че са жертва на жестокост, защо да е проблем, ако умират за да станат на пастет? Това, че хората го осъзнават, значи, че не бива те да стават на пастет, а не че не трябва да правят пастет. Тънка, но важна разлика.
желязо има в марулите и спанака, копривата, червеното цвекло, бобовите култури, както и в пълнозърнестия хляб, в овесените ядки.. да продължавам лиВажен елемент от месото, на прима виста казвам - желязото. Помага на имунната система, която баш при подрастващите и при малките деца, дори и при неродените още деца е слаба. Без желязо, без месо, детето не е дете, а изродче...
fak написа: мда... ама изпитват болка![]()
желязо има в марулите и спанака, копривата, червеното цвекло, бобовите култури, както и в пълнозърнестия хляб, в овесените ядки.. да продължавам ли
Христо, използвайки аргументите от типа на 'от икебана дървесата ги боли'' и ''без месо, детето е изродче'', будиш само насмешка... и после се сърдиш, че не те приемам сериозно...
тва просто няма как да стане![]()
Into the endless we ride... 
Минерали: калий, фосфор, натрий, калций, магнезий, желязо, цинк.Kristo написа: ...това е само 1 елемент, за който се сещам, мързи ме да ги кажа всичките...
Мда! А агнешкото върви и със спанак, и със зелена салата!fak написа: желязо има в марулите и спанака...
Фак, явно имаш недостиг на L-триптофан. Купи си едно цяло пиле на грил и го хапни наведнъж, да видиш, колко спокойна ще се почувстваш после!fak написа: aбе, случва се и да млъкна... ама тогава почвам да бия...
Хахааа, тук вече се изложиfak написа:aбе, случва се и да млъкна... ама тогава почвам да бия и се опасявам, че точно на тебе въобще няма да ти харесаThe_Viper написа:fak... ти никога ли не млъкваш, бе?