[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от Кристиян »

Май казаха, че оценките ще излизат другата седмица във Вторник или Сряда, ако не ме лъже паметта ;) Предполагам, че и за Литературата ще са тогава, освен ако не са в Четвъртък...време не остана... :mrgreen:
cinderellaaa
В началото бе словото
Специалност: ne se znae oshte

Мнение от cinderellaaa »

Aман вече писна ми .... мислят си,че шом се ВОДАТ престижен и сериозен университет начи сичко им е разрешено ... ако и утре не излязат ще направя рекламация :) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
scarlet_weasel
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от scarlet_weasel »

Бе, яяяя!
http://www.youtube.com/watch?v=u-rJ-6hBfSo
Човека си го казва - When you worry you make it double! :)
Адът - това са другите.
cinderellaaa
В началото бе словото

Мнение от cinderellaaa »

scarlet_weasel написа:Бе, яяяя!
http://www.youtube.com/watch?v=u-rJ-6hBfSo
Човека си го казва - When you worry you make it double! :)

Ужас .... снаправо полудях от чакане !!! Мерси за песничката !!!!
Аватар
scarlet_weasel
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от scarlet_weasel »

И аз, първо хванах гората, а сега от два дни спя по цял ден и съм се примирила - ако сега тепърва се ядосваш... Бая си изтърпяла. :D Съчувствам ти де. :)
Адът - това са другите.
cinderellaaa
В началото бе словото

Мнение от cinderellaaa »

Ъъъъ ...... поне разбра ли се поне кой ден последно,някой зънкал ли е !?!?
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetooo »

Досега и аз тръпнех в очакване на прословутите резултати,но днес установих,че не мога да си открия картончето,което ми дадоха,когато си подавах документите за класиране и това ме притесни още повече :| Някой знае ли дали това картонче ще ни трябва при записването,ако изобщо ме приемат :?: И ако е така и не успея да го открия скоро,възможно ли е да ми издадат друго?
Katicha
В началото бе словото

Мнение от Katicha »

Inchetooo написа:Досега и аз тръпнех в очакване на прословутите резултати,но днес установих,че не мога да си открия картончето,което ми дадоха,когато си подавах документите за класиране и това ме притесни още повече :| Някой знае ли дали това картонче ще ни трябва при записването,ако изобщо ме приемат :?: И ако е така и не успея да го открия скоро,възможно ли е да ми издадат друго?
Горката :( Ми трябва ти само за входящия номер,поне така ми казаха като ми го дадоха.Ако си помниш входящия няма да имаш проблем.
В неделя се пада 25-ти, а дали е възможно класирането да го пуснат в петък, защото се съмнявам да си направят труда да работят в неделя :lol:
За никого любима...за всички блудница....
mravke
В началото бе словото

Мнение от mravke »

^^^
Ако си знаеш новия си входящ номер не е фатално - пак ще можеш да си провериш в сайта нещата. Една приятелка си беше загубила карончето за изпита, но й издадоха друго - все пак те имат в регистрите си с ЕГН-то ти, така че споко ;) Ако не го намериш просто мини през СУ и си вземи ново 8)
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

Katicha написа:
Inchetooo написа:Досега и аз тръпнех в очакване на прословутите резултати,но днес установих,че не мога да си открия картончето,което ми дадоха,когато си подавах документите за класиране и това ме притесни още повече :| Някой знае ли дали това картонче ще ни трябва при записването,ако изобщо ме приемат :?: И ако е така и не успея да го открия скоро,възможно ли е да ми издадат друго?
Горката :( Ми трябва ти само за входящия номер,поне така ми казаха като ми го дадоха.Ако си помниш входящия няма да имаш проблем.
В неделя се пада 25-ти, а дали е възможно класирането да го пуснат в петък, защото се съмнявам да си направят труда да работят в неделя :lol:
Входящия номер си го знам,за щастие,но ме притеснява да не би да е като на изпитите,да трябва да се явим с картонче :pale: А за класирането,дълбоко се съмнявам.По-вероятно е в понеделник(и пак не е сигурно),но за петък да не си правим илюзии... :roll:
Katicha
В началото бе словото

Мнение от Katicha »

Не го искат картончето. Дано да е както в хранително-вкусовия в Пловдив, една приятелка кандидатства там и класирането трябваше да излезе утре, а излезе преди 3 дни...егати якото :lol:
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

mravke написа:^^^
Ако си знаеш новия си входящ номер не е фатално - пак ще можеш да си провериш в сайта нещата. Една приятелка си беше загубила карончето за изпита, но й издадоха друго - все пак те имат в регистрите си с ЕГН-то ти, така че споко ;) Ако не го намериш просто мини през СУ и си вземи ново 8)
Не съм от София,но утре ще звънна до нашето бюро и да видим те какво ще кажат.Дано наистина не е толкова голям проблем... :? Много благодаря :wink:
Katicha
В началото бе словото

Мнение от Katicha »

Знам, че въпросът не е за тук, но има ли някой, който ще ходи във вторник в УНСС на журналистиката?
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

Aз (извинявам се за латиницата - не съм на моето ПС).

Форумът има вграден кирилизатор - използвай го. Мнението е кирилизирано от модератор. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
svetlio.varna
Katicha
В началото бе словото

Мнение от Katicha »

vik написа:Aз (извинявам се за латиницата - не съм на моето ПС).

Форумът има вграден кирилизатор - използвай го. Мнението е кирилизирано от модератор. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
svetlio.varna
в коя зала си??
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”