СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
-
Outrageous
- В началото бе словото
Такааа...
Beam, цитирай една хула (от моите изказвания, не от твоите), много те моля. Ако не знаеш, понятието означава в общи линии "невярно злонамерено твърдение". Намери едно такова и получаваш каса бира от мен. Спорове се водят след внимателно четене, а не на юнашки пориви, но това не е забележка специално за теб, така че не го приемай лично.
Между другото, пак без да се заяждам и като отчитам факта, че в университета, където е учил Ганев, има един нобелист, те оставям сам да откриеш кой е той и къде се намира. Подсказвам ти, че не е в нито един от изброените от теб градове.
Ако смяташ да ми отговаряш в познатия тон от предишния ти постинг и да правиш квалификации на равнището ми на интелигентност, не си прави труда - в дипломите ми такива оценки вече се съдържат, а и не само там. Да не сипем хули все пак, нали?
Между другото, пак без да се заяждам и като отчитам факта, че в университета, където е учил Ганев, има един нобелист, те оставям сам да откриеш кой е той и къде се намира. Подсказвам ти, че не е в нито един от изброените от теб градове.
Ако смяташ да ми отговаряш в познатия тон от предишния ти постинг и да правиш квалификации на равнището ми на интелигентност, не си прави труда - в дипломите ми такива оценки вече се съдържат, а и не само там. Да не сипем хули все пак, нали?
много готино,амаа...
к'во ш'прайм с тези монографии..франсето с особеното чувство за хумор
си направи шегичка с курсовата.Налага ми се да пиша по нещо,
за което нямам не просто никаква а СУпер никаква представа как трябва да се оформи,да не прибавям факта,че френския ми е слабост:)
Начи ако някои минал по тоя път преглежда форумчето да си остави телефончето..въртят ми се импулси не заради друго:) до скоро мойте>
си направи шегичка с курсовата.Налага ми се да пиша по нещо,
за което нямам не просто никаква а СУпер никаква представа как трябва да се оформи,да не прибавям факта,че френския ми е слабост:)
Начи ако някои минал по тоя път преглежда форумчето да си остави телефончето..въртят ми се импулси не заради друго:) до скоро мойте>
- Trysth
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
При нас Лиската скъса 2ма или 3ма. Не си спомням точно. Като цяло изпита не е мн труден, ама трябва да се учи за него. Ако внимаваш и се скатаваш можеш и да препишеш от някое по-знаещо другарче. Ако не се лъжа, въпросите бяха 4 мин година, ама то тва би трябвало да ви го е казал.... Аре успех на всички зайчета!
И то ще мине..
изпита при Боянов - Въпроси без отговори!
Май така ще се наредят нещата..отиваш на изпита и предаваш име и фак. номер за проверка:).Но винаги има едно "но" тъй като Trysth има последната дума за вещ съвет
.Айди
Май така ще се наредят нещата..отиваш на изпита и предаваш име и фак. номер за проверка:).Но винаги има едно "но" тъй като Trysth има последната дума за вещ съвет
ейооооооу
айде 1 ред за статистиката:)
Работа + отсъствия + заверки
Искам да попитам вече студентите стопанско управление с немски възможно ли е да се работи и учи едновременно. Защото от септември ще почвам работа на 6 ч в 2 редуващи се смени от 8 до 14 и от 14 до 20 ч и се притеснявам дали ще се справям. Тази кредитна система как се изчислява за присъствията . Иска ми се да знам за да си направя плана как да процедирам навреме. Да речем при един преподавател по макроикономика например колко отсъствия за семестъра мога да си позволя максимум . На някой случвало ли се е заради отсъствия да не му дадат заверка на края на семестъра. И преподавателите за всеки час лекции и упражнения ли записват отсъствията. Въобще как става цялата история? Благодаря за съдействието ако някой може да ми каже.