Търся си телефон - можете ли да ми препоръчате? :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Търся си телефон - можете ли да ми препоръчате? :)

Мнение от pora_e_priqtel »

Искам да си купя телефон и общо взето се колебая между следните модели:

Samsung SGH-U700
Изображение

Samsung SGH-L170
Изображение

LG KE970 Shine
Изображение

Nokia 2730 Classic
Изображение

Имате ли впечатления от тях?
Досега карах на нокии, но ми се струва, че самсуняците дават доста по-добър звук по време на разговор. С моята нокиа често не чувам добре човека отреща.

Иначе нямам кой знае какви претенции. Искам да има мп3, да се чува добре и да изглежда добре. Ако има и удобно меню - чудесно. Ама те май вече всички са удобни :P
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Търся си телефон - можете ли да ми препоръчате? :)

Мнение от Scarface »

Аз принципно нямам опит с нито един от тея телефони, но в момента съм с LG GB220 и съм доста доволен от него, а и като цяло от разни други хора чувам положителни мнения за LG. Принципно бих ти препоръчал модела, който използвам в момента, но не знам дали ше удовлетвори всичките ти изисквания. Лично на мен много ми харесва като дизайн, има mp3, но е с миниатюрна памет, което обаче се решава за минути с една microSD карта от 2 gb. Менюто е много удобно, отне ми точно 1-2 часа, за да свикна с него и да разуча кое къде е. Официално е представен през февруари 2009, но не е лъскав като тея, които си си харесал. Иначе не е от най-високия клас телефони, ако тва не те притеснява :D
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Не си взимай Самсунг, мн лесно се прецакват. Аз бих си взела Нокиа
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

pora_e_priqtel написа:Искам да си купя телефон и общо взето се колебая между следните модели:
ползвала съм два от тия:

Samsung SGH-U700
сензорните бутони при тоя мене лично ме изкараха извън нерви и съм го мятала неведнъж (в някой диван или легло, де... Не исках да го трОша...)не прави хубави снимки,въпреки, че камерата е 3.2 мегапиксела... много бързо му падаше батеията... Няма много основна памет и трябва да си купуваш карта. Но главен недостатък са сензорните бутони!- неведнъж съм ги псувала... при най-лекото докосване излизаш от там, където си и отиваш директно на основен екран... :|

LG KE970 Shine

същият , ама с втора камера отпред.... затва и няма слот за карта памет, обаче пък си има бая вградена... Този модел не знам дали има :roll:
Става за огледалце :cheers: и мнооого лесно се издрасква :(
Батерията му кара повече от на самсунга... Камерата му е много слаба... Но звукът в слушалката наистина е мнооого силен, да не кажа проглушителен... По размери е доста по-голям от самсунга.
бутончетата му са някак.. ламаринени... на допир..., ама са големи и удобни...
при пряка слънчева светлина е невъзможно да се види ясно екрана

слайдерите като цяло не са добра идея

и.. аз бих си взела нокиата, макар да съм нямала такава... :mrgreen: :mrgreen:

[/quote]
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Първият самсунг леля ми го ползваше. Но пък тя от такава техника хич не разбира, така че не мога да поискам нейното впечатление. Доста бързо го смени обаче.

+1 да се откажеш от идеята за слайд (макар че Самсунг ги правят добре, здрави), тъй като се развалят по-лесно и от V-образните, а после за да оправиш пътеката между дисплея и корпуса трябва да дадеш невъобразими пари. Изобщо, ако няма да е Сони Ериксон, дето да си сигурен, че и пластмасата му е здрава като стомана, не си струва.

Тая Нокиа, дето аз ти я препоръчах е ок, но имай предвид, че не съм търсила как е откъм здравина на корпуса и какви материали са използвани. Преди да си я вземеш, си потърси ревюта и мнения в интернет, за всеки случай. Иначе Нокиа имат тенденцията да правят много здрави телефони от най-нисък клас (високият им клас са зле като цяло, защото те поради някаква странна причина си пазят качествените материали за Вертю. Някои модели от Е-серията правят изключение, ама само някои.)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

MidwinterSun написа:Някои модели от Е-серията правят изключение, ама само някои.)
Силви, твоят е-серия ли беше? :lol:
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мда... ти защо мислиш го купих? Целият е от неръждаема стомана. Нито се разскърцва, нито се разхлабва и разтропва. Буквално железен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

MidwinterSun написа:Мда... ти защо мислиш го купих? Целият е от неръждаема стомана. Нито се разскърцва, нито се разхлабва и разтропва. Буквално железен.
и ти ли замеряш хора с телефона си? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аааа не! Твърде много си го обичам. Хората се замерват с канцеларски материали - хем евтини, хем ръбести и нанасящи повече поражения. :mrgreen:

Спамим. Стига.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Това, което каза фак за сензорните бутони :arrow: абсолютно вярно. Изглежда много гъзарски, ама имам 2 колежки с такива и двете много се оплакват, натискат се когато си искат и то по в пъти повече от желаното..

Аз лично съм със Самсунг d900i (подобрена версия на d900):

Изображение
От 2 години съм с него, чува се идеално (е, съквартирантката ми може да подтвърди, като говоря по тел-а с някой и няма скрито покрито от нея, хаха), проблеми със слайдера нямам (а колко съм го изпускала и трошила..) и камерата му е много хубава, макар и да е само 3мп (е, Све ще каже :lol: ). Има мп3, доста памет 60-70мб а и карта може да си сложиш (най-добре 512мб, че ако е 1гб много ще лагва и не е добре за софтуера, поне така ми казаха, като си я взимах). Има и радио и буклук (блутут). И много добър органайзер, без който съм загубена..
Няма сензори и копчетата са му достатръчно големи.
Доволна съм от него. Много :sun:s
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Знам, че този е добър -- http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=3382 и е новичък.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
tender disaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tender disaster »

И аз имам същия проблем, телефона ми се прецака миналия петък и сега карам с една тухла за 10 лв., но не издържам без mp3 player и искам да си взема нещо с повече екстри :D Стария беше Sony Ericsson и издържа 4 години, но сякаш сега ще опитам Nokia :D и съм се спряла на Nokia X3 i X6, но втория ми идва малко скъп... ако някой знае дали са хубави и е работел с тях, да казва :P
pora_e_priqtel, този последния също не ми изглежда лош...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

м за любителилите на мп3 W серията на SE май се радва на най голям интерес :roll:
Изображение
Аватар
tender disaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tender disaster »

Да, мн здрави телефончета са :D Имах walkman и поне на мен не ми създаваше никакви проблеми :D
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Така е, ама са над ценовия лимит...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”