[КСК 2010] История vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: [КСК 2010] История vol.2
Ако си е написал тази без грешка ( или с минимални) няма никакво значение, коя " се смята за по-трудна" 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не мисля така, мой колега, който на предварителния е писал за възрожденската култура, като си говорихме ми каза, че е допуснал не малко фактологически грешки и пропуски, но има 5,75 и ми каза, че смята, че са го поощрили за това, че е писал по тази тема, докато аз за същите пропуски имах 5,38 на Асеневци.Някои проверяващите удрят по едно рамо на хората, които са писали по-трудната тема.
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Според мен зависи от проверяващите. Не знаеш на какъв ръб можеш да попаднеш. Щом оценяването е в човешки ръце, няма какво да му търсите логика 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Kaкво не смяташ така, happy
Че ако си е написал " по-лесната тема" без грешка няма да има отлична оценка ли? Защото аз само това твърдя
Не искам да влизаме пак в спора дали е бонус ако пишеш по приетата за по-сложна тема.. Пак до никъде няма да стигнем
Че ако си е написал " по-лесната тема" без грешка няма да има отлична оценка ли? Защото аз само това твърдя
Не искам да влизаме пак в спора дали е бонус ако пишеш по приетата за по-сложна тема.. Пак до никъде няма да стигнем
- happyswift
- Флъдзила
Разбира се, че не.Просто към писали по по-лесната тема,особено когато има драстична разлика като сега,проверяващите са по-критични от колкото към писалите по по-трудната тема.Това казвам 
- КМаркова
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Ама какви са тези сега.....по-трудна ...по-лесна тема,100% е имало хората ,на който Стамболов им е бил по-лесен,кой и къде каза,че за да очакваме по-висока оценка трябва да пишем за Стамболов???
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз затова слагам в кавички " по-лесна" и " по-трудна".. Просто е безкрайно събетивно понятието.. Да не говорим, че темата за Иван Асен никак не е бедна от към фактология и обрати, така че, въпреки че е от Средновековие, не бих казала, че е лесна.
Въпреки че.. то като знаеш нещо винаги ти се струва лесно, така че.. пак казвам- дайте да го пропуснем този спор
Въпреки че.. то като знаеш нещо винаги ти се струва лесно, така че.. пак казвам- дайте да го пропуснем този спор
- happyswift
- Флъдзила
Ама вие май не разбирате
Няма такова нещо "на ония му се вижда еди-си-коя-тема по-трудна/лесна" - Стамболов е по-трудна от страна на обем, имена, фактология в сравнение с Иван Асен II, да се твърди обратното е просто нелепо.Никой не е казал, че като сте писали по Стамболов и оп - висока оценка.Това, което ви дава предимство е, че проверяващите няма да са толкова критични към темата ви.Това не значи, че на 5 листа ще ви пишат 5,50 само защото е за Стамболов.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Нема пък!!!!!_sonrisa_ написа:пак казвам- дайте да го пропуснем този спор
Компютърни науки 1 курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
Айде.. намесиха се и математиците 
- КМаркова
- От дъжд на вятър
Точно,
ТОТАЛНО НЕСЪГЛАСНА съм с всички,който твърдят,че Иван Асен е бил лесната тема,а и в моята зала,слагаха на различни купчинки темите,и между двете кунчинки разлика почти нямаше...
непонятно ми е как така се хвърлят тук,някакви твърдения,без никаква фактическа доказуемост...ами аз пък заявявам,че Стамболов е по-лесната тема...учи се подробно в училище,и като цяло е по спряган и изучаван от Иван Асен,да не говорим колко литература има за единия,и колко за другия...
Обиждате и не оценявате труда на хората,който са дали всичко от себе си и са написали чудесни и добре структурирани теми за Иван Асен ||...

ТОТАЛНО НЕСЪГЛАСНА съм с всички,който твърдят,че Иван Асен е бил лесната тема,а и в моята зала,слагаха на различни купчинки темите,и между двете кунчинки разлика почти нямаше...
непонятно ми е как така се хвърлят тук,някакви твърдения,без никаква фактическа доказуемост...ами аз пък заявявам,че Стамболов е по-лесната тема...учи се подробно в училище,и като цяло е по спряган и изучаван от Иван Асен,да не говорим колко литература има за единия,и колко за другия...
Обиждате и не оценявате труда на хората,който са дали всичко от себе си и са написали чудесни и добре структурирани теми за Иван Асен ||...
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
За Стамболов че е по-трудна, е, но да е по-дълга? Мисля че така зададената беше доста кратка.
- КМаркова
- От дъжд на вятър
да,Константин Стойлов,можеше почти да не се засяга...което опрости нещата още повече!!!
-
BlagovestHristov
- Драскач
Хах ... ест,че има поощрение за писалите за нова история.
На проверяващите им е писнало 90% от хората да пишат за Средновековие.Още на предварителния се говореше,че писалите за Възраждане имат много по-добри оценки от тези за Средновековие и това е нормално.
Не може всички да пишат по Средновековие,да имат 10 грешки и да имат 5.А 10% писали по потрудната тема да имат за същите грешки 5.
А коя е по-трудна и по-лесна.Вижте интервюто с председателя на комисията в репортажа на БНТ и прочетете всички статии в интернет

А за хората,писали по-горе,че без Стоилов било лесно ще кажа следното.
За К.С няма как да се пише.Аз за 4 часа изписах 14 страници за Стамболов и накрая едвам ми стигна времето да си проверя темата.Оставаше и да пиша за Стоилов,ест че няма как да стане.
На проверяващите им е писнало 90% от хората да пишат за Средновековие.Още на предварителния се говореше,че писалите за Възраждане имат много по-добри оценки от тези за Средновековие и това е нормално.
Не може всички да пишат по Средновековие,да имат 10 грешки и да имат 5.А 10% писали по потрудната тема да имат за същите грешки 5.
А коя е по-трудна и по-лесна.Вижте интервюто с председателя на комисията в репортажа на БНТ и прочетете всички статии в интернет
А за хората,писали по-горе,че без Стоилов било лесно ще кажа следното.
За К.С няма как да се пише.Аз за 4 часа изписах 14 страници за Стамболов и накрая едвам ми стигна времето да си проверя темата.Оставаше и да пиша за Стоилов,ест че няма как да стане.
А какво правим ако проверяващите смятат темата за Иван Асен ІІ за по-лесна ?
Ще ходите да обяснявате, че това не е така ли ? Понеже Стамболов е по-дълга тема - примерно... ?
Търсите логика, където я няма ... Всичко е твърде субективно.. Все едно пожарникар и медик да спорят кой има по-трудна професия

Ще ходите да обяснявате, че това не е така ли ? Понеже Стамболов е по-дълга тема - примерно... ?
Търсите логика, където я няма ... Всичко е твърде субективно.. Все едно пожарникар и медик да спорят кой има по-трудна професия
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te