Отново прехвърляне в право

Модератор: MidwinterSun

fiameta
В началото бе словото

Re: Отново прехвърляне в право

Мнение от fiameta »

пари и морал са две трудно съвместими категории :lol: въпросният ИНТЕЛИГЕНТЕН ръководител се е опитал да се отърве от неудобен разговор просто ! иначе "учтивостта" на лелките в СУ е всеизвестна :salute: :queen: За какво точно става въпрос?
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

По зададената тема: имам познати, които са се прехвърлили право (редовно) с успех с няколко стотни под 6.00. Доколкото ми е известно ( а аз не съм добре запозната) прехвърлянето е на квотен принцип, така че предполагам възможно по-високият успех осигурява по-големи шансове за прехвърляне.
Желая ти успех!
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
adelina_
В началото бе словото

Мнение от adelina_ »

За да не правя безмислено нова тема, ще ми кажете ли от кои специалности в СУ можеш да да се прехвърлиш право? За всяка една специалност ли бала за прехвърляне от 1вата година ти трябва да енад 5.50?? Също така от кои университет в БГ (в който да речем учиш право) е най-лесно прехвърлянето в СУ право????

МЕрси предварително :D
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

цък :)
Накратко, можеш да се прехвърлиш от всяка специалност. Няма изискване за 5.50 успех, но тъй като има много хора, които искат да се прехвърлят, а се отпускат само определени бройки, ти трябва висок успех, за да успееш в класирането.

Малка подробност е, че ако се прехвърляш от друга специалност, в правото ще започнеш от първи курс. Ако се прехвърляш от задочно, просто продължаваш в следващата година.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”