[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от easy »

„България е една просташка държава. За мен няма 9 септември, нито 10 ноември”. Присъстващите, както и зрителите на Канал 3 така и не разбраха, защо всъщност Бешков разказва всички тези объркани истории...
Най-интересно стана след като събеседването завърши. Тогава Сашо Диков от Канал 3 поиска да уточни някои детайли с Анкова. Тя с усмивка му отговори: „Знам кога ще почнеш да говориш. Когато нещата започнат да не се случват, защото има свръх очаквания.” Остана усещането, че Вяра Анкова всъщност знае със сигурност кой ще е победител в конкурса.
След което си тръгна, мърморейки, че вече му било ясно, че няма да спечели конкурса.
Мисля, че знам (за себе си) защо е говорил тези "объркани истории"... Донякъде.
F for fake.
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

Schnuli написа:Здравейте, приятели! И аз кандидатствам тази година журналистика и всички емоции, които описвате, са ми до болка познати. Явих се на първия изпит и бях в 272 зала. Темата ми допадна много. Не съм ходила на редовния изпит, защото разчитам на оценката от предварителния. Милион пожелания за всички, избрали ФЖМК!Имайте още малко търпение за резултатите от "Ние и те", защото мечтите се сбъдват, когато си узрял за тях. Журналистиката и другите две специалности от факултета са призвание. Направихме каквото можахме, сега трябва да сме търпеливи! Дано да се видим на софийска земя след заветната дата 25.07.2010!

Ахх,тази зала 272 и аз бях там както на предварителния,така и на редовния :) колко изкара на предватителния,ако не е тайна?
Katicha
В началото бе словото

Мнение от Katicha »

Аз на предварителния бях в 45...а на редовния в 65...
За никого любима...за всички блудница....
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

easy написа: Мисля, че знам (за себе си) защо е говорил тези "объркани истории"... Донякъде.
Заяви, че познавал Тодор Живков още преди Батето да го е познавал и преди Людмила Живкова да го е познавала... Познавал и Вълко Червенков. Именно той, Александър Бешков, бил създал предаванията „Панорама” и „Всяка неделя”. Също така научил на английски език Тома Томов, който дотогава не знаел една буква. Бившият шеф на БНТ Павел Писарев пък бил умен, циник и фашист, в най-хубавия смисъл на думата.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Според мен кандидатурата му е нищо повече от гавра, от негова страна, към "присъстващите" :) И ме изкефи между другото неговото "повествование" :twisted:
А Вяра Анкова, Люба Кулезич... голяма дупка ще стане, ако те бъдат шефки, според мен.
Лозанов отново утвърдил името си 8)

А само аз ли смятам Анкова за некадърна да бъде шеф на БНТ?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

Не, не си само ти.
Според мен кандидатурата му е нищо повече от гавра, от негова страна, към "присъстващите" И ме изкефи между другото неговото "повествование".
Именно.
Относно Люба Кулезич, тя има своите добри моменти, но нямам представа дали става за ръководна длъжност. Като цяло, целият този "процес" е доста смехотворен през повечето време, подобно на цялата телевизия, де. А отнсно Анкова, нищо не мога да кажа за нея, защото слабо съм запознат, да не кажа никак, с нейното "творчество", но излъчва една опасна амбициозна некомпетнтност.
F for fake.
Schnuli
В началото бе словото

Мнение от Schnuli »

На предварителния изкарах 5.38 :) Дано да няма твърде много по-високи оценки! Ако си била на някои от първите редове, значи те помня, защото аз бях на третия и виждах само тези пред мен. Беше страхотен ден! Предадох 15 минути преди края и после още 15 минути се лутах и скитах в Ректората, защото не можех да открия изхода. Поздрави!
Be yourself, everyone else is already taken! - Oscar Wilde
Аватар
tender disaster
В началото бе словото

Мнение от tender disaster »

Здравейте и от мен :] Тъй като съм леко неориентирана във сайта, форума и темите, да попитам... специално за 'журналистика' тази година приемат 40 момичета и 25 момчета, нали? :D
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

+ 10 момчета и 35 момичета задочно :)
Facebook
Изображение
Аватар
tender disaster
В началото бе словото

Мнение от tender disaster »

Мхм, мерси :D и за PR ли е същото или са повече бройките?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Връзки с обществеността бройката е същата.
Ако те интересуват и други специалности, можеш да разгледаш тук :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17482

Успех! :)
Facebook
Изображение
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

Schnuli написа:На предварителния изкарах 5.38 :) Дано да няма твърде много по-високи оценки! Ако си била на някои от първите редове, значи те помня, защото аз бях на третия и виждах само тези пред мен. Беше страхотен ден! Предадох 15 минути преди края и после още 15 минути се лутах и скитах в Ректората, защото не можех да открия изхода. Поздрави!
Поздравления за хубавата оценка,не се притеснявай,не ми се вярва да има много по-високи :wink: Няма как да не си ме видяла,всички гледаха към мен докато отварям плика :)А за изхода и при мен се случи нещо такова,след 10-та минута се чудех кога най накрая ще изляза....
mirena_z
В началото бе словото

Мнение от mirena_z »

Eто това вече е гадно ! Иде ми да се тръшкам пред факултета докато не ми кажат колко имам. Искам да знам ! Ще съм нахална докрай ! Успех и дано си е заслужавало чакането . :flower:
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

mirena_z написа:Eто това вече е гадно ! Иде ми да се тръшкам пред факултета докато не ми кажат колко имам. Искам да знам ! Ще съм нахална докрай ! Успех и дано си е заслужавало чакането . :flower:
:lol: :crigon_01: :JC_goodpost:
F for fake.
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

mirena_z написа:Eто това вече е гадно ! Иде ми да се тръшкам пред факултета докато не ми кажат колко имам. Искам да знам ! Ще съм нахална докрай ! Успех и дано си е заслужавало чакането . :flower:
само спокойно!вземи ме и мен,ще пробвам да ги изнудя с нещо...ще кажа,че искам подарък за рд-то или нещо такова! 8)
не е истина каква мечтателка съм!
но малко остана,щом сме изтърпели дотук.днес или утре е денят!ако не- предлагам всички на стачка,ще засенчим кандидат-студентите по медицина.
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

^Направо отидете и се съблечете пред СУ всички нетърпеливи момиченца, според мен тогава ще ви замерят с проверени текстове, както се казва.

In other news:
Най-невероятното нещо на света се случи.
F for fake.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”