дилема
Модератори: Methuselah, thegirl
дилема
Искам да попитам нещо хората от ФМИ.Какво е впечатлението ви от специалността ИС
?Може би въпросът ми е бил задаван и другаде,но не го открих.Гледах програмата на курса и като цяло нямаше много математика,което ми харесва.Също така ако бихте избирали - какво бихте избрали Варна(ИУ)/София(ФМИ/ИС),може да отговорите по отделно като град и като специалност и преподаване в нея и т.н.Благодаря!
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: дилема
Не мисля,че хората от ФМИ ще ти отговорят най-обективно на въпросаloserrrr написа:Също така ако бихте избирали - какво бихте избрали Варна(ИУ)/София(ФМИ/ИС)...
Компютърни науки I курс
Не виждам какво общо има ФМИ с ВИНС,ВИНС може да го сравняваш със СА Свищов и Утре Носете Съответната Сума - неофициално УНССloserrrr написа:Искам да попитам нещо хората от ФМИ.Какво е впечатлението ви от специалността ИС?Може би въпросът ми е бил задаван и другаде,но не го открих.Гледах програмата на курса и като цяло нямаше много математика,което ми харесва.Също така ако бихте избирали - какво бихте избрали Варна(ИУ)/София(ФМИ/ИС),може да отговорите по отделно като град и като специалност и преподаване в нея и т.н.Благодаря!
@bggashnik : Да, хората от ФМИ ,ако могат, да ми отговорят на 1вата част от въпроса
смисъл,какво мислят за ИС.А и всеки,който го чете и г/д знае за какво става дума,защото аз съм чувал добри мнения за специалността ,но от 1-2 човека,друго си е да го видят повече хора и да дадат някакво адекватно мнение.
- lunatic_moon
- Вазов
Аз бих избрала Варна - има си море, има и понита в морската градина 
Миналата година нямаше никакви понита в морскатаlunatic_moon написа:Аз бих избрала Варна - има си море, има и понита в морската градина
между другото ако някой реши да даде някакъв смислен отговор ще съм му благодарен!
какъв е шансът да бъдеш приет в ИС ако си кандидатствал с матура по амтематика(5.85).гледах мин балове от предишни години и все се въртят някъде към 26-27 от 30.....
- morfei
- Форумно зомби
Балът ти се получава 23.4 Миналогодишния бал за мъже от трето класиране е бил 25.27, а за жени - 21.20.Сори за лошите новини, но ако си мъж, шансът не е много голям.
Последно промяна от morfei на 21 Юли 2010, 12:10, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Твоят бал е 23.4. Балът за ИС тази година ще падне, но не чак толкова

Компютърни науки I курс
мхм,ясно.жалко,надявах се да мога да вляза с матурата
а някаква алтернатива дали няма?
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
"Алтернативите" са в УНСС.
Надявай се да падне бала.
Надявай се да падне бала.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- morfei
- Форумно зомби
Алтернатива за ИС, или алтернатива като друга специалност? Защото вече не можеш да променяш желанията си, които си подал. А може би е трябвало да се явиш на изпит, но вече и за това е късно. Така, че няма никакъв шанс да промениш бала си в СУ.
Компютърни науки 1 курс