[КСК 2010] История vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Lovage
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] История vol.2

Мнение от Lovage »

Аз бях от тези, които си излязоха скоро след обявяването на темите. Не знам защо, но вчера реших да си преговоря Иван Асен, тъй като от априлската сесия не го бях пипала. И все пак се оказа, че знанията ми няма да стигнат за необходимата оценка, затова реших да предам - губеха ми се много имена и дати. А нова история не бях учила почти, затова и Стамболов не ме устройваше. Но въпреки това и аз смятам, че темите бяха благоприятни. Браво на хората, които останаха! =)
svetlio.varna.
В началото бе словото

Мнение от svetlio.varna. »

А инфо относно контролните теми днес?
Право, I курс
Facebook
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

една от квесторките при мен каза, че нямало контролна тема, защото вече се теглят 2 теми :lol: :lol:
нещо подозирам, че тя въобще не разбра що е то контролна тема :lol:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
shtukata
В началото бе словото

Мнение от shtukata »

Пламен Митев влезе и каза контролните, чух само за Асен и Петър, защото всички извикаха "еее"", и други каза, но бях в руслото на Стамболовата политика и не разбрах.
Another heartache, another failed romance. On and on...
Аватар
Drajgo
В началото бе словото

Мнение от Drajgo »

Noctis написа:
КМаркова написа:А и друго нещо,хората около мен пишеха на една страница 12 реда.......нали това ще се вземе в предвид,при оценяването?
Не може някой да са написали плътно 15-16 стр.,а други да са написали 20 стр.,ама с грамадански букви и 4-5 см. разстояние между редовете...
Спокойно .. мислиш ли че проверяващите обичат да ги правят на идиоти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще си ги санкционират като пичове 8) :lol:
Кое точно да се санкционира? И най-разтегнатият почерк да е, ако темата е добра и всичко е засегнато ще бъде оценена подобаващо. А пък ако тази плътно написана тема има фактологически, граматически и правописни грешки е все тая колко е оплътнена.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

http://admin.bnt.bg/bg/news/view/32824/ ... orija_v_su

тази пък репортерка какво ни упреква, това е висше образование, което не е задължително. всеки ще си учи каквото иска >.<
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

:lol: :lol: :lol:

На никой не му пука как ви е написана темата - широко,сбито,грозно,красиво, само се изисква да е четливо и това е.Трябва да се покрие много материал на изпита и за това трябва да се пише бързо - от там и по-широкият почерк.Ако си мислите, че като пишете красиво и сбито ще получите "бонус" , по-добре идете да запълвате буквички в Унсс, там държат да не излизате от буквата и да е красиво :lol: :lol:
Аватар
oninkaa
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от oninkaa »

Хора, не знам за темите, понеже всяка тема според мен е нож с 2 остриета, но повечето от пишещите тук сте кандидати за Право, така че моля ви научете се да пишете що-годе правилно.. Реших да видя отзивите от днешния изпит и изчетох последните 4-5 стр. - може ли през пост да има правописни грешки?!... това членуване ви изяжда главите .. Срамота е ! :shock: :( БЪЛГАРИ СМЕ !
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях ;)
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Точно така.. всяка грешка във форума да се наказва с отнемане на точки от шофьорската книжка.. който не притежава такава е длъжен да заплати глоба пред съответните органи !!! .. :idea:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
oninkaa
В началото бе словото

Мнение от oninkaa »

Noctis написа:Точно така.. всяка грешка във форума да се наказва с отнемане на точки от шофьорската книжка.. който не притежава такава е длъжен да заплати глоба пред съответните органи !!! .. :idea:

Хубава ирония, но проблемът е сериозен.. Това са грешчици на кандидат-правистите в СУ .. Смятай какво става c масата! :shock:
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях ;)
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ако си тръгнала сама да възпитаваш масата.. мога само успех да ти пожелая..
Всичко е въпрос на личен избор .. дали човек иска да стане нещо от него или не .. повечето им харесва да са в ролята на добре закръглени павета. Пък и съм сигурен, че голяма част от форума просто не се напряга да пише коректно.. - не мога да ги обвиня - не си пишат завещанията в крайна сметка :lol:
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

Контролна 1185-1207... е нее какъв е този мой късмет :x
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
oninkaa
В началото бе словото

Мнение от oninkaa »

Noctis написа:Ако си тръгнала сама да възпитаваш масата.. мога само успех да ти пожелая..
Всичко е въпрос на личен избор .. дали човек иска да стане нещо от него или не .. повечето им харесва да са в ролята на добре закръглени павета. Пък и съм сигурен, че голяма част от форума просто не се напряга да пише коректно.. - не мога да ги обвиня - не си пишат завещанията в крайна сметка :lol:
Ако всички разсъждават като теб, не се учудвам, че са на това дередже.. само завещанията ли трябва да се пишат грамотно?!?!?! Никого не искам да възпитавам, то това няма нищо общо с възпитанието.. Просто отбелязвам бъдещата аристокрация на България на какво ниво се оказва.. Това е форум, мн ясно, че не трябва да се пишат официалности - не искам подобно нещо, а само да се опитаМе поне да е грамотно...
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Тия работи не ми ги обяснявай на мене.. аз лично съм готов да пусна куршум в главата на всеки посмял да си хвърли фаса на улицата ... ей така, защото обичам да ми е чистичко.. Само че, после ще ме съдят за това че съм отнел на някой боклук живота.. И напротив.. не си права.. всичко опира до възпитанието ! Него като го няма .. виждаш какво става
Аватар
celebrity
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от celebrity »

BlagovestHristov написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3123671

Вижте :shock: Сложили са и от предварителния изпит темите :lol: :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Тази година се гаврят много яко :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”