Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
КМаркова написа:В моята зала бяха буквално страшни,няма такива...явно им плащат доста добре за да ни надзирават като в затвор!
А на нас не искаха да ни дават да ходим и до тоалетна, и всички 65 човека се развикаха (особено аз)
Много бяха строги,и ако някъде са давали на някого да преписва ... е жалка работа.
Супер нечестно и неправилно !
само това оставаше,но като цяло имаше повече момченца днес,не знам дали в моята зала беше така,или за история като цяло мъжете кандидати преобладават...
не спираха да обикалят беше гробна тишина 4 часа...някой хора,който се опитаха да се поконсултират,бяха третирани с такъв тон и отношение,че все едно са убили човек и са го изяли.А и друго нещо,хората около мен пишеха на една страница 12 реда.......нали това ще се вземе в предвид,при оценяването?
Не може някой да са написали плътно 15-16 стр.,а други да са написали 20 стр.,ама с грамадански букви и 4-5 см. разстояние между редовете...
Очаквах Стамболов да след падне.В понеделник след като изтеглиха Димчо Дебелянов не се изнедах от Иван Асен II.Написах 11 страници(не е много,но не и малко-според мен де) .Дано да имам висока оценка!
Иначе за прием Право с матура-Благоевградският и Русенският унивеситет вече приложиха този начин! . Но определно една оценка от матура не може да се сравни с един изпит дали в СУ,ПУ,ВТУ,УНСС ...
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
Браво за темичките Дано сте доволни поне!
И.. видяхте ли, че няма няма никакво значение какво се е падало миналата година... Всичко си е до късмет
Успех- дано след 10 дена да има с какво да се похвалите
Да,така е!
В залата,когато ни го прочетоха,аз и едно друго момиче започнахме да се смеем.Квесторите ни викат това дали означава,че сме довно,а ние им отговаряме:"Просто миналата година се падна Иван Асен".И единият квестор отговаря:"Е,да не се сърдите само на Дебелянов"
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
Е, да, предполагам, че има доста доволни от темите. Лично аз не ги очаквах (надявах се на нещо друго), но... късмет... А в залата, в която бях аз, първоначално, когато се прочете първата тема- за Стамболов настана тишина. После- втората Иван Асен... чуха се няколко радостни гласчета, но бързо утихнаха... Но... и доста хора си тръгнаха ... Сега ни остава само да чакаме резултатите и да се надяваме, че те ще са добри ...
КМаркова написа:само това оставаше,но като цяло имаше повече момченца днес,не знам дали в моята зала беше така,или за история като цяло мъжете кандидати преобладават...
не спираха да обикалят беше гробна тишина 4 часа...някой хора,който се опитаха да се поконсултират,бяха третирани с такъв тон и отношение,че все едно са убили човек и са го изяли.А и друго нещо,хората около мен пишеха на една страница 12 реда.......нали това ще се вземе в предвид,при оценяването?
Не може някой да са написали плътно 15-16 стр.,а други да са написали 20 стр.,ама с грамадански букви и 4-5 см. разстояние между редовете...
Спокойно .. мислиш ли че проверяващите обичат да ги правят на идиоти
Ще си ги санкционират като пичове
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
квесторите са там за това, да пазят, не им се сърдете
тук явно пишат хора, които са писали нещо, но като цяло отзвука е бил "трудни теми" ?! от моята стая(292) доста хора си тръгнаха, в репортажа на БНТ също са казали за маси народ, които се е изнесъл след научаване на темите.
“I am the only person in the world I should like to know thoroughly.”O.Wilde
Е, няма да ги санкционират. В крайна сметка това може да се отдаде на почерк и маниер на писане - има хора дето пък бутат по 50 реда на страница.
Оценяват се знаенията, не това колко реда ( страници) си написал. Е.. не е лошо да ти разчетат все пак де, ама това е друг въпрос
viki_dupnica написа:Е, да, предполагам, че има доста доволни от темите. Лично аз не ги очаквах (надявах се на нещо друго), но... късмет... А в залата, в която бях аз, първоначално, когато се прочете първата тема- за Стамболов настана тишина. После- втората Иван Асен... чуха се няколко радостни гласчета, но бързо утихнаха... Но... и доста хора си тръгнаха ... Сега ни остава само да чакаме резултатите и да се надяваме, че те ще са добри ...
Потвърждавам...
Аз лично писах по Стамболов (9страници+), но си открих пропуски и грешчици............. След 10дни ще видим какво е положението :-/
Дам... коментира се от повечето, че темите са били "трудни"...
Аз също писах за Стамболов, но в последствие си открих грешки... Е, ще видим какъв ще е резултатът...