Иначе като си правих татуса, преди мен беше един пич, който си дупчи двете зърна, обаче нещо хич не ме влече тва
Тема за piercing & tattoo
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Тема за piercing
Абе много си зависи от шефа. Аз лично познавам хора в рекламни агенции, които имат татуси, че дори почти целогодишно видими и нямат проблеми с тва нещо. Дори скоро бях на среща с една жена от един сайт, която беше малко над 30 и имаше два татуса на самите ръце, т.е. видимата част от китките нагоре и адски много й се изкефих.
Иначе като си правих татуса, преди мен беше един пич, който си дупчи двете зърна, обаче нещо хич не ме влече тва
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Абсолютно вярно. Сигурно най-естественото нещо след като си направиш ебахти яката татуировка/ебахти якия пиърсинг е да поискаш пак...pora_e_priqtel написа:... Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите...
Дори аз, консервата, имах един период, в който много, ама много сериозно обмислях втори татус (и направо го считах за наложително, предвид колко обидно малък и незабележим ми е първия
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искам да си сложа обичка на носа :/
Искам и татуировка, ама събирам кураж, щото знам колко ми е търпимостта към болка о.О Тая дето съм си намислила съм се отказала от нея, за сметка на това се примирих с други две.... да видим кво ще стане

Искам и татуировка, ама събирам кураж, щото знам колко ми е търпимостта към болка о.О Тая дето съм си намислила съм се отказала от нея, за сметка на това се примирих с други две.... да видим кво ще стане

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Аз исках на гръбначния стълб една дълга... ама предпочитам ръкавче
Като на тази девойка:
edit: Намери някоя по-облечена снимка, моля те
Мила
edit: Намери някоя по-облечена снимка, моля те
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз вече казах, че видим пиърсинг, като изключим тия по ушите, няма да си сложа, така че хората по улицата няма да ме смятат за неготинаpora_e_priqtel написа:Валя, хубаво, честито, яко, ама сОпри се малко. Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите. А като се прекали не се получава много готино.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, беше по бельо, не знам какво не й харесваш при положение, че нищо не й се вижда, а ти самата си слагала доста по-голи. Но както и да е.allshallperish написа:
edit: Намери някоя по-облечена снимка, моля теМила
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Тема за piercing & tattoo
поне да беше останал линка, искаше ми се да видя снимката и аз :/

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Мдам, и аз исках да видя снимката.
А иначе, Вал, с тия пиърсиниг само доказа една моя теза за теб, хихихи. Но това няма значение.
Аз пък още се чудя дали искам да си направя татуировка. Всъщност цетерис парибус искам да си направя татуировка. Даже се колебая между 1-2 конкретни идеи. Това, което ме притеснява са 3 неща: 1. Майка ми е доста краен човек и много ще се скарам с нея, независимо дали живея в същата къща или не. А не искам да се карам с майка си. 2. Не съм сигурен дали ще стои добре като одъртея. 3. За да ми я направят трябва да ме обръснат. А аз си обичам космите. Много.
Два, колега, два.invisible написа:какво и имаше на снимката .. на предната страница има клитор с обеца
А иначе, Вал, с тия пиърсиниг само доказа една моя теза за теб, хихихи. Но това няма значение.
Аз пък още се чудя дали искам да си направя татуировка. Всъщност цетерис парибус искам да си направя татуировка. Даже се колебая между 1-2 конкретни идеи. Това, което ме притеснява са 3 неща: 1. Майка ми е доста краен човек и много ще се скарам с нея, независимо дали живея в същата къща или не. А не искам да се карам с майка си. 2. Не съм сигурен дали ще стои добре като одъртея. 3. За да ми я направят трябва да ме обръснат. А аз си обичам космите. Много.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Чакай сега. Не искам да си налагам своите естетически разбирания. Аз харесвам пиърсингите. Просто ти отбелязвам опасността като си правиш нови и нови пиърсинги скоро един след друг, те да се окажат плод на инерцията, която си набрала, а не на добре осъзнат избор за всеки отделен случай.black_lady написа:Аз вече казах, че видим пиърсинг, като изключим тия по ушите, няма да си сложа, така че хората по улицата няма да ме смятат за неготинаpora_e_priqtel написа:Валя, хубаво, честито, яко, ама сОпри се малко. Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите. А като се прекали не се получава много готино.Нямам намерение да се превръщам в ходеща закачалка за обеци. Пиърсингите, които направих и които обмислям да правя, са с чисто практическо приложение - няма да обяснявам в какъв аспект, понеже нито е за тоя раздел темата, нито пък е като да не можеш и сам да се сетиш
Иначе, както казват - разни хора, разни фетиши
Още повече че винаги могат да се свалят обеците и готово. Просто и пиърсингите, и татуировките са вид изменения по тялото, които човек си ги прави, понеже сам така се харесва и усеща по-добре, а другите не би трябвало да си налагат представите дали на тях това им е красиво и приятно, особено след като дори не виждат за какво става въпрос. Всичко трябва да е добре обмислено
Между другото сега се сетих, че май може да се слага пиърсинг и на перинеума...
ако по принцип не се "бръснеш" там дето я искаш какъв е смисълут да седи в гъсталакаSmoking Mirror написа:3. За да ми я направят трябва да ме обръснат. А аз си обичам космите. Много.
може да си направиш на всяко едно място по тялото,нали?
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
Въпросните снимки с клитори са в линкове, а при условие, че точно преди година ми се цупи половината форум, че темата за красиви жени се била превърнала в тема за голи снимки... Спокойно можеше да я сложиш на линк.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Едно са клитори друго е жена по бельо подяволите.
Едно са линкове, друго са си снимки
Линковете най-малкото всеки решава дали да ги отвори. Така че, предлагам ти компромисен вариант - сложи й облечена снимка и линк към тази, която изтрих. 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens