Така си е. Който се оплаква от тазгодишните задачи, значи въобще не се е подготвил добре за изпита. Все пак ако някой си е направил труда да намери задачите от предишните години, сега трябва да си дава сметка колко по-лесни са тези...bggashnik написа:Няма какво да си кривим душицата, тазгодишните изпити са в пъти по-лесни от минали годиниИ това го казва човек от "4ти клас"
![]()
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
vicho_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Математика
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
@vicho_ аз съм разглеждал (решавал по-голямата част) всички изпити от 2006 (новия формат) насам, наистина тази година имаше задачи, които бяха прекалено лесни, но ако се гледа цялостно не бяха чак толкова зад останалите. Но иначе за частта с оплакването си прав, никой не е виновен за провала на друг.. Както и да е, радвам се че приключи наистина ми беше омръзнало тотално..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- InYourFace
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
Ок значи имам бал за информатика и се примирявам с това,но как стои въпросът с общежитията.Защото нали в фми има само 100 легла (тоест <5,50),но в същото време видях тук http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17645 че "Бройките никога не са дистатъчни и обикновено част от студентите на СУ се прехвърлят в общежитията на МУ или ТУ".Това значи ли че ще има къде да се живее или да отивам в ТУ.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Изчакай даизлезе второ класиране на 15 септември. Ако тогава не си приет, има други варианти:
1. Да изчакаш трето калсиране.
2. Да се прехвърлиш в общежитие на МУ с разменно писмо.
Но дотогава има време. 5,42 беше минималният успех за ощежитие във ФМИ на второ класиране миналата година. Легла в Студентски град има - който не е поискал да влезе на общежитие - той не е успял. Ппросто процедурте са мног тромави.
1. Да изчакаш трето калсиране.
2. Да се прехвърлиш в общежитие на МУ с разменно писмо.
Но дотогава има време. 5,42 беше минималният успех за ощежитие във ФМИ на второ класиране миналата година. Легла в Студентски град има - който не е поискал да влезе на общежитие - той не е успял. Ппросто процедурте са мног тромави.
- InYourFace
- В началото бе словото
мерси за бързия отговор,но как да процедирам защото примерно ако се запиша в ТУ ще имам общежитие,но ако се запиша в СУ и там няма общежитие увисвам.
+ оценката на изпита ми е 4.45 и не очаквам повече от третия
+ оценката на изпита ми е 4.45 и не очаквам повече от третия
Последно промяна от InYourFace на 14 Юли 2010, 09:49, променено общо 1 път.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Общежития има за всички, имам много колеги от СУ, които бяха на общежитие на ТУ и МУ (включително и аз). Като му дойде времето ще те упътим по-детайлно, сега по-важното е да те приемат и да се запишеш (което не е бърза и лесна процедура
). А и може на 15 септемрви да те приемат още на II класиране 
Идеята ми е, че не си струва да се записваш в ТУ само заради едното общежитие
Идеята ми е, че не си струва да се записваш в ТУ само заради едното общежитие
svetlio.varna написа:Общежития има за всички
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Оф, с тия нови 40 места още не умира надеждата за КН ^^ къв е шанса бала да падне до 26.85? Дано поне СИ успея
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Има някъв шанс. Само, че от 2ро класиране. А за СИ съм почти сигурен, че ще ти стигне.
Компютърни науки 1 курс
- bggashnik
- Пишеща машина
СИ почти сигурно ще влезнеш
Но за КН с 26.85 ме съмнява...
Компютърни науки I курс
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Ами нз... от 55 на 95 си е доста голямо увеличение. А повечето хора са писали на първо КН, а на второ СИ, така че бала на СИ също ще падне заради тези 40 места.. Ама имаше изпит януари месец, и нз това как ше повлияе на баловете, + тва вече ако си карал матура по мат оценката ти се взима вместо диплома, и това може да намали малко баловете. Толкова мн промени тая година, вс може дa стане 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- morfei
- Форумно зомби
Така е,да. И според мен ще падне доста бала за КН.
Компютърни науки 1 курс
- InYourFace
- В началото бе словото
къде го видяхте това за матурата,то тя не влияе на оценката по математика от дипломата
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не влияе на оценката от дипломата, но я замества в случай, че си избрал математика за втора матура. (промяната е от тази година)InYourFace написа:къде го видяхте това за матурата,то тя не влияе на оценката по математика от дипломата
Най-вероятно да. Но изчакай все пак 25ти за потвърждениеVolcoma написа:хей бал 27,3 дали ще ми стигне за СИ ?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...