Добре де, плашиш ли гиmihaela_a написа:Дали ще учите една тема толкова повече или по-малко..едно и също е.Ако това ви е натоварващо,дето се учи цяла година..не знам какво смятате да правите в университета,където 1 сериозен изпит в сесията си е сигурно повече дори от цяла година материал,който сте учили
[КСК 2010] Български език и литература vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Български език и литература
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Не,просто е несериозно да не научиш нещо,защото се било паднало миналата година.И материала изобщо не е толкова плашещо много.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Няма такава алтернатива
Сега обаче, предполагам всеки един от Вас си мисли, че щом коментираме, че това ще се падне или това няма да се падне, не сме го научили ли? Не мисля, поне аз го учих, но какво съм учил..ще си проличи след седмица. А относно сесията, това не би могло да ме притеснява, тъй като съм свикнал да уча много неща и едва ли нещо би ме притеснило относно обема на лекциите. Притесняваме единствено факта дали ще ме оценят като хората, другото е лесно 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Направих си труда да прочета 10-12 страници, които съм пропуснал, докато бях на изпит по математика. Та..това, което искам да кажа, без да засягам който и да е, че не можете да се сърдите на СУ, на момчето, което е изтеглило темата, или на който и да е, освен на себе си. Не сте научили/прочели/преговорили Дебелянов...Ваш проблем! Явявате се на изпит, чийто конспект се предполага да знаете. Това, че не сте научили всичко е само ваша грешка. Напълно възможно е да се научат всички теми(дори да не са за 6). Все едно по математика да не съм се подготвил по тригонометрия и да казвам: "Абе как ще се падне тригонометрия тази година?". Подготвям се по всичко, материала да ми е ясен(във вашия случай да се подготвени за всеки автор), а пък колко добре ще го прилагате е друг въпрос.
Компютърни науки 1 курс
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Не,напротив.Нормално е да се коментира.Всички сме коментиралиIcebreakerR написа:Няма такава алтернативаСега обаче, предполагам всеки един от Вас си мисли, че щом коментираме, че това ще се падне или това няма да се падне, не сме го научили ли? Не мисля, поне аз го учих, но какво съм учил..ще си проличи след седмица. А относно сесията, това не би могло да ме притеснява, тъй като съм свикнал да уча много неща и едва ли нещо би ме притеснило относно обема на лекциите. Притесняваме единствено факта дали ще ме оценят като хората, другото е лесно
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
Сега като мина време си мисля, че наистина би трябвало да проследят мисълта, а не да се концентрират изключително върху фактологията (името, по дяволите!!!). Аз считам, че следвах добра последователност и се старах върху логическите преходи. Дано се оцени това!!!!!!!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Имайте предвид, че това, което Михаела го казва, важи само за право (ученето)
В другите специалности най-често имате 1-2 сериозни изпита и другите не са толко трудни. То си е до човек, доколко се спича от учебния процес, от сесията, от преподавателите. Има стабилно спичащо се мнозинство, някаква малка част неебателни въобще и малко по-голяма от малката част хора, които просто приемат нещата НОРМАЛНО.
В другите специалности най-често имате 1-2 сериозни изпита и другите не са толко трудни. То си е до човек, доколко се спича от учебния процес, от сесията, от преподавателите. Има стабилно спичащо се мнозинство, някаква малка част неебателни въобще и малко по-голяма от малката част хора, които просто приемат нещата НОРМАЛНО.
Това официално е цитата на деня във форума - поклонEquilibrium написа: Има стабилно спичащо се мнозинство, някаква малка част неебателни въобще и малко по-голяма от малката част хора, които просто приемат нещата НОРМАЛНО.
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
Ама защо така ги съветвате за сесиите отсега - да вземат да влезнат първо 
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@WickedWitch аз бях приет още с матурите, когато нашия набор кандидатстваше, но точно на Дебелянов ме отрязаха и за какво ми беше да записвам? Нямаше полза да уча нещо, което не ми харесваше
Казвал съм го хиляди пъти и ще си преследвам до край целта, пък ако стане да ме приемат на 1 или 2 класиране, ще е чудничко! 
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Странно е колко активно се помпа рейтинга на правото. Ако трябва да бъда откровен (а то не трябва) правото в СУ всъщност е като полуоформените жени. Красиви са от определено разстояние, но в момента, в който ги видиш отблизо, се разочароваш. Разбира се не толкова, че да зарежеш полуоформената женаEquilibrium написа:Имайте предвид, че това, което Михаела го казва, важи само за право (ученето)![]()
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък не мога да разбера каква намеса имат тук жените, става дума за образование и блъскания на главата в стената от неуспехи
Жените са ни най-малкия проблем, ако трябва да съм искрен.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Предмет на сравнението беше качеството на курса по право, а фигурата на полуоформената жена е просто средство за изясняване. 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Муа плезирNoctis написа:Това официално е цитата на деня във форума - поклонEquilibrium написа: Има стабилно спичащо се мнозинство, някаква малка част неебателни въобще и малко по-голяма от малката част хора, които просто приемат нещата НОРМАЛНО.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Метафората на блекаут обаче бе не по-малко пищна