специалностите са толкова близки че каквото и да влезеш ако искаш да кодиш няма кой да те спре .. е няма да можеш да си го мериш с тия от КН и СИ дето ще викат аааз съм КН ве ейй чшш алоуу .. ама като започнеш да вземаш по голяма заплата няма да ти пука особено
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Математика
заеби тая работа с прехвърлянето .. вероятността да ти скъсат дупето първи курс е доста голяма така че не се надявай особено на този вариант
специалностите са толкова близки че каквото и да влезеш ако искаш да кодиш няма кой да те спре .. е няма да можеш да си го мериш с тия от КН и СИ дето ще викат аааз съм КН ве ейй чшш алоуу .. ама като започнеш да вземаш по голяма заплата няма да ти пука особено
Мерси и на теб
Иначе доколкото знам мога да се запиша в ТУ и след това да си взема дипломата и да се запиша в СУ, но просто съм 200лв на загуба от таксата, която съм платил за семестъра? Ако е възможно ще ги прежаля тия 200лв, все пак разликата от 2та университета от земята до небето..
invisible, напълно съм съгласен с теб. Всичко е до човек и желанието му да се научи, но там просто е по-лесно да го научиш, отколкото от математика и информатика например. Все пак стискаме палци 24,5 бал някъде да стигне за информатика
invisible, напълно съм съгласен с теб. Всичко е до човек и желанието му да се научи, но там просто е по-лесно да го научиш, отколкото от математика и информатика например. Все пак стискаме палци 24,5 бал някъде да стигне за информатика
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
@rounders:
Не те съветвам да разчиташ много на този вариант с дърпането на дипломата обратно, щото могат и да не ти я дадат в този срок, в който ти трябва. Особено тия от ТУ могат да те пре*бат и да останеш на сухо.
Не те съветвам да разчиташ много на този вариант с дърпането на дипломата обратно, щото могат и да не ти я дадат в този срок, в който ти трябва. Особено тия от ТУ могат да те пре*бат и да останеш на сухо.
Компютърни науки 1 курс
Благодаря за съвета, наистина ще има над какво да мисля това лято... нека първо излезе оценката от редовния пък тогава ще го мисля 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
@invisible осъзнавам (макар и не на 100%) че успех 5.50 в университета далеч не е като успех 5.50 б училище, но времето ще покаже все пак как ще се развият нещата
А за прехвърлянето, дори да не се прехвърля, има си избираеми дисциплини, а и магистратурата по-късно пак мога да си избера каквото искам (доколкото знам) така че не е кой знае какво загуба.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
мдам като нищо могат да те пречукат .. те ако не искаха да гърбят кандидат студентите унитата щяха да си синхронизират датите
.. според мен най добре чакаш си класиранията във ФМИ то влизаш каквото такова
изобщо няма да е загуба даже и да не е КН/СИ можеш да си сигурен
Не съм съгласен ! Това е все едно да си в 8 клас и да кажеш, че задачите за 4 клас са лесни ..Тодорът написа:като гледам задачите...пак ще има е*ати баловете във ФМИ-то...но нека е така...нека приемът е по-лесен, не бива още на прага да ти се е*е мама*а....айде успех на всички
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мхм, то няма и много за чакане. Другата седмица неделя, всичко ще е черно на бяло. А някой да знае дали, когато излезне първо класиране ще излезнат и съответните мин. балове за да може да се прецени какви са шансовете от второ класиране?invisible написа:мдам като нищо могат да те пречукат .. те ако не искаха да гърбят кандидат студентите унитата щяха да си синхронизират датите.. според мен най добре чакаш си класиранията във ФМИ то влизаш каквото такова
изобщо няма да е загуба даже и да не е КН/СИ можеш да си сигурен
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- bggashnik
- Пишеща машина
Няма какво да си кривим душицата, тазгодишните изпити са в пъти по-лесни от минали години
И това го казва човек от "4ти клас"

Компютърни науки I курс
.............
Последно промяна от invisible на 13 Юли 2010, 22:38, променено общо 1 път.
- morfei
- Форумно зомби
Съгласен съм с Ol`Dirty. Даже съм сигурен, че ако ги накарам, половината студенти в ФМИ няма да изкарат на изпита повече, отколкото са изкарали на КС изпитите.
@Soldier: Излизат минималните балове за текущото класиране, да.
@Soldier: Излизат минималните балове за текущото класиране, да.
Компютърни науки 1 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
invisible написа:е няма как .. минималните балове са статистика .. излизат след като всичко приключи за да се ползват следващата година
morfei написа:@Soldier: Излизат минималните балове за текущото класиране, да.
аз говорех за крайните балове .. тия които гледаш сега за мин година .. той за междинните
избери си единия в зависимост от това какво тично те интересува 
Питай октопода ПаулThe_Soldier написа:Такаа, получих един отговор да и един не. Някой друг да отклони везната?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аха ясно значи и 2те са верниinvisible написа:аз говорех за крайните балове .. тия които гледаш сега за мин година .. той за междиннитеизбери си единия в зависимост от това какво тично те интересува
Дам чувал съм за мекотелотоrounders написа:Питай октопода Паул(който гледа футбол знае за какво става въпрос
)