[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от invisible »

заеби тая работа с прехвърлянето .. вероятността да ти скъсат дупето първи курс е доста голяма така че не се надявай особено на този вариант :)
специалностите са толкова близки че каквото и да влезеш ако искаш да кодиш няма кой да те спре .. е няма да можеш да си го мериш с тия от КН и СИ дето ще викат аааз съм КН ве ейй чшш алоуу .. ама като започнеш да вземаш по голяма заплата няма да ти пука особено :kez_06:
Изображение
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

Мерси и на теб ;) Иначе доколкото знам мога да се запиша в ТУ и след това да си взема дипломата и да се запиша в СУ, но просто съм 200лв на загуба от таксата, която съм платил за семестъра? Ако е възможно ще ги прежаля тия 200лв, все пак разликата от 2та университета от земята до небето..

invisible, напълно съм съгласен с теб. Всичко е до човек и желанието му да се научи, но там просто е по-лесно да го научиш, отколкото от математика и информатика например. Все пак стискаме палци 24,5 бал някъде да стигне за информатика :oops:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

@rounders:
Не те съветвам да разчиташ много на този вариант с дърпането на дипломата обратно, щото могат и да не ти я дадат в този срок, в който ти трябва. Особено тия от ТУ могат да те пре*бат и да останеш на сухо.
Компютърни науки 1 курс
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

Благодаря за съвета, наистина ще има над какво да мисля това лято... нека първо излезе оценката от редовния пък тогава ще го мисля :)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

@invisible осъзнавам (макар и не на 100%) че успех 5.50 в университета далеч не е като успех 5.50 б училище, но времето ще покаже все пак как ще се развият нещата :) А за прехвърлянето, дори да не се прехвърля, има си избираеми дисциплини, а и магистратурата по-късно пак мога да си избера каквото искам (доколкото знам) така че не е кой знае какво загуба.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мдам като нищо могат да те пречукат .. те ако не искаха да гърбят кандидат студентите унитата щяха да си синхронизират датите ;) .. според мен най добре чакаш си класиранията във ФМИ то влизаш каквото такова :P изобщо няма да е загуба даже и да не е КН/СИ можеш да си сигурен
Изображение
Ol`Dirty
В началото бе словото

Мнение от Ol`Dirty »

Тодорът написа:като гледам задачите...пак ще има е*ати баловете във ФМИ-то...но нека е така...нека приемът е по-лесен, не бива още на прага да ти се е*е мама*а....айде успех на всички ;)
Не съм съгласен ! Това е все едно да си в 8 клас и да кажеш, че задачите за 4 клас са лесни ..
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

invisible написа:мдам като нищо могат да те пречукат .. те ако не искаха да гърбят кандидат студентите унитата щяха да си синхронизират датите ;) .. според мен най добре чакаш си класиранията във ФМИ то влизаш каквото такова :P изобщо няма да е загуба даже и да не е КН/СИ можеш да си сигурен
Мхм, то няма и много за чакане. Другата седмица неделя, всичко ще е черно на бяло. А някой да знае дали, когато излезне първо класиране ще излезнат и съответните мин. балове за да може да се прецени какви са шансовете от второ класиране?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Няма какво да си кривим душицата, тазгодишните изпити са в пъти по-лесни от минали години :roll: И това го казва човек от "4ти клас" :lol: :lol:
Компютърни науки I курс
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

.............
Последно промяна от invisible на 13 Юли 2010, 22:38, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Съгласен съм с Ol`Dirty. Даже съм сигурен, че ако ги накарам, половината студенти в ФМИ няма да изкарат на изпита повече, отколкото са изкарали на КС изпитите.

@Soldier: Излизат минималните балове за текущото класиране, да.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

invisible написа:е няма как .. минималните балове са статистика .. излизат след като всичко приключи за да се ползват следващата година
morfei написа:@Soldier: Излизат минималните балове за текущото класиране, да.
:) Такаа, получих един отговор да и един не. Някой друг да отклони везната?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

аз говорех за крайните балове .. тия които гледаш сега за мин година .. той за междинните :lol: избери си единия в зависимост от това какво тично те интересува :lol:
Изображение
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

The_Soldier написа: :) Такаа, получих един отговор да и един не. Някой друг да отклони везната?
Питай октопода Паул :lol: (който гледа футбол знае за какво става въпрос :) )
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

invisible написа:аз говорех за крайните балове .. тия които гледаш сега за мин година .. той за междинните :lol: избери си единия в зависимост от това какво тично те интересува :lol:
Аха ясно значи и 2те са верни :)
rounders написа:Питай октопода Паул :lol: (който гледа футбол знае за какво става въпрос :) )
Дам чувал съм за мекотелото :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”