Тема за piercing & tattoo

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Тема за piercing

Мнение от Scarface »

Абе много си зависи от шефа. Аз лично познавам хора в рекламни агенции, които имат татуси, че дори почти целогодишно видими и нямат проблеми с тва нещо. Дори скоро бях на среща с една жена от един сайт, която беше малко над 30 и имаше два татуса на самите ръце, т.е. видимата част от китките нагоре и адски много й се изкефих.
Иначе като си правих татуса, преди мен беше един пич, който си дупчи двете зърна, обаче нещо хич не ме влече тва :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

pora_e_priqtel написа:... Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите...
Абсолютно вярно. Сигурно най-естественото нещо след като си направиш ебахти яката татуировка/ебахти якия пиърсинг е да поискаш пак... :arrow: "дупченето" се превръща в хоби. Всъщност малцина успяват да удържат на поривите. :)

Дори аз, консервата, имах един период, в който много, ама много сериозно обмислях втори татус (и направо го считах за наложително, предвид колко обидно малък и незабележим ми е първия :lol: ), но в крайна сметка някак го "надживях". Принципно има голяма разлика между това да имаш яка идея за пиърсинг/тату (или пък дори само да чакаш да ти дойде!) и това да се дупчиш/татуираш заради самото дупчене/татуиране. :albino:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Искам да си сложа обичка на носа :/
Искам и татуировка, ама събирам кураж, щото знам колко ми е търпимостта към болка о.О Тая дето съм си намислила съм се отказала от нея, за сметка на това се примирих с други две.... да видим кво ще стане :lol: :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Аз исках на гръбначния стълб една дълга... ама предпочитам ръкавче :lol: Като на тази девойка:

:shock:s

edit: Намери някоя по-облечена снимка, моля те ;) Мила
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

pora_e_priqtel написа:Валя, хубаво, честито, яко, ама сОпри се малко. Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите. А като се прекали не се получава много готино.
Аз вече казах, че видим пиърсинг, като изключим тия по ушите, няма да си сложа, така че хората по улицата няма да ме смятат за неготина :lol: Нямам намерение да се превръщам в ходеща закачалка за обеци. Пиърсингите, които направих и които обмислям да правя, са с чисто практическо приложение - няма да обяснявам в какъв аспект, понеже нито е за тоя раздел темата, нито пък е като да не можеш и сам да се сетиш :P Иначе, както казват - разни хора, разни фетиши ;) Още повече че винаги могат да се свалят обеците и готово. Просто и пиърсингите, и татуировките са вид изменения по тялото, които човек си ги прави, понеже сам така се харесва и усеща по-добре, а другите не би трябвало да си налагат представите дали на тях това им е красиво и приятно, особено след като дори не виждат за какво става въпрос. Всичко трябва да е добре обмислено :)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

allshallperish написа:
edit: Намери някоя по-облечена снимка, моля те ;) Мила
Е, беше по бельо, не знам какво не й харесваш при положение, че нищо не й се вижда, а ти самата си слагала доста по-голи. Но както и да е.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Тема за piercing & tattoo

Мнение от invisible »

:shock: какво и имаше на снимката .. на предната страница има клитор с обеца :lol:
Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

поне да беше останал линка, искаше ми се да видя снимката и аз :/
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Мдам, и аз исках да видя снимката.
invisible написа::shock: какво и имаше на снимката .. на предната страница има клитор с обеца :lol:
Два, колега, два.

А иначе, Вал, с тия пиърсиниг само доказа една моя теза за теб, хихихи. Но това няма значение.

Аз пък още се чудя дали искам да си направя татуировка. Всъщност цетерис парибус искам да си направя татуировка. Даже се колебая между 1-2 конкретни идеи. Това, което ме притеснява са 3 неща: 1. Майка ми е доста краен човек и много ще се скарам с нея, независимо дали живея в същата къща или не. А не искам да се карам с майка си. 2. Не съм сигурен дали ще стои добре като одъртея. 3. За да ми я направят трябва да ме обръснат. А аз си обичам космите. Много.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

black_lady написа:
pora_e_priqtel написа:Валя, хубаво, честито, яко, ама сОпри се малко. Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите. А като се прекали не се получава много готино.
Аз вече казах, че видим пиърсинг, като изключим тия по ушите, няма да си сложа, така че хората по улицата няма да ме смятат за неготина :lol: Нямам намерение да се превръщам в ходеща закачалка за обеци. Пиърсингите, които направих и които обмислям да правя, са с чисто практическо приложение - няма да обяснявам в какъв аспект, понеже нито е за тоя раздел темата, нито пък е като да не можеш и сам да се сетиш :P Иначе, както казват - разни хора, разни фетиши ;) Още повече че винаги могат да се свалят обеците и готово. Просто и пиърсингите, и татуировките са вид изменения по тялото, които човек си ги прави, понеже сам така се харесва и усеща по-добре, а другите не би трябвало да си налагат представите дали на тях това им е красиво и приятно, особено след като дори не виждат за какво става въпрос. Всичко трябва да е добре обмислено :)
Чакай сега. Не искам да си налагам своите естетически разбирания. Аз харесвам пиърсингите. Просто ти отбелязвам опасността като си правиш нови и нови пиърсинги скоро един след друг, те да се окажат плод на инерцията, която си набрала, а не на добре осъзнат избор за всеки отделен случай. :D

Между другото сега се сетих, че май може да се слага пиърсинг и на перинеума... :pale:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Smoking Mirror написа:3. За да ми я направят трябва да ме обръснат. А аз си обичам космите. Много.
ако по принцип не се "бръснеш" там дето я искаш какъв е смисълут да седи в гъсталака :roll:
Изображение
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

може да си направиш на всяко едно място по тялото,нали?
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Въпросните снимки с клитори са в линкове, а при условие, че точно преди година ми се цупи половината форум, че темата за красиви жени се била превърнала в тема за голи снимки... Спокойно можеше да я сложиш на линк.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Едно са клитори друго е жена по бельо подяволите.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Едно са линкове, друго са си снимки :) Линковете най-малкото всеки решава дали да ги отвори. Така че, предлагам ти компромисен вариант - сложи й облечена снимка и линк към тази, която изтрих. :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”