[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от morfei »

Да, възможно е при успех над 5.50. Ако го имаш участваш с класиране между всички такива кандидати за отпуснатите места.

П.П. Ама изчакай първо класирането, после прави подобни сметки. Все пак местата са увеличени с 40 тази година.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Така е надеждата умира последна :) Но не съм от тези, които намират разни оправдания, ако не влезна в първо желание значи не съм бил достатъчно добър.. и поздравления за успешното ти представяне, заслужаваш си КН, успех :D
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Благодаря. Моля се за 5.50 пък ще видим. Само да не е 5.30, че се самоубивам. Ако ще и 3 да е, само не 5.30!!!! :lol:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

@The_Soldier, относно прехвърлянето, мисля, че не е най-добрият вариант. Мисълта ми е, че специалностите във ФМИ са много, наистина много близки една до друга, и мисля, че няма нищо да загубиш нищо, ако не се прехвърлиш ;)

П.П. Сериозно ме притеснява възможността увеличените бройки в КН съвсем да намалят качеството на преподаване и да се развали хубавата специалност...Малко като опитни зайчета излизаме... :cry: :cry:
Компютърни науки I курс
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

Сериозно ли,ако не сме писали модулите ще ни вземат точки? Пфф аз след като преписах условието направо заместих а-то с -3 и не писах модулите.. Баси тъпия изпит, отчая ме.. :cry:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Хах, ако е 5.30 това ще е уникален хат-трик :lol: Както каза ти местата са +40, 5.30 би трябвало да е достатъчно за първо класиране, но времето ще покаже все пак.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Нема такова нещо, че трябва да се пишат модули. Щом са дадени стойности даже не е хубаво :) . Аз лично съм махнал минуса, когато е вдигнат на четна степен. Не се притеснявайте са такива глупости, получил ли си отговора, няма значение по какъв начин си решавал.
Компютърни науки 1 курс
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

morfei, ти си сигурен баце, ама на мен всяка десета и стотна ми е важна, затова се притиснявам :lol: Ако не ме приемат някоя от 4те компютърни става егаси дилемата за мен. Да пиша КСТ в ТУ или математика и информатика и с цел да презапиша. Това ще е убийствено решение :lol:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

bggashnik написа:@The_Soldier, относно прехвърлянето, мисля, че не е най-добрият вариант. Мисълта ми е, че специалностите във ФМИ са много, наистина много близки една до друга, и мисля, че няма нищо да загубиш нищо, ако не се прехвърлиш ;)

П.П. Сериозно ме притеснява възможността увеличените бройки в КН съвсем да намалят качеството на преподаване и да се развали хубавата специалност...Малко като опитни зайчета излизаме... :cry: :cry:
Това, че са много близки ме успокоява от една страна и мен. Просто искам да е ФМИ, пък ако ще да не е първо желание.. С оценката си от матурата почти навсякъде другаде проблеми няма да имам, но искам си ФМИ :wink: За качеството на преподаване ще мога да преценя като влезна, дано си остане на ниво. Между другото един приятел записа Информатика на първо желание и каза, че един познат от Университета му е препоръчал точно тази специалност, че е много добра. Не знам все пак трябва 3ма, които вече са завършили тези топ 3 специалности да си споделят мненията за да добием по-ясна представа.. Все пак и ние знаем толкова колкото сме чели от форума и сайта на ФМИ :)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

rounders написа:morfei, ти си сигурен баце, ама на мен всяка десета и стотна ми е важна, затова се притиснявам :lol: Ако не ме приемат някоя от 4те компютърни става егаси дилемата за мен. Да пиша КСТ в ТУ или математика и информатика и с цел да презапиша. Това ще е убийствено решение :lol:
Колко ти е бала? Информатика е нисък бала, трябва да те приемат поне там. По-добре пиши математика и информатика. В ТУ е пълна пародия. Учат всякви глупости, електроники, физики, химии....Само името звучи добре. :D
Последно промяна от morfei на 13 Юли 2010, 22:11, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

morfei написа:Колко ти е бала? Информатика е нисък бала, трябва да те приемат поне там. По-добре пиши математика и информатика. В ТУ е пълна пародия. Учат всякви глупости, електроники, физики, химии....Само името звучи добре. :D
Това за ТУ ми е ясно, само като видях химия и физика и ме отказаха :lol: Иначе балът ми е 24 до тук. На този изпит се надявам да успея да изкарам 4,50 че да съм почти сигурен за информатиката, но просто много трудно ще стане. Очаквам към 4,10-4,20, което значеи 24,5 бал някъде и нищо не се знае :(
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

rounders написа:morfei, ти си сигурен баце, ама на мен всяка десета и стотна ми е важна, затова се притиснявам :lol: Ако не ме приемат някоя от 4те компютърни става егаси дилемата за мен. Да пиша КСТ в ТУ или математика и информатика и с цел да презапиша. Това ще е убийствено решение :lol:
И аз вися на ръба като теб :) Иначе в ТУто с какъв бал участваш?
morfei написа:Колко ти е бала? Информатика е нисък бала, трябва да те приемат поне там. По-добре пиши математика и информатика. В ТУ е пълна пародия. Учат всякви глупости, електроники, физики, химии....Само името звучи добре. :D
И аз затова се отказах от ТУто, разглеждах ичебните им програми, гледах гледах, така и не видях частта с компютрите :)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

математика и информатика е учителска специалност ;)
Изображение
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

The_Soldier написа:И аз вися на ръба като теб :) Иначе в ТУто с какъв бал участваш?
Балът ми е 22,9, понеже имам 5,50 по физика в дипломата :D
invisible написа:математика и информатика е учителска специалност ;)
Знам, но го правя с надежда да се прехвърля пък дори да не успея има избираеми мисля и пак бих компенсирал до някъде. Голямо мислене ще пада..
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

rounders написа: Знам, но го правя с надежда да се прехвърля пък дори да не успея има избираеми мисля и пак бих компенсирал до някъде. Голямо мислене ще пада..
Дам, но това мислене няма да е за дълго. Първото класиране на ТУто излиза на 21ви, и можеш да се запишеш до 28, в СУ датите са съответно 25 и 28. Така че или оставаш за второ класиране в СУто (евентуално ако не си доволен от първо класиране) или трябва да се запишеш в ТУто. Все пак няма много за чакане. Успех :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”