[КСК 2010] Български език и литература vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Български език и литература
Аз на предварителния бях объркал името на стихотворението на Ботев, вместо "Моята молитва", бях написал само "Молитва" 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Най-забавното беше (като изключим темата, която на мен нищо не ми говори), че половината кандидат-студенти и половината квестори не се явиха, заради финала на Световното и съпътстващата го консумация на алкохол. В моята зала за 105 кандидати и 12 квестори, имаше 40 (!) неявили се кандидати и 4 неявили се квестори.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
ахахахахха аз не виждам нищо лошо за кандидатите, особено ако част от тях са момичета, пишещи перфектно за който и да е автор 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ахаха и тази годииина Димчо
!
Направо щях да падна като го пречетох! Супер- кой знае колко прецакани е имало като се сетя че повечето въобще не са поглеждали авторът, който се е падал предната година.
Хаха забавно е било със сигурност!

Направо щях да падна като го пречетох! Супер- кой знае колко прецакани е имало като се сетя че повечето въобще не са поглеждали авторът, който се е падал предната година.
Хаха забавно е било със сигурност!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
BlagovestHristov
- Драскач
The_Viper написа:Ахаха и тази годииина Димчо![]()
![]()
!
Хаха забавно е било със сигурност!![]()
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- what_is_love
- Драскач
- Специалност: Право
Някой не са го преговаряли,други-да.
Надявам този път да имам по-висока оценка,даже много по-висока,защото наистина се постарах
...ноооо съдба!!
Надявам този път да имам по-висока оценка,даже много по-висока,защото наистина се постарах
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
- celebrity
- В началото бе словото
- Курс: първи
Пфф... егати гаврата.. От всички теми сам0 Дебелянов да не съм учила и той да ми се падне..
Тотален шок!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Кога ви излизат резултатите? 
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Хах, май повечето от нас, в изблик на отчаяние, сме писали по цитатите... забавна статистика ще има според мен 
- Gabrislava
- В началото бе словото
мда...и за мен беше пълен шок цяла година лишения и накрая Димчо ,който беше миналата година и тази на предварителния в темата за цитатите и това ако не е цакване ...но това е положението да сме я учили
този път от СУ поне ще си имат реално оправдание за ниските оценки 
А за цитите на Вазов и Славейков аз ли се бъркам или произведенията не са в задължителната подготовка на училищата по БЕЛ?
А за цитите на Вазов и Славейков аз ли се бъркам или произведенията не са в задължителната подготовка на училищата по БЕЛ?
Най-хубавото нещо е илюзията
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Какво значение има дали са в задължителната подготовка, или не?
Изпитът по БЕЛ в СУ си има отделен конспект, който включва много произведения, които не се изучават в училище.
Иначе- не ми се ще да ви го казвам, ама сами сте си виновни, че не сте преговаряли ( учили) Дебелянов.. Не можахте да разбере цяла година, че миналодишният изпит няма абсолютно нищо общо с тазгодиния. Как може да изключиш една тема, само защото се е падала предната година!? Няма никаква логика..
А това, че единият от цитатите е бил на Дебелянов- пак няма никакво значение. Те дори билетите се теглят от разлини купчинки, така че със същия успех можеше да се падне и сега цитат от Дебелянов..
Изпитът по БЕЛ в СУ си има отделен конспект, който включва много произведения, които не се изучават в училище.
Иначе- не ми се ще да ви го казвам, ама сами сте си виновни, че не сте преговаряли ( учили) Дебелянов.. Не можахте да разбере цяла година, че миналодишният изпит няма абсолютно нищо общо с тазгодиния. Как може да изключиш една тема, само защото се е падала предната година!? Няма никаква логика..
А това, че единият от цитатите е бил на Дебелянов- пак няма никакво значение. Те дори билетите се теглят от разлини купчинки, така че със същия успех можеше да се падне и сега цитат от Дебелянов..
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Че няма логика да не се учи няма, ама всеки гледа да изключи по нещо, за да се бъхти по-малко. Ама и така не става. Е, аз си имах 2-3ма автори, където не си дадох зор да ги уча, като Дебелянов и Смирненски. Сигурна съм, че и тези, които са си написали хубава тема за Дебелянов нямаше да се справят на някой друг автор блестящо. Особено такива, които се явяваме на повече от един изпит
Шанс.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Биби, аз никога не съм предполагал, че ще се падне, както закопа миналата година живота, така предполагам ще я закопае и тази, но с тая разлика сега, че отделях разстояния между редовете, докато миналата си писах, където ми падне. И за мое щастие си я преговарях и мисълта ми течеше гладко, но вече не знам, изпитвам отчаяние и то голямо! 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Дали ще учите една тема толкова повече или по-малко..едно и също е.Ако това ви е натоварващо,дето се учи цяла година..не знам какво смятате да правите в университета,където 1 сериозен изпит в сесията си е сигурно повече дори от цяла година материал,който сте учили 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група