Не мисля,че ще ти ги оценят такаvladiboy написа:Абе, без майтап. Сега се сетих (да се ... в главата смотана) (цензура) (цензура)!
Разменил съм имената на 2 стихотворения по темата за Дебелянов. Писал съм анализите целенасочено, но под разменени заглавия... Мислите ли, че това е сериозна грешка?!?
[КСК 2010] Български език и литература vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
BlagovestHristov
- Драскач
Re: [КСК 2010] Български език и литература
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Еми ако тези двете специално са ти от важните в изложението, може и да се получи кофти. Но ако видят, че си разменил двете и анализите са ти Убави, може и да се смилятvladiboy написа:Абе, без майтап. Сега се сетих (да се ... в главата смотана) (цензура) (цензура)!
Разменил съм имената на 2 стихотворения по темата за Дебелянов. Писал съм анализите целенасочено, но под разменени заглавия... Мислите ли, че това е сериозна грешка?!?
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Ами, разменил съм "Сиротна песен" с "Един убит". Как съм успял - не знам!!!!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- КМаркова
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
а аз се сетих,че май съм написала на някой места вместо "простветление" "просвещение".........каква санкция да очаквам!!!??? 
4 единици.
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Реално си зависи от проверяващия. Ако аз бях такъв, нямаше да взема нищо нито на теб, нито на мен:)
Конкретно за твоя случай може да се приеме за подобно на просветление. Или ако не, то поне няма да противорчи чак толкова
Конкретно за твоя случай може да се приеме за подобно на просветление. Или ако не, то поне няма да противорчи чак толкова
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз пък съм описал целия трагизъм, само където за просветление не знам къде се говори в неговата поезия, но може би е за мотива за завръщането
Писал съм го и него и самата думичка "просветление" не съм акцентирал. Поне в тезата ми я има и се надявам да не ме накажат много! То от тоя мой "любим" поет всичко очаквам...
Жълт картонКМаркова написа:а аз се сетих,че май съм написала на някой места вместо "простветление" "просвещение".........каква санкция да очаквам!!!???
Наистина не се стягайте отсега
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
ПОКЛОН !!!Sunshiiine написа:svetlio.varna написа:Oктопода, батенцааааа!
ХХАХХАХАХАХАХА Уникалният коментар!!!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Спокойно, няма да е фатално.vladiboy написа:Абе, без майтап. Сега се сетих (да се ... в главата смотана) (цензура) (цензура)!
Аз миналата година бях написала загалвие не просто на друго стихотворение, ми чак и на друг автор ( Яворов
Аз имам позната, която беше писала за Смирненски миналата година и беше объркала заглавието на_sonrisa_ написа:Спокойно, няма да е фатално.vladiboy написа:Абе, без майтап. Сега се сетих (да се ... в главата смотана) (цензура) (цензура)!
Аз миналата година бях написала загалвие не просто на друго стихотворение, ми чак и на друг автор ( Яворов) и просто ми бяха сложили един " ?" там и тва е
И пак имах 5,50, а в рецензията не бяха споменали нищо за тази грешка
"Цветарка" ===> "Малката цветарка" и имаше някъде 4
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Абе стига филми. Едвали е имала 4 само заради това... споко и аз бях писала за "Септември" че е от 10 части, имам 4.50, ама имам и други пропуски...така че, стягайте се, всичко е въпрос на късмет от тука нататък, който к'вото е направилMPony написа:Аз имам позната, която беше писала за Смирненски миналата година и беше объркала заглавието на_sonrisa_ написа:Спокойно, няма да е фатално.vladiboy написа:Абе, без майтап. Сега се сетих (да се ... в главата смотана) (цензура) (цензура)!
Аз миналата година бях написала загалвие не просто на друго стихотворение, ми чак и на друг автор ( Яворов) и просто ми бяха сложили един " ?" там и тва е
И пак имах 5,50, а в рецензията не бяха споменали нищо за тази грешка
"Цветарка" ===> "Малката цветарка" и имаше някъде 4
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
MPony, сто про има 4 заради заглавието... нещо се е омешала 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Ако объркате заглавие, няма да ви вземат повече от 0,25 стотни.
Приятелката ти е имала доста повече грешки, за да има 4
Проверителите не са някакви чудовища- те знаят, че нямате текст пред себе си. Ако видят, че сте построили смислен, логически завършен текст, който да е по проблема и да го е обхванал цялостно- няма за какво да се притеснявате.
Грешките в цитати и объркани заглавия не са фатални.
Приятелката ти е имала доста повече грешки, за да има 4
Проверителите не са някакви чудовища- те знаят, че нямате текст пред себе си. Ако видят, че сте построили смислен, логически завършен текст, който да е по проблема и да го е обхванал цялостно- няма за какво да се притеснявате.
Грешките в цитати и объркани заглавия не са фатални.
- КМаркова
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
и аз на това се надявам,защото се опитах да цитирам А.Далчев,и исказването му,че Д.Дебелянов е напуснал света ни,точно когато го е открил,и след това в разработките ми видях,че не е на 100% така,както съм го написала,но смятам,че проверяващият ще добие представа и няма да се намуси...благодаря,за инфото за обърканата думичка!!!
всъщност има ли шанс до 22 резултатите да излезнат?
всъщност има ли шанс до 22 резултатите да излезнат?