[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Мнението е променено от модератор. Desichan, грубият език и тон нарушават правилата на форума, моля те, въздържай се от употребата им. Личното мнение може да бъде поднесено и в културна форма. Мила
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Божидар Димитров тогава се издъни като политик, колкото и да ми е симпатичен като историк. Това не прави от Светла Петрова лош журналист, даже обратното. Защото всички можем да се бием в гърдите какви велики българи сме, ама от това каква файда?
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Божидар Димитров въобще не се издъни като политик тогава, това беше много добре премислен политически ход, според мен.
А тя е малоумна, през цялото време обясняваше и го обвиняваше, че едвам не бил предизвикал война с Турция, трябвало да се покае и някакви подобни простотии. Което за един журналист в национална медия е недопустимо.
Държала се е много неадекватно и доста други пъти.
А тя е малоумна, през цялото време обясняваше и го обвиняваше, че едвам не бил предизвикал война с Турция, трябвало да се покае и някакви подобни простотии. Което за един журналист в национална медия е недопустимо.
Държала се е много неадекватно и доста други пъти.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Неадекватно е да се държиш като краен националист на поста МИНИСТЪР. Това си беше недообмислен ход.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Лично според мен това си беше, както казах, добре премислен политически ход, с личното участие на Бойко Борисов.
Прекалено много "гафове" започна да бълва нашето правителство, та си мисля че всичко това е нарочно.
Божидар Димитров не се държа тогава като "краен националист", а като министър, който изпълнява волята на своите избиратели.
'щото това, което той каза не е проява на "краен национализъм", а искане, което е напълно естествено и в полза на България!
А журналист с нейните претенции не може да се държи по такъв начин!
Прекалено много "гафове" започна да бълва нашето правителство, та си мисля че всичко това е нарочно.
Божидар Димитров не се държа тогава като "краен националист", а като министър, който изпълнява волята на своите избиратели.
А журналист с нейните претенции не може да се държи по такъв начин!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Как е хора? Как се чувствате през новата седмица? Някой има ли невероятното усещане , че може и днес да си получим оценките? Оптимисти!
Има ли някой тук на когото му е едва ли не все тая и е оставил нещата в ръцете на всевишния и тези от СУ.. Сериозно, хора, дори не си знам входящия номер за ПИ , а преди не спирах да го прецъквам в очакване на оценката...
Норамлно ли е?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Далавера
- В началото бе словото
Аз лично съм оставил всичко. Все ми е тая. Когато излезат резултати ще разбера тук, после ще проверя. Имам още 2 изпита в УНСС - утре и в четвъртък. От месеци не съм пипал книга. Живи и здрави, пък ще видим.The_iMMortal_f написа:Как е хора? Как се чувствате през новата седмица? Някой има ли невероятното усещане , че може и днес да си получим оценките? Оптимисти!Има ли някой тук на когото му е едва ли не все тая и е оставил нещата в ръцете на всевишния и тези от СУ.. Сериозно, хора, дори не си знам входящия номер за ПИ , а преди не спирах да го прецъквам в очакване на оценката...
Норамлно ли е?
Далавера ли е?
- The_iMMortal_f
- Паисий
Абе, извинявам се, ако може някой да помогне, ( имам странното усещане , че пак ще е Светльо точка Варна
) търся минималните балове .. но през онази година когато махнаха изпита по литература за журналистиката.. Ако може една година преди това баловете и една след промяната..

Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- DobyToo
- В началото бе словото
- Специалност: география
ааааааааа ето кой ще ходи на ЕПИ по БЕЛ и ЕПИ ГеографияДалавера написа:Аз лично съм оставил всичко. Все ми е тая. Когато излезат резултати ще разбера тук, после ще проверя. Имам още 2 изпита в УНСС - утре и в четвъртък. От месеци не съм пипал книга. Живи и здрави, пък ще видим.The_iMMortal_f написа:Как е хора? Как се чувствате през новата седмица? Някой има ли невероятното усещане , че може и днес да си получим оценките? Оптимисти!Има ли някой тук на когото му е едва ли не все тая и е оставил нещата в ръцете на всевишния и тези от СУ.. Сериозно, хора, дори не си знам входящия номер за ПИ , а преди не спирах да го прецъквам в очакване на оценката...
Норамлно ли е?
утре къде си? в сградата на УНСС ли ?аз съм в техническия
искам нещо по ръбЪЪ 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не съм Светльо точка Варна, ама ай http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... minali_kskThe_iMMortal_f написа:Абе, извинявам се, ако може някой да помогне, ( имам странното усещане , че пак ще е Светльо точка Варна) търся минималните балове .. но през онази година когато махнаха изпита по литература за журналистиката.. Ако може една година преди това баловете и една след промяната..
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- The_iMMortal_f
- Паисий
Въх, златен 
- DobyToo
- В началото бе словото
мацкаа усещането ти за помощ не беше оправданоBorisg написа:Не съм Светльо точка Варна, ама ай http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... minali_kskThe_iMMortal_f написа:Абе, извинявам се, ако може някой да помогне, ( имам странното усещане , че пак ще е Светльо точка Варна) търся минималните балове .. но през онази година когато махнаха изпита по литература за журналистиката.. Ако може една година преди това баловете и една след промяната..
![]()
искам нещо по ръбЪЪ 
- The_iMMortal_f
- Паисий
Сакън! Не ми се доверявайте на мен.Лишена съм от медиумски способности
..
Абе, баси
Значи 2008-ма махат изпита по литература за журналистите.. 2007-ма (когато е имало изпит) балът за книгоиздаване е бил 18, и нещо си, а през 2008-ма скача до 26, и нещо си... По пътя на логиката
тази година .. кфо? 28 и нещо ли ще бъде
Абе, баси
- DobyToo
- В началото бе словото
амммм всичко е възможно.... 
аз имам
нали като си влезнеш в ПИ срещу оценката от изпита има статистика колко човека са с по-висока или равна на твоята оценка.. та мисълта ми е тва само за конкретната сесия ли е или обобщаващо и от трите сесии....
аз имам
искам нещо по ръбЪЪ 
- The_iMMortal_f
- Паисий
За конкретната