[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Уау, като гледам колко сложни думи, мисли и изречения се сипят из последните страници, направо ми е трудно да повярвам, че все още само кандидатствате
Успокойте се с тия журналистически философии малко, един вид. И сега пак чета (включително и по-предните страници) - нахалност, майко... съжелявам... и omg каква пунктуация... въй въй, дано ми оценят достойно умението да пиша без правописни и пунктуационни грешки и да не обръщат внимание на написаните глупости 
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Защото ни е интересно? И защото е далеч по-добре в темата за журналистика да обсъждаме случващото се в държавата, отколкото да мрънкаме "къде са ни резултатите, къде са ни резултатите?"? И защото с тоя изпит обучението ни тепърва започва?morfei написа:Закво се занимавате още с тия вестници списания и телевизии като изпита е минал?
п.п. За вас не знам, аз паля към старозагорско днес следобед и една седмица ще започва път от моя праг, безкраен, ограден с трева, безсмъртна, ако се чудиш дали съм аз някъде по улиците, аз ще съм, да знаеш. (: Леко ви чакане на резултати, приятна онлайн истерия около 16-7-ти, поддържайте бройката на смислените мнения и ще се четем след седмица-две да видим кой къде какво и с кого ще е колега. Да обмислим варианта за една ФЖМК среща на 26-7-8? (:
Everyone is king when there's no one left to pawn
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
По дяволите, точно сега ми трябваш и заминаваш...лоша работа!:) Хубаво изкарване.

Т'ва за пръв път го чувам, за други групи знаеш ли? (к'во ли пиптам аз като теб те няма, ама айде...kinda like you crazy написа:А ако ще си говорим за концерти - третата вечер на Спирит. Ама не за друго (Серж е скучен), ами за Врани Волоса и Smallman. (:
Само преди изпитите ли трябва да се четат вестници и списания...? Та нали с това искат да си се занимават хората (повечето) .morfei написа:Закво се занимавате още с тия вестници списания и телевизии като изпита е минал?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
Компютърни науки 1 курс
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Взеха ни за институция, ей...
Цъ, цъ...
Разясни си логиката
Цъ, цъ...
А ако не ни приемат.... край. Трябва да потънем в информационно забвение ли?morfei написа:Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
„Първо забравяш имена. След това забравяш лица. След това забравяш да си вдигаш ципа и накрая забравяш да го сваляш.“
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- morfei
- Форумно зомби
Ако пропускаш "Сеизмограф" и някоя и друга новинарна емисия няма да останеш в "информационно забвение". А и сте далече от истината, ако си мислите, че като влезете в "Журналистика" ще ви карат да гледате всички възможни предавания и да сте наясно с всички новини.
Компютърни науки 1 курс
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъ...morfei написа:Ако пропускаш "Сеизмограф" и някоя и друга новинарна емисия няма да останеш в "информационно забвение". А и сте далече от истината, ако си мислите, че като влезете в "Журналистика" ще ви карат да гледате всички възможни предавания и да сте наясно с всички новини.
Добре, man.
И аз пак не разбирам, причина ли е това да не следят събитията? Не може ли човек да прави нещо по собствено желание и според собствените си интереси... Какъв е проблемът? 
мнението ми е провокирано от поста на morfei
мнението ми е провокирано от поста на morfei
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- morfei
- Форумно зомби
Не ,сериозно. Все едно някой дето кандидатства Компютърни науки сега да седне да пише програми, щото това се може да се очаква от него през следващите 4 години. Изпитите ви са минали, прекарайте си хубаво и спокойно оставащото лято. 
Компютърни науки 1 курс
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Какво точно му харесваш на Инджев, че сипе помия върви всички без да се позовава на някакви факти ли? Преди имах много добро мнение за него, но нещо се е побъркал напоследък.kinda like you crazy написа:Пък аз харесвам Иво Инджев. Журналистиката нито може, нито трябва да е само и единствено събиране на факти. Той мисли, той интерпретира, той провокира да мислиш. Повече от нужни са ни такива журналисти.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Светла Петрова е един от най-добрите журналисти в БГ ефира.Deschain написа:Светла Петрова е изключително тъпа кифла, не мога да я трая, така че предполагам няма да ви карат точно Сеизмограф да гледате.
- easy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Deschain написа:Какво точно му харесваш на Инджев, че сипе помия върви всички без да се позовава на някакви факти ли? Преди имах много добро мнение за него, но нещо се е побъркал напоследък.kinda like you crazy написа:Пък аз харесвам Иво Инджев. Журналистиката нито може, нито трябва да е само и единствено събиране на факти. Той мисли, той интерпретира, той провокира да мислиш. Повече от нужни са ни такива журналисти.
svetlio.varna написа:Светла Петрова е един от най-добрите журналисти в БГ ефира.Deschain написа:Светла Петрова е изключително тъпа кифла, не мога да я трая, така че предполагам няма да ви карат точно Сеизмограф да гледате.
morfei написа:Не ,сериозно. Все едно някой дето кандидатства Компютърни науки сега да седне да пише програми, щото това се може да се очаква от него през следващите 4 години. Изпитите ви са минали, прекарайте си хубаво и спокойно оставащото лято.
...ебах му майката...morfei написа:Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
F for fake.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук отдавна не е било толкова забавно

kinda like you crazy написа:Поддържайте бройката на смислените мнения
... и те заваляха...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
Bumbroldozer
- В началото бе словото
Е щом палиш към СТЗ ще се оглеждам за теб "у центъро"kinda like you crazy написа:Защото ни е интересно? И защото е далеч по-добре в темата за журналистика да обсъждаме случващото се в държавата, отколкото да мрънкаме "къде са ни резултатите, къде са ни резултатите?"? И защото с тоя изпит обучението ни тепърва започва?morfei написа:Закво се занимавате още с тия вестници списания и телевизии като изпита е минал?
п.п. За вас не знам, аз паля към старозагорско днес следобед и една седмица ще започва път от моя праг, безкраен, ограден с трева, безсмъртна, ако се чудиш дали съм аз някъде по улиците, аз ще съм, да знаеш. (: Леко ви чакане на резултати, приятна онлайн истерия около 16-7-ти, поддържайте бройката на смислените мнения и ще се четем след седмица-две да видим кой къде какво и с кого ще е колега. Да обмислим варианта за една ФЖМК среща на 26-7-8? (:
П.П 2: "тъпа кифла"