[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от Titan »

Уау, като гледам колко сложни думи, мисли и изречения се сипят из последните страници, направо ми е трудно да повярвам, че все още само кандидатствате :lol: Успокойте се с тия журналистически философии малко, един вид. И сега пак чета (включително и по-предните страници) - нахалност, майко... съжелявам... и omg каква пунктуация... въй въй, дано ми оценят достойно умението да пиша без правописни и пунктуационни грешки и да не обръщат внимание на написаните глупости :lol:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

morfei написа:Закво се занимавате още с тия вестници списания и телевизии като изпита е минал?
Защото ни е интересно? И защото е далеч по-добре в темата за журналистика да обсъждаме случващото се в държавата, отколкото да мрънкаме "къде са ни резултатите, къде са ни резултатите?"? И защото с тоя изпит обучението ни тепърва започва?

п.п. За вас не знам, аз паля към старозагорско днес следобед и една седмица ще започва път от моя праг, безкраен, ограден с трева, безсмъртна, ако се чудиш дали съм аз някъде по улиците, аз ще съм, да знаеш. (: Леко ви чакане на резултати, приятна онлайн истерия около 16-7-ти, поддържайте бройката на смислените мнения и ще се четем след седмица-две да видим кой къде какво и с кого ще е колега. Да обмислим варианта за една ФЖМК среща на 26-7-8? (:
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

По дяволите, точно сега ми трябваш и заминаваш...лоша работа!:) Хубаво изкарване.:)
kinda like you crazy написа:А ако ще си говорим за концерти - третата вечер на Спирит. Ама не за друго (Серж е скучен), ами за Врани Волоса и Smallman. (:
Т'ва за пръв път го чувам, за други групи знаеш ли? (к'во ли пиптам аз като теб те няма, ама айде...:)
morfei написа:Закво се занимавате още с тия вестници списания и телевизии като изпита е минал?
Само преди изпитите ли трябва да се четат вестници и списания...? Та нали с това искат да си се занимават хората (повечето) .:)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
Компютърни науки 1 курс
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Взеха ни за институция, ей...
Цъ, цъ... :scratch:
morfei написа:Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
А ако не ни приемат.... край. Трябва да потънем в информационно забвение ли? :roll: Разясни си логиката :wink:
„Първо забравяш имена. След това забравяш лица. След това забравяш да си вдигаш ципа и накрая забравяш да го сваляш.“
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Ако пропускаш "Сеизмограф" и някоя и друга новинарна емисия няма да останеш в "информационно забвение". А и сте далече от истината, ако си мислите, че като влезете в "Журналистика" ще ви карат да гледате всички възможни предавания и да сте наясно с всички новини.
Компютърни науки 1 курс
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

morfei написа:Ако пропускаш "Сеизмограф" и някоя и друга новинарна емисия няма да останеш в "информационно забвение". А и сте далече от истината, ако си мислите, че като влезете в "Журналистика" ще ви карат да гледате всички възможни предавания и да сте наясно с всички новини.
Ъ... :shock:
Добре, man. :shock:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

И аз пак не разбирам, причина ли е това да не следят събитията? Не може ли човек да прави нещо по собствено желание и според собствените си интереси... Какъв е проблемът? :roll:

мнението ми е провокирано от поста на morfei
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не ,сериозно. Все едно някой дето кандидатства Компютърни науки сега да седне да пише програми, щото това се може да се очаква от него през следващите 4 години. Изпитите ви са минали, прекарайте си хубаво и спокойно оставащото лято. :wink:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

kinda like you crazy написа:Пък аз харесвам Иво Инджев. Журналистиката нито може, нито трябва да е само и единствено събиране на факти. Той мисли, той интерпретира, той провокира да мислиш. Повече от нужни са ни такива журналисти.
Какво точно му харесваш на Инджев, че сипе помия върви всички без да се позовава на някакви факти ли? Преди имах много добро мнение за него, но нещо се е побъркал напоследък.:)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Deschain написа:Светла Петрова е изключително тъпа кифла, не мога да я трая, така че предполагам няма да ви карат точно Сеизмограф да гледате.:)
Светла Петрова е един от най-добрите журналисти в БГ ефира.
Facebook
Изображение
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от easy »

Deschain написа:
kinda like you crazy написа:Пък аз харесвам Иво Инджев. Журналистиката нито може, нито трябва да е само и единствено събиране на факти. Той мисли, той интерпретира, той провокира да мислиш. Повече от нужни са ни такива журналисти.
Какво точно му харесваш на Инджев, че сипе помия върви всички без да се позовава на някакви факти ли? Преди имах много добро мнение за него, но нещо се е побъркал напоследък.:)
svetlio.varna написа:
Deschain написа:Светла Петрова е изключително тъпа кифла, не мога да я трая, така че предполагам няма да ви карат точно Сеизмограф да гледате.:)
Светла Петрова е един от най-добрите журналисти в БГ ефира.
morfei написа:Не ,сериозно. Все едно някой дето кандидатства Компютърни науки сега да седне да пише програми, щото това се може да се очаква от него през следващите 4 години. Изпитите ви са минали, прекарайте си хубаво и спокойно оставащото лято. :wink:
morfei написа:Ами айде нека първо да ги приемат, пък след това ако щат и по 3 пъти новини на ден да гледат.
...ебах му майката...
F for fake.
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Тук отдавна не е било толкова забавно :lol: :lol: :lol:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

kinda like you crazy написа:Поддържайте бройката на смислените мнения

... и те заваляха... :lol:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

kinda like you crazy написа:
Защото ни е интересно? И защото е далеч по-добре в темата за журналистика да обсъждаме случващото се в държавата, отколкото да мрънкаме "къде са ни резултатите, къде са ни резултатите?"? И защото с тоя изпит обучението ни тепърва започва?

п.п. За вас не знам, аз паля към старозагорско днес следобед и една седмица ще започва път от моя праг, безкраен, ограден с трева, безсмъртна, ако се чудиш дали съм аз някъде по улиците, аз ще съм, да знаеш. (: Леко ви чакане на резултати, приятна онлайн истерия около 16-7-ти, поддържайте бройката на смислените мнения и ще се четем след седмица-две да видим кой къде какво и с кого ще е колега. Да обмислим варианта за една ФЖМК среща на 26-7-8? (:
Е щом палиш към СТЗ ще се оглеждам за теб "у центъро" :mrgreen: :lol: ... гледай да не се загубиш само някъде :mrgreen: :lol: п.п Аз мога и екскурзовод да го играя :mrgreen:
П.П 2: "тъпа кифла" :mrgreen: :mrgreen: .... прав си обаче , мен също не ме кефи :? :|
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”