Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
pisipisi написа:Предварително се знаеше кое тема ще се падне. Нали е предварителен
дам...знаеше се и вси4ки я нау4ихме и ще влезем..без теб де ти у4еше оня Иван Асен от 8-9 век...ти наи-много да влезеш между шамарите
Между другото, надявам се да сте видели, че в другите два плика, които изтеглиха, бяха темите: Иван Асен и Съединението. вин дизел, нямаш представа колко бих се зарадвала да видя физиономията ти, ако се беше паднал Иван Асен 2
MIND FIELD написа:Яворе,ай да ходим в НБУ.
аз се записах за 04.06 изпита,че като глеам,не съм за СУ.мно съм прос.
та,ти ше хоиш ли ?
Това ми е за сега второто желание, но мога да запиша и в 2те и после да си избера къде да остана... абе ще видим каква ще стане Но като цяло ми е второ желание и въобще не го пренебрегвам, както правят много други кандидат-студенти.
За да се запишеш и двете едновременно трябва да имаш две оригинални дипломи
MIND FIELD написа:Яворе,ай да ходим в НБУ.
аз се записах за 04.06 изпита,че като глеам,не съм за СУ.мно съм прос.
та,ти ше хоиш ли ?
Това ми е за сега второто желание, но мога да запиша и в 2те и после да си избера къде да остана... абе ще видим каква ще стане Но като цяло ми е второ желание и въобще не го пренебрегвам, както правят много други кандидат-студенти.
За да се запишеш и двете едновременно трябва да имаш две оригинални дипломи
Записването в НБУ е по-рано от СУ, а НБУ само сверяват дипломата, а не ти я взимат! Гарантирам, че е така, ако имаш някакви съмнения - даже на сайта го пише!
Между другото, надявам се да сте видели, че в другите два плика, които изтеглиха, бяха темите: Иван Асен и Съединението. вин дизел, нямаш представа колко бих се зарадвала да видя физиономията ти, ако се беше паднал Иван Асен 2 [/quote]
то Иван Асен 2 добре него го знаех перфектно ама тоя от 8-9 век нещо ми куцаше...ти си специалист/ка там
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
не бях аз тази, която пусна това за 8-9 век. а за специалността, аз поне съм специалистка в нещо, за тебе няма какво да говорим. и стига си си губел времето като се дразниш с мен!
pisipisi написа:не бях аз тази, която пусна това за 8-9 век. а за специалността, аз поне съм специалистка в нещо, за тебе няма какво да говорим. и стига си си губел времето като се дразниш с мен!
ля-ля-ля...
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."